neshaoct 9736 Posted June 13, 2011 Nedelja 19.06.2011.NS Auto ShowLokacija na kojoj se održava NS Auto Show:Bajči Žilinskog 15Ne može da se promaši jer em je lako naći, em idemo svi zajedno u koloni. Ulaz za posetioce je besplatan.FLCS će imati jedan automobil u kategoriji Styling (mini Style), pa ćete imati za koga i da navijate. Polazak...Treba da dođete na parking kod Hotela Continental na Novom Beogradu (mesto gde su inače okupljanja), između pola 10 i 10 sati prepodne. Polazak je najkasnije do 10:15Ciljano vreme dolaska u NS je između 11 i pola 12. Auto Show počinje u podne. Naravno, ide se autoputem.Dogovorićemo se u Novom Sadu gde ćemo i kako na ručak (da li na samoj manifestaciji kupiti pljeskavice i šta sve već bude imalo, ili ćemo malo lepše, organizovanije otići na neko fino mesto na klopu).Organizovan povratak nazad za BG...pa, nemamo pojma u koliko sati. Uglavnom, vratićemo se. Oko troškova...500 dinara po autu za putarine u oba pravca plaća Klub, nije važno da li ste član Kluba, ili ste samo član Foruma.Gorivo gledajte da podelite sa još nekim (mada i nije NS toliko daleko), ali ipak je lakše da to podelite tako što bi vas bilo po dvoje ili troje u autu...ili, možete da napravite i četvorku...vaša volja i izbor. Uglavnom, neka vam ova tema služi i za takve dogovore, tj. ko će s'kim. Gledajte da u tim dogovorima (između više automobila) izaberete auto sa klimom, jer kažu da će biti vruće sledeće nedelje...Kao što piše gore, ulaz na manifestaciju je besplatan.Ono što pojedete i popijete, sami plaćate...pa ste se možda upravo setili da je nedelja 19.06. idealan dan da počnete sa novom dijetom. Novosađani, red je da vas upoznamo jer od prošlog odlaska u NS, FLCS je još narastao, ima novih ljudi...plus naravno računamo na stare domaćine. Slobodno svi koji bi hteli da idu, kao i novosađani, neka se upišu u okviru ove teme, kako bi okvirno znali broj ljudi.p.s. mene sramota da se stavim na broj 1, ali naravno da idem... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Irokanji 0 Posted June 13, 2011 Neshice , ma ajte molim vas , nema tu stida , naravno da si ti nas No.1,iliti Il Numero Uno , sto bi braca talijani rekli, a posle idu i Alan Ford, Bob Rok, Sir Oliver, Jeremiaha, Grunf i ostali clanovi nase TNT , ovaj, pardon , FLCS grupe, pratice te u stopu, tj u tocak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xepoj 1 Posted June 13, 2011 1. pravi Kole2. zeMski Kole3. Kole xepoj 14. Kole xepoj 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
steva_anya 1 Posted June 13, 2011 FLCS će imati jedan automobil u kategoriji Styling (mini Style), pa ćete imati za koga i da navijate. Smemo li znati za koga i ciji auto treba da navijamo? Noga mi je u gipsu , voljan sam da idem, pa ako kod nekog bude mesta - krenuo bi i ja. Iz Nice-Batajnice sam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Irokanji 0 Posted June 13, 2011 tebe onda da pokupimo na putu do tamo a jel smemo na gips da se potpisemo ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MISHONNIUM 15 Posted June 13, 2011 Da ti se potpisemo na gips gumama ili flomasterom? Ti biras Nadam se da cu se i ja pridruziti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2651 Posted June 13, 2011 ako bude sve ok,idem i ja,pa da navijamo svi za black punto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 26777 Posted June 13, 2011 FLCS će imati jedan automobil u kategoriji Styling (mini Style), pa ćete imati za koga i da navijate. Smemo li znati za koga i ciji auto treba da navijamo? Noga mi je u gipsu , voljan sam da idem, pa ako kod nekog bude mesta - krenuo bi i ja. Iz Nice-Batajnice sam.Ja cu da vozim stevu, taman da se upoznamo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Irokanji 0 Posted June 13, 2011 a da prijavimo nesin stilo u kategoriji za najveci broj clanova kluba u kolima, na kolima Quote Share this post Link to post Share on other sites
steva_anya 1 Posted June 13, 2011 Posto mi je gips isaran roze srcima od strane sestrinih klinki, i totalno je u gej fazonu , samo zbog potpisivanja Fiat ekipe stavicu jos jedan sloj novog gipsa! U medjuvremenu Ova boja je na insistiranje sestrine trogodisnje cerkice. Woodoo Cujemo se kad dodje vreme dogovora! Quote Share this post Link to post Share on other sites
joca djavo 0 Posted June 13, 2011 Cekamo vas dobrodosli.Prosli put nas Novosadjana je bilo sramota malo.Ajde domacini javljajte se.Naravno dolazim!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 872 Posted June 13, 2011 Čekamo vas, posle možemo do Mišeluka malo da se družimo i potegnemo koji put Quote Share this post Link to post Share on other sites
boorazerche 0 Posted June 13, 2011 i ja cem didem Quote Share this post Link to post Share on other sites
mancicp 0 Posted June 13, 2011 a bogami i ja, taman da testiram konacno popravljen auto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6120 Posted June 13, 2011 Cekamo vas, pretpostavljam da ce tamo biti guzva, sto se tice nekog druzenja, upoznavanja, tako da ideja za Miseluk posle svega uopste nije losa... Quote Share this post Link to post Share on other sites
VladaNS 2 Posted June 13, 2011 trenutno ne vidim nista bitno sto bi me sprecilo da prisustvujem.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nsgaghy 0 Posted June 13, 2011 Vidimo se u nedelju.... A kako se meni cini, tamo ce biti guzva, pa samim tim i problem za parking... Al valjda cemo se snaci... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1730 Posted June 13, 2011 Čekamo vas, posle možemo do Mišeluka malo da se družimo i potegnemo koji put Ako se iskombinujem da dodjem ocekujem jedno potezanje sa tom mocnom JTD masinom Quote Share this post Link to post Share on other sites
marija12 1 Posted June 13, 2011 Ako sam ja dobro razumeo Duleta taj plato iza perionice u carinskoj zoni je naš. Nije to baš mala površina. Ja sam na putu i ciljam da dođem u NS do 11h a onda eto i mene. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dulegti 1 Posted June 13, 2011 Nece biti problema za parking...Kad se udje na ulaz kod perionice,ona cela desna strana je planirana za posetioce...A tamo moze stati kola.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted June 13, 2011 Drugari uzivajte i lepo se provedite ja imam nekih porodicnih obaveza u Banja Luci,tako da,mozda se vidimo u povratku negde na autoputu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 872 Posted June 13, 2011 Ako se iskombinujem da dodjem ocekujem jedno potezanje sa tom mocnom JTD masinom Naravno, voleo bi i ja da probam protiv HGT-a, nisam još imao tu priliku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xepoj 1 Posted June 13, 2011 (edited) lele bre, ovi novosadjani bi se samo potezali razhebacete ta kola ocas posla, cuvajte to, kriza je :) Edited June 13, 2011 by Xepoj Quote Share this post Link to post Share on other sites