JTD100Slo 0 Posted November 28, 2011 Zdravo,moje ime je Blaž i sam sa Slovenije. Pa izvinjavam se za moj srpski jezik ... Vidio dam tvojo temo da si ugradio u Fiat Bravo tempomat. Ja imam isti avto JTD 100 Euro 3 motor i zanima me ako imaš možda kaku sliku više da mi šaljaš kako se to uradi. Ako ti nije problem? Možda malo više da mi objasniš kako to sve ide? Puno ti hvala! Pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kufa 0 Posted March 11, 2012 Da li je moguca ugradnja tempomata na Bravo 1.6, 16v 2001.god ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1204 Posted March 11, 2012 mislim da na benzinca nije moguca.... samo jtd motori, bar sto se brava tice Quote Share this post Link to post Share on other sites
StefanSporting 0 Posted April 11, 2013 @Bravo JTD , izvini druze jel bi mi dao neke smernice, kako da ugradim tempomat u hgt jtd ,imam svu mogucu opremu osim toga, ako je ta i formacija bitna uopste. Hvala. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Coa123 0 Posted April 11, 2013 DakleM, na 1.6 16V ne može? Quote Share this post Link to post Share on other sites
saledelagano 26 Posted April 7, 2014 Moze ako je fiat stilo 1,6 koji ti imas ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bglion 401 Posted April 7, 2014 Mislim da je coa za ovih godinu dana odkad je pisao post bar 2-3 puta montirao tempomat Quote Share this post Link to post Share on other sites
markosdbg 0 Posted April 7, 2014 Pitanje za Bravojtd,da li privatno ugradjuje tempomate? Quote Share this post Link to post Share on other sites
BULE JTD 0 Posted January 15, 2015 Pozdrav svima...kako se moze doci do ovog momka sto ugradjuje tempomat? Hocu na puntu 1.9jtd 2001 da ugradim ali ne znam kako da dodjem do njega?! Ako ima neko broj mobilnog ili sta vec, bio bih mu zahvalan Hvala unapred... Quote Share this post Link to post Share on other sites
denmlaa 5 Posted February 29, 2016 Pozdrav Da li je jos neko pokusavao da ugradi tempomat na bravo 1.9 jtd euro 3 ? I da li neko zna kako se resava greska p0703 ? takodje mi stoji pogresan signal na parametru Brake Contact2 ,stalno je open ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
miljanxXx 26 Posted May 10, 2021 Da li je neko uspeo da ugradi tempomat u bravo/mareu jtd? Sve povezemo lepo, preko dijagnostike cita sve komande ali nece da radi Quote Share this post Link to post Share on other sites