Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

naslov.png

Osnovna delatnost servisa je tekuće održavanje vozila u pogledu mehanike i elektrike. To se svodi na zahvate kao sto je zamena ulja i antifriza , filtera , kočionih pločica i diskova , kaiševa tj. tzv. ''mali'' i ''veliki'' servisi, remonti anlasera i alternatora itd.

Pored ovih uobičajenih tekućih održavanja moguće je uradti gotovo sve vrste mehaničkih i električnih popravki bilo na motoru, pogonskom postroju ili menjaču bili oni manuelni ili automatski. Kod OBD i EOBD opremljlenih vozila koristmo se dijagnostičkim uređajem kao jednim od pomagala u procesu otkrivanja kvarova i neispravnosti. Isti uređaj se koristi za brisanje grešaka kompjutera motora sačuvanih u memoriji, ili aktivnih grešaka...

auto1.jpg

Delove za male servise mušterije obično biraju same uz naš savet, a kod velikih servisa i generalnog remonta delove za ugradnju možete sami nabaviti, takođe uz savet, ili nabavku istih prepustiti nama. U slučaju potrebe za bilo kakvom mašinskom obradom delova vašeg motora opredelili smo se za saradnju sa proverenom kućom za takve poslove Mašinskom Radionicom u beogradu poznatijom kao "MR" na autoputu.

AMS Goran - Moto servis

moto1.jpg

Servis motocikala se zasniva, kao i kod automobila, na redovnom servisiranju koje podrazumeva zamenu ulja, filtera, pločica, lanca i lančanika kao i podmazivanje istih. U slučaju havarije na agregatu ili menjačkom snopu radimo kompletno otvaranje motora i kartera i serivsiranje po uputstvima proizvođača. Delove je na našem tržištu jos uvek izuzetno teško naći pa se potraga za delovima uglavnom svodi na uvoz iz inostranstva putem raznih kanala. Popularizacijom ovog vida transporta situacija se po tom pitanju lagano poboljšava.

AMS GORAN

Braće Jerkovića 112e, Beograd, Srbija

tel: 064/3346-055

lokacija.jpg

Web: amsgoran.com

Članovi Fiat-Lancia Club Serbia sa važećom članskom karticom i ličnim identifikacionim dokumentom koji izdaje Republika Srbija (ili druga država koju Srbija priznaje), ostvaruju popust na usluge servisa od 10%

--------------------------------------------------

Tema ostaje otvorena za Vaša pitanja. :thumbup: Na njih će odgovarati Goran preko naloga Goran a.

Naravno, to ne znači da ovde pitate oko tehničkih problema na Vašim automobilima. To ćete raditi u podForumu za takva pitanja, zavisno od toga koji automobil posedujete :

Lybra

Ostali Lancia modeli

Uno/Tempra/Tipo

Bravo/Brava/Marea/Multipla

Punto mk.1/Punto mk.2

Stilo/Nuova Bravo

Grande Punto

Ostali Fiat modeli

Auto Gas

Na ovoj temi postavljate samo opšta pitanja oko servisa i usluga koje se u njemu pružaju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...