orko 0 Posted February 27, 2011 Evo da i ja predstavim moj skromni auto 1.2 16V sa sedamnesticama 205/45/17 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr. Tuborg 37 Posted February 27, 2011 Super boja i felne,jos da je bar 1.6 i taman.Daj jos koju sliku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejan_Zr 0 Posted February 27, 2011 Kako Stilo uopshte ide sa tim malim motorom ? Mora da je potroshnja ubi Bozhe :S Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted February 27, 2011 (edited) Kako ide 1.2 na 17-icama? Edited February 27, 2011 by genca Quote Share this post Link to post Share on other sites
NenadAleksic 0 Posted February 27, 2011 Auto je generalno lep, ali mu je velika mana slab motor. :-) Bas me zanima ovo sto su kolege gore pitale, kako ide stilo 1.2 i to jos sa 17 felnama? Quote Share this post Link to post Share on other sites
sasha015 34 Posted February 27, 2011 (edited) Lep stilić.Ne zameri ovim ljutim "trkačima",njima je sve ispod 100ks ili 10 kg/ks zajebancija.Kako ide?Ide lepo.Ubacis u 1,pa u 2,pa u 3,pa u 4 i onda pustis gas na 2000 obrtaja jer si vec stigao dao 60kmH,sto je ogranicenje na 80% saobracajnica u Srbiji.... Edited February 27, 2011 by sasha015 Quote Share this post Link to post Share on other sites
zaki 0 Posted February 27, 2011 Ide kako ide, ne bi ga stavljali da ne moze da pokrene Stila, zato kada dodje na registraciju osmeh od uveta do uveta! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 570 Posted February 27, 2011 Realno ne bih vozio nikad auto ispod 200ks,e sad sto je situacija u drzavi takva da jedva vozimo i ovo sto imamo to je za neku drugu temu Quote Share this post Link to post Share on other sites
srkiv 1 Posted February 27, 2011 Kako ne bi vozio auto ispod 200 ks,kada vozis auto od 115 ks? Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefanan 33 Posted February 27, 2011 Lep stilić.Ne zameri ovim ljutim "trkačima",njima je sve ispod 100ks ili 10 kg/ks zajebancija.Kako ide?Ide lepo.Ubacis u 1,pa u 2,pa u 3,pa u 4 i onda pustis gas na 2000 obrtaja jer si vec stigao dao 60kmH,sto je ogranicenje na 80% saobracajnica u Srbiji.... ^objasnio par stvari,u potpunosti se slazem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejan_Zr 0 Posted February 27, 2011 Ide kako ide, ne bi ga stavljali da ne moze da pokrene Stila, zato kada dodje na registraciju osmeh od uveta do uveta! Ali zato znoj krene da lije sa chela kad treba da se pretekne shleper Quote Share this post Link to post Share on other sites
srkiv 1 Posted February 27, 2011 (edited) Moraces matori da ubacis u stila 200 ks....bez toga nista nisi uradio Edited February 27, 2011 by srkiv Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted February 27, 2011 Ide kako ide, ne bi ga stavljali da ne moze da pokrene Stila, zato kada dodje na registraciju osmeh od uveta do uveta! Ali zato znoj krene da lije sa chela kad treba da se pretekne shleper Iskustvo umanjuje potrebu za KS. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 570 Posted February 27, 2011 Kako ne bi vozio auto ispod 200 ks,kada vozis auto od 115 ks?Procitaj i drugi deo recenice,svi vrlo dobro znamo zasto vozimo to sto vozimo a ne ono sto zelimo Quote Share this post Link to post Share on other sites
orko 0 Posted February 27, 2011 Ma autić je bez greške, nisam imao priliku da vozim na manjim gumama ali i sa ovim 17-icama ide solidno, što se tiče potrošnje ja sam i više nego srećan, po gradu (Beograd) troši 8,5 litara što po meni nije strašno. Čekam da se prolepša vreme za nove fotke Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted February 27, 2011 (edited) Svaki auto dobro ide ako covek zna sta da ocekuje od njega i kako da ga vozi normalno je da se necete upustiti u ista preticanja sa slabijim i jacim motorom a u isto vreme i ovaj motor u Stilu moze jako lepo i sigurno da se vozi i da se uziva u njemu kao i u svakom drugom automobilu Solidno je to motorche i zna da primi gas ima i vecih i jacih motora,koji su manje startni i lenjiji od ovog 1.2 16V Vozio sam ga kod drugar u Bravu 1.2 16v,i nije sve u ciframa... Edited February 27, 2011 by mik Quote Share this post Link to post Share on other sites
kole 2 Posted February 27, 2011 Al, izgleda ko da je bar 1.8. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted February 28, 2011 ekstra je auto! Quote Share this post Link to post Share on other sites
SasaBgmk2 0 Posted February 28, 2011 1.2 16v je skroz ok u Stilu, iznenadio sam se kada sam ga provozao... Jbg nekome je i 133ks u 1.8 varijanti malo... Extra ti je autić Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3786 Posted February 28, 2011 (edited) Ako si ti srecan i zadovoljan ja sam jos vise! Ne znam zasto ne bi bio ?! Da slusate i osluskujete jedan drugog dok se ne zaljubis u treceg ! p.s.Bas je ispalo ... Edited February 28, 2011 by zulurbr Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted February 28, 2011 (edited) ABARTH je zakon,san snova ali sto rece choby nasi zakoni su... A za nase uslove i puteve 1.6 16v i 1.9jtd zakon.Stila 1.2 16v nisam vozio i necu da kritikujem,vozio sam bravo 1.2 16v i ide solidno ali razlika u kilazi...A autic izgleda extra Edited February 28, 2011 by genca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejan_Zr 0 Posted February 28, 2011 Bash mu vrh chuche felne!A shto se tiche Abartha,previshe kubika,a malo konja i plus taj menjash... Grozim ga se xD Quote Share this post Link to post Share on other sites
orko 0 Posted March 2, 2011 Hvala drugari za pohvale auta :-) mašina nije tako lenja kao što zvuči 1.2 i zna lepo da primi gas a što se tiče otvorenog puta tu je menjač VRH Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokistilo16v 1 Posted March 3, 2011 Lep auto, ima lepo da se navozas. motor je mozda slabiji ali zato potrosnja i registracija sve nadomeste. Quote Share this post Link to post Share on other sites
orko 0 Posted March 4, 2011 Motor jestee slabiji ali kad dodjes na pumpu (ako pazis kako vozis) osmeh od uva do uva :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites