Jump to content
FAS Goran
ikacc

Grande Punto 1.2 - Balans stangla

Recommended Posts

Pozdrav drustvo!

Imam sledeci plroblem. U Delti mi je ustanovljeno (provereno na jos jednom mestu) da su mi stradale gumice balans stangle. Kao sto se vec zna, ne pruzaju mogucnost zamene samo gumica vec se menja komplet stangla.

Cena u delti je 21000 din. Ne daje mi se bas toliko, iako sam do skoro odrzavao auto kod njih pa me zanima da li je neko imao slicnih problema i sta je resenja. Konkretno, zanima me da li postoji neka mogucnost da se zamene samo gumice, jer sam poprilicno uveren da jos neki fiati nosw istw takve.

Auto je presao 60.000km.

Hvala i pozdrav

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam menjao bas na GP ali kao i za svaki drugi auto gde proizvodjac nije predvideo zamenu neki aftermarket proizvodjac napravi set za zemanu...okreni par radnji pa se raspitaj da li ima za tvoj auto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Svasta...ja sam na x kola menjao gde nije predvidjeno...jugo za pocetak prvi na spisku....zavareni nosaci itd pa se raspunktuju ili secnu brusilicom ..kupe samo gumice koje odgovaraju i namontira nazad...to sigurno moze i na GP da se uradi jer je to toliko banalna stvar da nema banalnije...samo malo traje ..tj treba skinuti pa sa uzorkom po radnjama naci odgovNarajucu i namontirati nazad...to je svakako jeftinije od originala..u svakom slucaju je izvodljivo ;) Nista nije nemoguce osim smestiti kvadrat u krug iste povrsine :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...