gaja77 0 Posted March 16, 2011 slikano u trieste Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9762 Posted March 16, 2011 Daj sve slike koje imaš... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gaja77 0 Posted March 16, 2011 cew da bidnne sutra sad sam u skripcu svreme Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2781 Posted March 16, 2011 (edited) gde se nalaze ove ljute guje ,au kako mocno izgledaju cuvene delte integralkena drugoj slici i delta i ona snajka u kozanim cizmama izgledaju Edited March 16, 2011 by silenci Quote Share this post Link to post Share on other sites
bglion 401 Posted March 16, 2011 Sad silenci kad se utvrdi da je snajka "rod" ima da se izvinjavas tipa:" Ma nisam ja...ma ne bih ja...nisam mislio...itd Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3786 Posted March 16, 2011 @ bglion Svaka cast i da prozderete konkurenciju ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2781 Posted March 16, 2011 (edited) : :ma ko ce mu ga znati, :moguce,al izgleda kao avion pored delte Edited March 16, 2011 by silenci Quote Share this post Link to post Share on other sites
sindrom 18 Posted March 16, 2011 Kakva snajka? Ja osim Delte Integrale na slikama ne vidim nista. Kad bi Delta bila na nudistickoj plazi opet nista sem nje ne bih video. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted March 16, 2011 Hahahahah pod-jednako dobri komentari i za deltu i za "snajku"! :rofl: Quote Share this post Link to post Share on other sites
sindrom 18 Posted March 17, 2011 (edited) Trazim na netu i ne mogu da nadjem zvanican sajt relija. Daj link ako znas, da vidimo pa mozda neko i dodje. Edited March 17, 2011 by sindrom Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2781 Posted March 17, 2011 au kakve masine,onaj zuti ficko je the best al zato golf3 sa cudesnim natpisom fandjo sve govori,pa jos na slepu Quote Share this post Link to post Share on other sites
gaja77 0 Posted March 18, 2011 (edited) poslao sam mail willy-u da mi posalje plan rellya za ovu godinu pa ocekujte ovih dana a i poslace mi specifikacije za automobile , bar od ovih sto moze da dodje , za golfa kolega , kit car je u pitanju , ima 350hp vr6 turbo, taj dan je otisao na dobosh pa se sad sepuri drugi vlasnik i nadm se da ce imati dobru sezony kao prosli vlasnik a za nalepnicu od mene sudobili jer im je fandjo zavrsio dosta stvari po srbiji , a moze se desi da dodju i voze kod nas ako se dogovore sa nasima oko pojedinih stvari jer prosle godine nisu jbga , nadam se da hoce....p.s. lancia sa leve strane je biturbo........ Edited March 18, 2011 by gaja77 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gaja77 0 Posted March 25, 2011 http://www.rallylink.it/zvanicni sajt trka u italiji Quote Share this post Link to post Share on other sites