Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Pijanac vozio policajca na haubi

Recommended Posts

Sigurnosne kamere na jednoj od najprometnijih ulica u Istanbulu snimile su pravu filmsku scenu. Pijani vozač jurio je putem, a na haubi je bio policajac. Čak je i udario jedno vozilo ali se nije zaustavljao.

Turska policija je saopštila da je policajac zaustavio vozača, a kada mu je zabranio da dalje upravljanje vozilom, ovaj je stisnuo papučicu za gas i pokušao da pobegne. Ali, ni policajac nije imao nameru da odustane. Kada je video da vozač želi da pobegne, skočio je na haubu i čvrsto se uhvatio za brisače. Da stvar bude još neverovatnija ova luda vožnja trajala je puna tri kilometra.

Na kraju je policija uspela da zaustavi pijanog vozača, a nesrećni policajac je zadobio tek lakše povrede.

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alkoholisani vozači mislili da ih vode na prisilnu vakcinaciju

 

221392-policija de.jpg

 

Vremena u kojima živimo ostavljaju tragove na svima. Pandemija koronavirusa je promenila i menja mnoge od nas, a to utiče i na ponašanje na putevima.

Policija je nedavno privela dvojicu pijanih Nemaca koji su svoj automobil pokušali da izguraju sa autoputa kod Regensburga. U svom prijateljstvu očigledno dele sve pa su obojica imala 2.5 promila alkohola u organizmu. Međutim, prijateljstvo se brzo raspalo kada je trebalo utvrditi ko je vozio automobil i ko će dobiti kaznu. Počeli su da se međusobno optužuju i svađaju ko je vozio.

Ali, ni to nije sve. Bili su toliko pijani da su policijsku stanicu zamenili sa punktom za vakcinaciju protiv koronavirusa kada su ugledali čoveka u belom mantilu sa špricom. Počeli su panično da skaču i beže. Naime, mislili su da su ih odveli na prisilnu vakcinaciju, a lekar je samo pokušao da im uzme (na kraju je i uzeo) uzorak krvi za proveru količine alkohola u krvi. Još se istražuje ko je upravljao vozilom, a nijedan od njih nema vozačku dozvolu.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...