Jump to content
FAS Goran
zoranv

Stilo - plastika na šoferšajbni

Recommended Posts

Cao svima. Imam jedan problem sa plastikom (ne znam kako se tacno zove) koja lezi na donji deo sofersajbne i preko nje idu nosaci metlica brisaca a na krajevima je guma koja je savijena prema levom i desnom krilu.

Radi se o tome da je menjana sofersajbna i ta plastika nije dobro namestena i ne lezi na sofersajbni tako da se dosta prljavstine skuplja u delu gde je motor brisaca i poluge. Da li je neko resavao ovaj problem i na koji nacin? Hvala unapred

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imam zabice,sve tri i ima guma koja treba da legne na soferku ali onaj falc ne drzi plastiku kad upadne u njega. Ili ja to dobro ne pritisnem ili se se falc rasirio pa ne drzi. Ne znam da li ima neki fazon za to?

Share this post


Link to post
Share on other sites

mogu ti samo savetom pomoci (nazalost), skini brisace, povadi zabice, skini gumeni keder pa polako. Mora se videti razlog zasto plastika ne stoji kako treba. (mozda se i prljavstina nakupila pa nece da nalegne kako treba) ako budes skidao ne bi bilo lose da skines makaze i motor od brisaca pa da malo podmazes, imas par srafova i jedan dzek od motora.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da u pravu si, moram to sve skinuti i ocistiti, a u pravu si za poluge brisaca posto sam cuo da je to kod njih boljka. U svakom slucaju hvala puno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...