Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Mercedes juriša na vrh

Recommended Posts

f1%20mercedes.jpg

Mihael Šumaher je pohvalio ''sjajan posao'' koji su obavili inžinjeri pred sam početak sezone, iako želi da sačeka par trka kako bi video da li je bolid stvarno spreman za vrhunska dostignuća.

Mercedes GP je uspeo da posle početnih problema sa zimskim testovima napravi ogroman iskorak i iznenadi sve u Barseloni pre svega brzinom. Iako Šumaher i dalje drži sve informacije u blagoj tajnosti i nije skroz voljan da kaže šta misli o tome koliko će W02 biti kompetitivan, kaže da će bolid najverovatnije biti bolji nego onaj koji su vozili prošle sezone. ''Sada idemo u dobrom pravcu definitivno. Trebalo bi da budemo u dobroj poziciji ove godine, ali o tome da li imamo pobednički bolid, još uvek ne mogu da govorim, barem dok ne prođe nekoliko trka. U svakom slučaju, mislim da ćemo biti u stanju da se borimo sa najboljima i to su sjajne vesti. Tim je odradio sjajan posao.''

Iako Šumaherov povratak na stazu pravo iz trkačke penzije nije doneo očekivane rezultate, sedmostruki šampion kaže da još uvek u njemu postoji želja da dokaže da njegov povratak nije bio očajnički potez.

''Nikada nisam mislio da ću se posle tri godine pauze vratiti kao da ništa nije bilo u međuvremenu. Realista sam u očekivanjima, istina je da mi je privikavanje na bolid i uslove išlo teže i sporije nego što sam očekivao, ali sam veoma jasan i bilo bi mi izuzetno teško da se nisam vratio da pokušam iako sam znao da nije bilo garancija za uspeh. Ja sam čovek koji voli izazove. Ovde govorimo o sportu koji je veoma zahtevan, veoma kompleksan i jako izazovan, tako da ne mogu da očekujem da su sve karte uvek na mojoj strani i da sve ide baš onako kako ja želim. Važno mi je da ostanem skoncentrisan na posao. Uradili smo veliki deo posla i ja sam ubeđen da će Mercedes postati pretendent na titulu. Ipak, rekao bih da i dalje mislim da je Sebastijan Fetel glavni kandidat za titulu u nastupajućoj sezoni jer je Red Bulov bolid i dalje veoma brz.''

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...