Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Ne znam ni jednog clana foruma koji to preferira :whistle:

 

Neosvetljene spodobe od pesaka koji idu kolovozom,spodobe od biciklista bez osvetljenja i fluo prsluka,Auto koji pozadi ima samo jednu poziciju,napred isto tako,drugi auto kad menja brzine pali stop svetlo,treci kad stisne kocnicu pali mu se zmigavac,traktori,kombajni,prikolice bez svetla i bez rotacije...

 

I to sve takodje :)

A policija...

U mom mestu se svaki dan vozikaju neki saobraćajci sa puntom kome već jedno godinu ipo dana ne radi zadnji desni štop, i prednje levo kratko svetlo. Koga oni da kažnjavaju....

Share this post


Link to post
Share on other sites

U uredjenim drzavama postoje tehnicki pregledi koji rade svoj zakonom propisan posao.

Ovo sto kod nas zovu tim imenom jos je daleko od nivoa pregleda pre 30 godina.

Secam se kao klinac prvog mog teh pregleda, prva registracija novog Tomosa automatic. Podesili svetlo, stao na valjke,.. ma sve pregledali iako je bio nov motoric.

Share this post


Link to post
Share on other sites

drug kaže da su njegovom drugu rebnuli 5000 za stakla, mada on ima šoferku tamnu

 

mene još nisu zezali, mada realno ko sme da dira zatamnjenu mečku

 

DSC00013.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prošlog meseca su me zaustavili više od 10 puta, rutinska kontrola. Za folije me nisu pitali niti spomenili, iza stuba i zadnje staklo 100% a napred kod vozača 85%. Sreća ili haha?

Edited by FIAT COUPE 16V

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ni mene nisu. Na caletovom su folije i napred i nazad. Njega su navodno jednom zaustavili i pretili skidanjem tablica, ali to sam uzeo sa rezervom :D mozda je isfolirao da bih skinuo folije :D 

 

Uglavnom prosao sam pored x patrola, neki me zaustavili, takodje, kako kolega kaze samo rutinska kontrola, a o foliji ni reci.

Share this post


Link to post
Share on other sites

U Ponedeljak ili u Utorak idem na tehnicki pa cu videti sta ce biti.

Inace zadnja stakla su mi 80-85%.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kolega Maxi, hajde ako ti ne bude tesko pitaj kakva je situacija za one koji imaju napred zatamnjeno, jel pustaju na tehnickom ili su dobili neku naredbu da se skidaju folije ko ima napred?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakve veze ima da li je napred kad zakon kaze da trebas sa svih stakla da skines :laughing:

Edited by YUgisa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gde zakon kaze da treba da skines? Treba ti atest, a ako ni jedna ustanova u zemlji ne izdaje atest, ne preostaje nam nista nego da se pravimo ludi, kao sto se i drzava pravi luda :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne pise bukvalno da treba skinuti, ali sam odgovorio u fazonu tematike iz prethodne poruke. Stvar naseg zakona je da se sprovodi najvise tako kako ko ima srece i kako se panduru cefi a ne kako zaista pise na papiru i na sve jednako.

 

Moj poznanik je uvek isto bio u tom fazonu pravim se lud, niko me ne smara i vozio je godinama bez cimanja, kao podmazacemo na tehnickom, otici cu preko veze ovo ono i ako se dobro secam negde pocetkom decembra sam bas naleteo kad je skidao sa svih stakala (Vectra B karavan), imao je zatamnjeno sve sem soferke, nisu ga hteli pustiti na tehnickom. Sad verovatno vec mozda i moze da se prodje a mogu se naci i oni koji prihvataju bez auta pa se treba tako praviti lud. To je uvek tako, kad krene prica oko novog zakona i kad se uvede onda je 2-3 meseca povuci potegni posle se svi prave ludi i sve po starom, cimanje je jedino kad skolarci krenu u skole, onda je obicno samo neka ozbiljna kontrola... Ko i prvu pomoc sto proveravaju samo u 3 meseca kad vecini istice rok odnosno kad je bila uvedena. Tokom ostatka 5 godina, cimali su mozda samo kad su hteli po svaku cenu da izvuku neku lovu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...