Jump to content
Goran

Recommended Posts

Kako Stilo uopshte ide sa tim malim motorom ? Mora da je potroshnja ubi Bozhe :S

Kako ide 1.2 na 17-icama? :question:

Edited by genca

Auto je generalno lep, ali mu je velika mana slab motor. :-) Bas me zanima ovo sto su kolege gore pitale, kako ide stilo 1.2 i to jos sa 17 felnama? :)

Lep stilić.

Ne zameri ovim ljutim "trkačima",njima je sve ispod 100ks ili 10 kg/ks zajebancija.

Kako ide?Ide lepo.Ubacis u 1,pa u 2,pa u 3,pa u 4 i onda pustis gas na 2000 obrtaja jer si vec stigao dao 60kmH,sto je ogranicenje na 80% saobracajnica u Srbiji....

:thumbup:

Edited by sasha015

Ide kako ide, ne bi ga stavljali da ne moze da pokrene Stila, zato kada dodje na registraciju osmeh od uveta do uveta! :thumbsup:

Realno ne bih vozio nikad auto ispod 200ks,e sad sto je situacija u drzavi takva da jedva vozimo i ovo sto imamo to je za neku drugu temu :realmad:

Lep stilić.

Ne zameri ovim ljutim "trkačima",njima je sve ispod 100ks ili 10 kg/ks zajebancija.

Kako ide?Ide lepo.Ubacis u 1,pa u 2,pa u 3,pa u 4 i onda pustis gas na 2000 obrtaja jer si vec stigao dao 60kmH,sto je ogranicenje na 80% saobracajnica u Srbiji....

:thumbup:

^

objasnio par stvari,u potpunosti se slazem :thumbup:

Ide kako ide, ne bi ga stavljali da ne moze da pokrene Stila, zato kada dodje na registraciju osmeh od uveta do uveta! :thumbsup:

Ali zato znoj krene da lije sa chela kad treba da se pretekne shleper :thumbsup:

Moraces matori da ubacis u stila 200 ks....bez toga nista nisi uradio :thumbsup:

Edited by srkiv

Ali zato znoj krene da lije sa chela kad treba da se pretekne shleper :thumbsup:

Iskustvo umanjuje potrebu za KS.rolleyes.gif

Kako ne bi vozio auto ispod 200 ks,kada vozis auto od 115 ks?

Procitaj i drugi deo recenice,svi vrlo dobro znamo zasto vozimo to sto vozimo a ne ono sto zelimo :thumbup:

Ma autić je bez greške, nisam imao priliku da vozim na manjim gumama ali i sa ovim 17-icama ide solidno, što se tiče potrošnje ja sam i više nego srećan, po gradu (Beograd) troši 8,5 litara što po meni nije strašno. Čekam da se prolepša vreme za nove fotke

Svaki auto dobro ide :whistle:

ako covek zna sta da ocekuje od njega i kako da ga vozi :yes

normalno je da se necete upustiti u ista preticanja sa slabijim i jacim motorom :smoke:

a u isto vreme i ovaj motor u Stilu moze jako lepo i sigurno da se vozi i da se uziva u njemu :p

kao i u svakom drugom automobilu :thumbup:

Solidno je to motorche :p i zna da primi gas :yes

ima i vecih i jacih motora,koji su manje startni i lenjiji od ovog 1.2 16V B)

Vozio sam ga kod drugar u Bravu 1.2 16v,i nije sve u ciframa...

Edited by mik

1.2 16v je skroz ok u Stilu, iznenadio sam se kada sam ga provozao... Jbg nekome je i 133ks u 1.8 varijanti malo... :thumbsup:

Extra ti je autić B)

Ako si ti srecan i zadovoljan ja sam jos vise! Ne znam zasto ne bi bio ?! Da slusate i osluskujete jedan drugog dok se ne zaljubis u treceg ! :thumbup:

p.s.

Bas je ispalo ... :rofl:

Edited by zulurbr

ABARTH je zakon,san snova ali sto rece choby nasi zakoni su... :realmad: A za nase uslove i puteve 1.6 16v i 1.9jtd zakon.Stila 1.2 16v nisam vozio i necu da kritikujem,vozio sam bravo 1.2 16v i ide solidno ali razlika u kilazi...A autic izgleda extra :thumbsup:

Edited by genca

Bash mu vrh chuche felne!

A shto se tiche Abartha,previshe kubika,a malo konja i plus taj menjash... Grozim ga se xD

Hvala drugari za pohvale auta :-) mašina nije tako lenja kao što zvuči 1.2 i zna lepo da primi gas a što se tiče otvorenog puta tu je menjač VRH