Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Za Masu nema zime

Recommended Posts

f1%20ferrari%20massa.jpg

Ferari kaže da se uopšte ne postavlja pitanje ostanka Felipea Mase u redovima Ferarija uprkos zlim jezicima koji palacaju unaokolo i govore o prelasku Mase u neki drugi tim tokom 2012. Masina budućnost je kao dovedena u pitanje posle lošeg starta sezone, ali se njegova forma popravila već na trci u Maleziji dok se u Kini borio i za podijum do samog kraja trke.

Predsednik Ferarija, Luka di Montecemolo je u petak izjavio da će brazilac definitivno biti deo Ferarijevog tima i 2012. godine. U intervjuu za CNN, kada ga je novinar pitao o Masinom ostanku on je odgovorio: "da, da, on ima ugovor sa nama i za ovu i za sledeću godinu i nema mrdanja." Di Montecemolo je takođe rekao da se nada da će i Alonso ostati u Ferariju još mnogo godina.

"Alonso je veoma jak, i on je jedan od najboljih vozača koje sam ikada video u mojoj karijeri. U glavi je užasno jak i stabilan, i veoma dobar timski igrač i to na najkonstruktivniji mogući način. Želim i Alonsa da zadržim u timu što je duže moguće."

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...