Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Žene (ipak) nisu lošiji vozači od muškaraca?

Recommended Posts

Jeste da je manje zena dobilo zabranu, ali manje ih i vozi od muskaraca. U mom blizem okruzenju ne znam skoro nijednu zenu koja rado seda za volan - osim kada ne mora! Npr. kada moju pitam zasto nece da vozi - kaze lakse joj je ovako.

Skoro sve imaju vozacke dozvole, al za godinu dana ne nakupe par sati voznje, pa kad da stignu da naprave?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Diskriminacija i to sexualna. Koliko večera i kojekavih gluposti prihvate samo da im se ne piše.

Kad bi i mi imali sise smanjili bi te poražavajuće rezultate.

Žene su površne i ništa ne vide.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma žene. Mojoj je teško da se uparkira ako je nezgodno, kada se vrati sa posla, pa ja to obavim. Jutros me je povezla, i stalno joj ukazujem na to da skine nogu sa kvačila kada stane, i ona se ljuti. Sada izbacuje iz brzine kada stane, ali i dalje drži stisnuto kvačilo. Izlečio sam je od stiskanja kvačila kada skreće u raskrsnici ili prolazi krivinu, samo još da stekne naviku da pusti kvačilo kada stoji. Mislim da većina žena doživljava vožnju kao obavezu koju nerado obavljaju, mrze to iz dna duše, i ne zanima ih uopšte, i jako su sujetne ako im uputiš neku kritiku.

Pre neki dan mi je pukao film, stalno se buni što hoću da sredim ogrebotine na autu, i koroziju na suvozačkim vratima, kao zašto bacati pare. Rekao sam joj ok, bole me racku, neka se auto vremenom dezintegriše, neka vodi računa o servisima i ostalom, ne zanima me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Slupala Porsche za tri sekunde

 

porsche%20crash%201.jpg

 

Kažu da kada kupite novi automobil nije loše da ga negde ogrebete, zakačite ili blago udarite, ''radi uroka''. Ali ova gospođa je to shvatila malo preozbiljno. Kada kupite novi automobil njegova cena drastično pada čim napustite prodajni salon u odnosu na cenu koju ste pre par sati platili za njega. Međutim, da cena može da mu padne gotovo do nule pokazala je ova gospođa koja je kratko uživala u svom novom Porsche-u.

 

porsche%20crash%2011.jpg

 

Na severoistoku Kine gospođa Ping Čang (ako smo joj dobro ''preveli'' ime) je kupila svoj Porsche Boxter, koji staje oko 50.000 evra, i odmah nakon što se sa parkinga prodajnog salona uključila u saobraćaj izazvala je udes u kojem je na svu sreću prošla bez povreda ali je na automobilu napravila štetu od čak 20.000 evra. ''Još uvek smo joj mahali za doviđenja kada se ona prosto lansirala u saobraćaj. Odmah smo začuli udarac i požurili da vidimo šta se dogodilo. Upozorili smo je pri prodaji da kupuje veoma snažan automobil'', rekli su u prodajnom salonu.

Da, Porsche Boxter jeste snažan niko ne spori. Sa svojim šestocilindričnim motorom zapremine 2.7 litara ovaj Nemac isporučuje snagu od 260 konja zahvaljujući kojima ubrzava od nula do 100 za 5.8 sekundi i dostiže maksimalnu briznu od 260 kilometara na sat. Ali prema rečima policije koja je izvršila uviđaj problem nije bio u snazi automobilu već u reakciji gospođe Čang, koja je ''pomešala'' pedale gasa i kočnice. Ostali detalji nesreće zaista nisu bitni posle ove informacije.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Tačnije Boom Dreeeeng.

I mena tako jedna izjeba što meša pedale.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Kako je ovo uspela? Išla je prebrzo, a frontera ima zadnju vuču + ćelave i stare gume? Ne ide mi u glavu. A vozi kao oni klinci debili u USA koji su se lupali u BMW M3, kao dete od 10 godina koje igra NFS sa volanom i pedalama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...