Welcome to Fiat-Lancia Club Serbia Forum

fb nalog 02.jpg

Za pisanje u bilo kojoj temi na Forumu neophodno je da se ulogujete. Ili tako što napravite svoj korisnički nalog na Forumu (klik na Sign Up i popunite polja), ili još lakše tako što se povežete sa Vašim Facebook nalogom.

Opet klik na ''Sign Up'', onda izaberite ''Sign In with Facebook'', izaberite da li želite na Forumu da koristite ime sa Facebook-a ili želite neko drugo ime, i to je to. Sve ovo klikćete samo prvi put, svaki sledeći put Forum je to automatski upamtio.

 

Povezivanjem na Forum dobijate mogućnost da učestvujete u diskusijama, postavljate slike, video klipove, dobijate notifikacije kroz Browser (da, isto kao na FB-u :) ), šaljete/primate privatne poruke, ''tagujete'' druge ljude kako bi odmah videli Vaš upis... Kao da ste postali deo jedne veeeeelike FB grupe sa trenutno preko 15.000 ljudi sa kojima razmenjujete stavove. :) 

joeya1k

Zastava 10 - daljinsko otvaranje prozora i gepeka?

Da li je moguce namestiti daljinsko otvaranje/zatvaranje prozora i otkljucavanje gepeka? Da li bi to moglo na postojeci daljinski od alarma ili neka druga varijanta, i ko to radi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

gepek moze a za prozore nisam siguran

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ima dosta alarma koji imaju tu opciju ..mozda cak i taj koji imate vec ugradjen ali nije iskorisceno... nije nesto lepa opcija po motore...jer radi tako sto kad stisnes dugme drzi napajanje podizaca neko vreme koliko se programira...bez obzira da li su zatvoreni ili ne ili npr voz prozor spusten a suvoz zatvoren on drzi oba pod naponom ...imaju motori bimetale da ih zastite ali na nekim kolima se cela vrata "deformisu" kad prozor dodje do kraja a vi i dalje drzite dugme...meni se to nesto ne svidja.

Na nekim skupljim modelima ima i posebni dugmici za prozore itd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nasao sam za moj alarm funkciju koja bi to trebala da radi ali mi nije bas najjasnije jer prevod nije dobar, i kad se prozori dizu/spustaju

Channel for roll-up windows - if this function is selected channel

brought mass in test time, the rest can be activated and

two buttons simultaneously - can raise power windows and manually

automatically. Also, if enabled stroke (shock) and current sensor

ignored for 30 seconds. after the test time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now