Jump to content
FAS Goran
chikavili

Crossover solucije

Recommended Posts

Ford najavio električni krosover

 

ford ev suv.jpg

 

Ford će lansirati više novih električnih modela, a jedan od njih je krosover srednje veličine čije ime za sada nije poznato. Očekuje se da će Ford iskoristiti svoje ''američko nasleđe i auru'' da bi povećao profitabilnost u Evropi, dok postepeno prelazi na ponudu potpuno električnih vozila. Napuštajući svoje male i srednje hatchback modele kao što su Fiesta i Focus, očekuje se da će se Ford fokusirati u Evropi na SUV vozila sa većom maržom, na krosovere i pick-up vozila.

 

Ford planira da lansira tri potpuno nova i potpuno električna automobila u Evropi u naredne dve godine. ''Koristimo priliku da se repozicioniramo'', rekao je Fordov šef marketinga u Nemačkoj Kristijan Vajngertner. ''Naši budući modeli su više američki i od 2030. svi će biti električni'', dodao je on. Za porodicu Mustang koristiće slogan ''Wild Performance'', dok će za manju Pumu, koja će 2023. godine takođe biti predstavljena u električnoj veziji, biti upotrebljavan slogan ''Urban Escape''.  SUV modeli, kao što su Kuga i ovaj novi krosover srednje veličine, biće nuđeni uz moto ''Active Adventure'', dok će Ranger i Bronco stići uz slogan ''Ultimate Outdoor''. Ford će uskoro prestati sa proizvodnjom Fieste, a fabrika u Kelnu će se fokusirati na proizvodnju dva potpuno električna automobila bazirana na MEB platformi VW grupe. Jedan od njih je i ovaj na tizer slici (njegova premijera se očekuje u martu sledeće godine), a biće najverovatnije dostupan u verzijama sa zadnjim i pogonom na sva četiri točka.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...