Jump to content
FAS Goran
bwana

K: čelične felne 15-ce za novu kromu

Recommended Posts

Ko kaze da ne mogu 15-ice celicne za novu kromu taj malo nije upucen ,ja sam ih kupio zbog zimskih guma i sasvim su ok ,tako da ih svakako kupi zbog duplo nize cene 15-ica guma u odnosu na 16-ice.Posavetovao bi te da felne pre placanja obavezno montiras na auto i probas jer imaju neko distanciranje od diskova (rekao mi covek koji mi je prodao kako se to zove al sam zaboravio),tako da ako do sad nisi kupio 15-ice slobodno kupi i na brigaj brigu !!! ja sam ih uzeo <FELNE ROKI> kod autokomande u Beogradu 25e komad

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala za odgovor.

Već sam kupio čelične 15ice kod danka na batajničkom drumu.

Proverio sam ih na licu mesta (montirali ih momci) i sve ok.

Fora je u tome što na modelu sa 120 konja (ovaj moj) može a na automatiku od 150 konja ne može jer se razlikuju čeljusti za diskove (ili kako se već zove taj deo, znaćete na šta mislim).

Inače ove felne su od opela - ima na njima nalepnica na kojima piše opel :) Ovo kažem zato što postoje i neke 15ice koje neće moći da se montiraju jer su ravnije.

Inače cena 30 evra po kom. Izgledaju mi ok, stavljali su na mašinu, na oko mi se ne čini da bacaju. Sve u svemu imam sad letnje mišelinke na alu 16icama, i planiram winteru na čeličnim felnama. Auta vozim oko 3 godine i ako ne bude incidenata gume neću menjati dok vozim cromu :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...