Zvezdo 1262 Posted July 24 4 minutes ago, dellas said: Ja nekako opstajem u Zemunu, eventualno NBG, most ne prelazim Pametno! Inače ABARTH je poprilično nizak, ne puno niži od normalnih automobila ali za upotrebu vadio sam mu dušu po krivinama ali nigde nisam patosom zaparao asfalt. U povratku kući partizanskim putem normalnom vožnjom dva puta. Kažem normalnom jer znak koliko je neravno pa sam pazio. Inače put od Temišvara do granice je loš ali je premija od onoga od naše granice do Zrenjanina. 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 19079 Posted July 24 (edited) 2 hours ago, OMP said: i skoro sam bio ono je bruka i sramota na sta lice ulice i to po centru grada Apsolutno tacno. Samim tim, jos gore je po udaljenijim delovima grada. A pomenuti Zemun je tek blagi uzas sa dobrim delom ulica u poluraspadnutom stanju, sa udarnim rupama i krpljenjem do besvesti. Skoro sam posle duze vremena isao do u Mirijevo, ulicom Dragoslava Srejovica. Ostao sam u soku na sta ta (prilicno bitna ulica za taj deo grada) lici, zazalih sto se nisam spustio gore iz Bulevara. Onako, na 19'' felnama, 40 profilu i ionako tvrdom vesanju, bas jedan fin vozacki ugodjaj . Edited July 24 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1332 Posted July 24 Iz bulevara da si se spustao bi tek na*ebao. Em sto moras slalom voziti em sahtove i rupe ako ne zelis da ubijes nekog iz suprotnog smera ne mozes izbeci.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 7673 Posted July 26 Dragoslava Srejovića i još brdo ulica na potezu ka Mirijevu i oko njega su za kompletno renorviranje al se odlažu jer će napraviti totalni kolaps. A opet, krenuli sa asfaltiranjem Vitezova Karađorđeve Zvezde i naneli prvi sloj i ivičnjake i MARVA se provlači pored barikada i vozi po tom prvom sloju, celog ga razbucala.Ne bi se ja baš složio da je BG toliko problematičan, ipak je to ogroman grad i glupo ga je porediti sa manjim gradovima. Samo moje naselje je veće po broju stanovnika od npr Kruševca a mali je deo BGa, Mirijevo isto.U BGu se dnevno uradi novog asfalta više nego za neke gradove za celu godinu.Isto se tako može reći za Bukevar/smederevski put, ono je od Ustaničke ratna zona al ipak je periferija BGa.Kaluđericu da ne spominjemo.Npr Zemun se dosta radio al opet uđeš u Banijsku i ne smeš preko 30, al daleko je Banijska od centra zemuna.NBG ima najbolje ulice i bulevare što se asfalta tiče dok ne kreneš ka periferiji isto tipa Vojvođanska ili prema Surčinu.Ono što je najgore za BG ulice su kamioni koji razbucaju ulice ka nekom novom gradilištu, a ima ih na svakom koraku, završe zgradu a ulice ostanu razbucane i onda se to krpi i ninašta ne liči.Sent from my SM-A546E using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1332 Posted July 26 Kamioni! SVAKI je u pretovaru, a i vreme od pre nekoliko dana nije islo asfaltu u korist.. U Vitezova Karadjordjeve zvezde kad su poceli sa radom, spustao sam se od Bulevara i nigde ali nigde ni jednog jedinog znaka za radove nije bilo. Iza mene se stvorila kolona i da sam i hteo nisam se mogao okrenuti, prosao sam izmedju "barikada" i nastavio sam dalje.... Naravno cela kolona je to ucinila iako je bilo bas bas usko i nezgodno. Nakon toga sam izbegavao tu ulicu i kraj zbog radova. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 1918 Posted July 31 (edited) On 7/24/2024 at 3:20 PM, Ivan said: Apsolutno tacno. Samim tim, jos gore je po udaljenijim delovima grada. A pomenuti Zemun je tek blagi uzas sa dobrim delom ulica u poluraspadnutom stanju, sa udarnim rupama i krpljenjem do besvesti. Skoro sam posle duze vremena isao do u Mirijevo, ulicom Dragoslava Srejovica. Ostao sam u soku na sta ta (prilicno bitna ulica za taj deo grada) lici, zazalih sto se nisam spustio gore iz Bulevara. Onako, na 19'' felnama, 40 profilu i ionako tvrdom vesanju, bas jedan fin vozacki ugodjaj . Tu ulicu i da poprave jednostavno nemoze, preopterecena je gradskim prevozom koji bukvalno i nov asfalt izvitoperi , zemlja od ispod nije bas cvrsta pa nema svrhe. Jel se lelujalo na onoj krivinici pre OMV-a? A i sa bulevara da si silazio dodje ti na isto, jednostavno takav je teren, obrati paznju na raskrsnicu sa istoimenom ulicom, mora obilazim izdignute sahtove i rupe. Edited July 31 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites