ivan73 455 Posted October 17, 2011 Gusare,Trebaju mi 4 kom 3D stikera za ratkapne na 16" fabričkim felnama od Stila, fi65mm, novi fiat znak (sa ljubičastom, ne crvenom podlogom, please!).Kako ću da koristim felne od Stila za zimske gume na Novom Bravu, ne ide da budu sa "starim" plavim znakom. Kolika je cena i rok isporuke? Share this post Link to post Share on other sites
opasnigusar 3 Posted October 17, 2011 javi mi se na 065-856-856-o ili mi ostavi broj na pp da se cujemo sutra i dogovorimo...bilo bi gotovo recimo do petka..pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
ivan73 455 Posted October 18, 2011 ...danas se čujemo! Share this post Link to post Share on other sites
LordMarcus 1 Posted October 18, 2011 treba mi 4 stikera za poklopac felne precnik 44mm?cena? Share this post Link to post Share on other sites
zokivs 0 Posted October 19, 2011 opasnigusar!Svaka čast,eto i mene uskoro sa porudzbinom.(imam stila pa da mu nametnemo novi crveni logo) Pozzz Share this post Link to post Share on other sites
ivan73 455 Posted October 19, 2011 Opasni... evo slika. Samo da vidiš da je boja ljubičasta a ne crvena!Slikano je noću pa nemoj baš njih da stavljaš direktno na stiker zbog bleska blica.pozzz Share this post Link to post Share on other sites
opasnigusar 3 Posted October 20, 2011 ljubicasto i bice........ Share this post Link to post Share on other sites
joeya1k 0 Posted October 20, 2011 Jel moze nalepnica da bude lepljiva i odozgo tj da moze da se zalepi na staklo iznutra? Share this post Link to post Share on other sites
nidza 634 Posted October 20, 2011 Ne mogu da se setim da li sam već pitao... Treba mi stiker za ključ standardni sa daljinskim za Stildžu, otpao je. Pusti mi PP ako ga imaš, uzeo bih odma'. Može bilo koja Fiatovska tema, nije mnogo važno --> u originalu je bio plavi okrugli znak. Share this post Link to post Share on other sites
zokivs 0 Posted October 20, 2011 Opasni... evo slika. Samo da vidiš da je boja ljubičasta a ne crvena!Slikano je noću pa nemoj baš njih da stavljaš direktno na stiker zbog bleska blica.pozzzJel ovo STIKER ili ORG plastični niklovano crveni logo?Konkretno da li može da se odradi novi crveni FIAT logo bez onog odsjaja blica kako svuda po netu ima?Ja želim da ovako izgleda umesto onih plavih starih: Share this post Link to post Share on other sites
opasnigusar 3 Posted October 20, 2011 Moze naravno i mene to nervira ( napravicu bez sjaja do pon.)....a sto se tice kljuceva napravicu jednu kolicinu sledece nedelje ...mogli bi svi da se prijave koji bi eventualno zeleli stiker za kljuceve...i baci te mi neku velicinu ako moze..pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
zokivs 0 Posted October 20, 2011 (edited) _Samo da nema odsjaja blica senki itd!!!!_____________________________________________________________________________EVO I DIMENZIJA ZA KLJUČ: Edited October 20, 2011 by ABARTHVS Share this post Link to post Share on other sites
opasnigusar 3 Posted October 20, 2011 ok...dogovoreno napravicu par verzija u toj velicini...... Share this post Link to post Share on other sites
ivan73 455 Posted October 20, 2011 (edited) Jel ovo STIKER ili ORG plastični niklovano crveni logo?Ovo je original bedž na sireni Novog Brava. Slikano noću, pa otud blic!Inače nije crven, već kao što vidiš ljubičanstven! Zato sam i poslao da Opasni vidi boju.Opasni, razumeli smo se, kad je gotovo? Edited October 20, 2011 by Ivan73 Share this post Link to post Share on other sites
ivan73 455 Posted October 20, 2011 ok do srede?Ok, a cijena...prava sitnica... Share this post Link to post Share on other sites
nidza 634 Posted October 20, 2011 Ja ti sigurno uzimam za ključ. Share this post Link to post Share on other sites
joeya1k 0 Posted October 20, 2011 Kazi mi koliko bi ovo izaslo ako moze ovako,jedan sticker 15mm plavi fiat znak http://postimage.org/image/mzuzsn5w/isti ovaj plavi fiat znak samo bez venca, ovako nesto http://img823.imageshack.us/img823/907/unled1kfn.png 1 x nalepnica precnika 27mm, 4 x nalepnica precnika 39mm - ove da budu lepljive odozgo!Hvala Share this post Link to post Share on other sites
zokivs 0 Posted October 20, 2011 Jel može da se uradi samo crveno ORG novi logo stiker bez niklovanog okvira,pa da ja samo prelepim preko onih mojih plavih (na radkapnama) a i na volanu isto tako samo manji ORG u plavoj boji a ovde da ostane venas ....meni lepo deluje to bi bio onda stiker 50x50 crveni sa fiat slovima?? jel može???prepravka Share this post Link to post Share on other sites
joeya1k 0 Posted October 21, 2011 Meni mozes odgovoriti i na PM ako ne ovde.. Share this post Link to post Share on other sites
zokivs 0 Posted October 21, 2011 Jel može da se uradi samo crveno ORG novi logo stiker bez niklovanog okvira,pa da ja samo prelepim preko onih mojih plavih (na radkapnama) a i na volanu isto tako samo manji ORG u plavoj boji a ovde da ostane venas ....meni lepo deluje to bi bio onda stiker 50x50 crveni sa fiat slovima?? jel može???prepravkaOk porucujem:4 komada novi logo amblem FIAT (crveno bordo ljubičasti.sa uspravnim linijicama i srebrnim natpisom FIAT) bez niklovanog okvira . 50x50hocu da zalepim preko plavog amblema a niklovani venac da ostane ,kao što sam u radio u fotosopu kao primer.I trebaju mi isto tako ali manji 2 komada 27x27 na volanu da prelepim . Share this post Link to post Share on other sites
opasnigusar 3 Posted October 23, 2011 sve porudzbine bice gotove do utorka ili srede najkasnije ....... svako dobija + poklon mali stiker..pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted October 27, 2011 Da li imas mere za prednji i zadnji znak za A.Romeo 156? Share this post Link to post Share on other sites