steva_anya 1 Posted March 30, 2011 Ja moram da pohvalim momka koji je nama cetvoro objasnjavao princip rada Twin Air motora. Svaka mu cast! Svi smo ga razumeli ukljucujuci i zene. Najveci utisak mi je ostavio Punto Evo. Prvi put sam seo u njega, i mnogo mi je lepsi od Grandeo. Posto vozim mk2b Punta, osetio sam ponos i zadovoljstvo sto je dobio ''velikog mladjeg brata''. Da nisam zaludjen Civic hecbekom Evo bi mi bio #1. Sve ostalo je za pohvalu. Svidela mi se Delta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9692 Posted March 30, 2011 by nidza: ------------------------------------------ Kamera: Ognjen JevtićMontaža: Stojan IlićProdukcija: Fiat-Lancia Club Serbia------------------------------------------ Quote Share this post Link to post Share on other sites
*mishko* 1 Posted March 30, 2011 Super izgleda! Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2578 Posted March 30, 2011 mnogo dobre fotografije by nidza ,nemam reci i super video o standu FASa na salonu automobila 2011 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sasa_vu 0 Posted March 30, 2011 http://www.njuz.net/otvoren-49-sajam-hostesa-i-promoterki-u-beogradu/ http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/244796/Izabrana-Mis-salona-automobilaGiuiletta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
alumiroi 0 Posted March 31, 2011 NIDžO CAREEEE!!! Svaka čast! Kakve slike! Quote Share this post Link to post Share on other sites
wlad 2 Posted March 31, 2011 Svaka čast, lepo odrađeno. Giuiletta, kraljica sajma Quote Share this post Link to post Share on other sites
SasaBgmk2 0 Posted March 31, 2011 Odlične slike Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 1732 Posted March 31, 2011 (edited) Nidzo, svaka čast na spravi Nikon D700, u istom smo taboru Da li ima koja slika unutrašnjosti Giuilette? Edited March 31, 2011 by srdjos Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikola97 0 Posted March 31, 2011 Delta i MiTo sa prelepom crvenom bojom :heart: Quote Share this post Link to post Share on other sites
interceptor 18 Posted March 31, 2011 slike su super Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted March 31, 2011 slike su extra, svaka cast! moram da se pohvalim i ja jer sam licno odgovoran za sjajni izgled ovih sajamskih modela . Pozdrav svima!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flavio 0 Posted March 31, 2011 Slike su neviđeno dobre !Svi 'talijani su ali mali plavi je u ovoj retro boji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolens 10 Posted March 31, 2011 O lepo, lepo... a i video je sjajan! Fino dočarava atmosferu priprema sa sve nonšalantno neobrijanim De Filipisom. Hvala autorima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kejd 1 Posted March 31, 2011 Svaka cast ljudi na trudu, ovo izgleda fenomenalno Quote Share this post Link to post Share on other sites
walker 0 Posted March 31, 2011 Ovo je odlicnoSvaka cast !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted March 31, 2011 Zaista je uzivanje gledati ovaj video i fotke Bravo za Ognjena i Nidzu i samu organizaciju cele ove price oko kluba i FAS-a na sajmu Bio sam danas evo drugi put na sajmu ali ovaj video i fotke ce uvek ostati kao lepo podsecanje na sve to Quote Share this post Link to post Share on other sites
dingokg 1 Posted March 31, 2011 Odlične slike,svaka čast na trudu, ali mislim da vam je bilo zadovoljstvo odraditi ovo . Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted March 31, 2011 Ja moram da pohvalim momka koji je nama cetvoro objasnjavao princip rada Twin Air motora. Svaka mu cast! Svi smo ga razumeli ukljucujuci i zene. Najveci utisak mi je ostavio Punto Evo. Prvi put sam seo u njega, i mnogo mi je lepsi od Grandeo. Posto vozim mk2b Punta, osetio sam ponos i zadovoljstvo sto je dobio ''velikog mladjeg brata''. Da nisam zaludjen Civic hecbekom Evo bi mi bio #1. Sve ostalo je za pohvalu. Svidela mi se Delta.sta ce ti bre ta zaludjenost za Civic hondom kad za te pare imas Deltu koja je ko svemirski brod! Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted March 31, 2011 sta ce ti bre ta zaludjenost za Civic hondom kad za te pare imas Deltu koja je ko svemirski brod! Jes' ti sedeo u novom civic-u? Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2578 Posted March 31, 2011 (edited) e sedeo sam ja u civicu type S ekstra auto bas,pravi sportista :al za mene najbolji auto na sajmu je FIAT PUNTO EVO :my dream,mnogo je bre dobar Edited March 31, 2011 by silenci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3650 Posted March 31, 2011 Ruka profesionalca. Znam da je pozeljno reci par lepih reci u ovakvim situacijama. Oprostite mi , ja sam zanemeo ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa Stilo 1.9 jtd 0 Posted March 31, 2011 Svaka cast brate na slikama ,odavno nisam video da neko bolje fotografise Quote Share this post Link to post Share on other sites
tornado 1 Posted March 31, 2011 Bravo za fotografije, Giuiletta je remek delo.Pozdrav svima, nightdriver Quote Share this post Link to post Share on other sites