Welcome to Fiat-Lancia Club Serbia Forum

fb nalog 02.jpg

Za pisanje u bilo kojoj temi na Forumu neophodno je da se ulogujete. Ili tako što napravite svoj korisnički nalog na Forumu (klik na Sign Up i popunite polja), ili još lakše tako što se povežete sa Vašim Facebook nalogom.

Opet klik na ''Sign Up'', onda izaberite ''Sign In with Facebook'', izaberite da li želite na Forumu da koristite ime sa Facebook-a ili želite neko drugo ime, i to je to. Sve ovo klikćete samo prvi put, svaki sledeći put Forum je to automatski upamtio.

 

Povezivanjem na Forum dobijate mogućnost da učestvujete u diskusijama, postavljate slike, video klipove, dobijate notifikacije kroz Browser (da, isto kao na FB-u :) ), šaljete/primate privatne poruke, ''tagujete'' druge ljude kako bi odmah videli Vaš upis... Kao da ste postali deo jedne veeeeelike FB grupe sa trenutno preko 15.000 ljudi sa kojima razmenjujete stavove. :) 

Sign in to follow this  
Followers 0
Bugi

Kako se svadjaju Kinez i Ciganin oko tezge

Ovaj lik sto glumi je i dobar, ali ovaj aMMi G, kako je sam sebe nazvao, je takav plagijator, da ja stvarno ne razumem ljide kojima je ona zanimljiv ! Lik skida poznatog aLLi G show-mena samo tako , ima cak i klip na YT (da ga ne trazim sada i ovde kacim) gde je sa jedne strane ekrana original aLLi G i titl fora koje on prica, a sa druge strane, ovaj plagijator aMMi koji te sve fore prodaje na pinku ne bili polu-svet koji to gleda bio odusevljen !

Jos jednom , ovom liku sto skida Kineza i Roma svaka cast, ali samo zbog gore pomenutog plagijatora, kad vidim tu emisiju prekopcavam kanal sto pre ! :wallbash:

Hocemo li mi u Srbiji napraviti nesto originalno i da to uspe i da se prica o tome, a da to nisu sadnice sa Trga republike ... :crybaby:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovaj lik je CAR! :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aj riki martine, brate shvati me :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

...Xeroj je moja, ja ne znam sta ti je,

Aj riki martine, brate sfati me... Dobices batine!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0