danijel55 933 Posted June 29, 2025 Ni jedan posao nije lak i u svakom poslu ima uspona i padova.Sta da se radi ,takav je zivot. Sto se zamena tice,sam si kriv.Ja nikada nisam prihvatio niti jedan auto u zameni, znam sta prodajem ,ali isto tako ne znam sta cu dobiti u zameni i zasto bih to radio?Jedino ako taj auto u zameni racunam ispod njegove vrednosti pa ispadne da sam jos skuplje prodao svoj auto,sto auto placevi i rade. Sto se tice profita,nisam jos uvek cuo da je neko zadovoljan.Neki su krenuli od jednog auta,sada imaju 30+ kom,ali ista prica kao i kad su imali jedan auto za preprodaju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 21863 Posted July 4, 2025 Valjano dobro izgleda Duster 3 Woodoo, italiano and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 21753 Posted July 4, 2025 Unutra baš maštovito i jednostavno rešen... meni odgovara 1 italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 1110 Posted July 4, 2025 Duster mi je u "top 3" za buduci auto. Kia Sportage takodje. Treceg jos trazim... 1 MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5921 Posted July 4, 2025 Maserati možda ? Bar nešto od Fiata 1 city reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 1110 Posted July 4, 2025 Avenger, ali ako dobije normalan motor... @moron Vec duze vreme hocu da te pitam sta mislis o Sportage? Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5921 Posted July 4, 2025 Nisam vozio Sportage, ali, probao sam Tucson 1,6T 150 FWD 6MT ( pre FL ) i meni je on bio sasvim OK. Jesam gledao u salonu Sportage ( pre FL ). Nemam šta prostorno unutra da zamerim ( mesta ima dosta ), oprema, naravno, zavisi od izabranog paketa ( DCT u nekim paketima dobija više nego 6MT ), ali mi se posle FL ne dopada načon izvedbe prednjih svetala ( veći rizik oštećenja na parkingu nego ubičajeno ). Sve u svemu, SUV kao i svaki drugi te klase. 2 italiano and djunis82 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 21753 Posted July 4, 2025 (edited) Duster ima multipoint ubrizgavanja,pa mu je motor malko dugovečniji i lakši za održavanje od Hyundai/Kia GDI motora. Meni je to point plus Edited July 4, 2025 by neshtry 1 MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomiNBGD 944 Posted July 12, 2025 (edited) Posle potrage za naslednikom Brava i gledanja malog, mladog turbo benzinca i probanja Tipa, Tipa Cross, Kamiq-a, odluka je pala na nesto poooootpunoooo suprotno Edited July 12, 2025 by shomispc 6 MS PK, rkoma1986, Reacher Gilt and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
djomla 8486 Posted July 12, 2025 Posle potrage za naslednikom Brava i gledanja malog, mladog turbo benzinca i probanja Tipa, Tipa Cross, Kamiq-a, odluka je pala na nesto poooootpunoooo suprotno 500L? Sent from my 3310 using Tapatalk 3 moron, bane1321 and Dzimbo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomiNBGD 944 Posted July 12, 2025 Haha, da, da 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5921 Posted July 12, 2025 Living verzija, 1,3 MJ sa 84 ks, Pop Star oprema ili Nacionale ? 2 shomiNBGD and bane1321 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 5149 Posted July 12, 2025 Bravo Miso znao sam da ces odabrati pravu stvar! 1 1 MS PK and shomiNBGD reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 7206 Posted July 13, 2025 18 hours ago, djomla said: 500L? Samo je trebao bolje da ga slika, ovaj Audi zaklonio ceo kadar! 1 3 shomiNBGD, djomla, Reacher Gilt and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zunto 555 Posted July 13, 2025 I ja sam i dilemi oko kupovine...godinama sam vozio automobile D i E segmenta...sada gledam Abartha,verovatno kriza srednjih godina.Dilema je tourismo ili bazni,145 ili 165 ksПослато са 22101316UG помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26056 Posted July 13, 2025 On 7/12/2025 at 1:39 PM, shomispc said: odluka je pala na nesto poooootpunoooo suprotno Jos jedan u nizu "palih" nas bivsih Fiatista . Standardna prica - trazis nesto iole novije i automatski ide promena tabora. Sve zahvaljujuci debilnoj FCA politici sa modelima od polovine prosle decenije. Sa srecom i da te A5 lepo sluzi! U bilo kojoj iteraciji, meni licno mozda i najlepsi Saudijci (ne racunajuci TT, R8 i sl.). Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomiNBGD 944 Posted July 13, 2025 Hvala puno Ivane, kad odradim papire do kraja bice i tema sa utiscima i slikama. Presao sam nekih 400km za vikend i utisak je da je ovo druga dimenzija u odnosu na sve sto sam ikada vozio. Bravo mi je na 18" i 225 sirinu bio tvrd, A5 na 19" i 255 deluje jos tvrdje iako za razliku od Brava ne lupa. Sto se kaze kontrolisano je tvrd. Cak i na autoputu se u nekim trenucima osecaju vibracije i neravnine. Izletela mi je dobra kombinacija i to je glavni razlog sto sam uzeo, gledao sam ga i pre ravno 2m ali sam tada bio u fazonu "sta ce meni ovo". Gabariti su mi glavni problem trenutno jer mi prevashodno ovoliki auto ne treba, tesko ulazim i izlazim jer je nisko i skuceno, ali 400nm nekako to nadomescuje 2 Reacher Gilt and ISV_01 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3661 Posted July 14, 2025 (edited) Dobro je samo kad nije crn! Lakše se održava, ne smeta kad leti ostane na suncu na 40+ stepeni ... Nek' te u zdravlju služi, i da sledeći bude neki A10 sa 800Nm. Edited July 14, 2025 by Reacher Gilt 1 shomiNBGD reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomiNBGD 944 Posted July 15, 2025 Nije crn, teget je, to mu je olaksavajuca okolnost 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26056 Posted July 15, 2025 (edited) Imao obe boje , 403B (Blue Navy Micalizatto) i 891B (Nero Provocatore): Edited July 15, 2025 by Ivan 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8681 Posted July 15, 2025 I ja sam i dilemi oko kupovine...godinama sam vozio automobile D i E segmenta...sada gledam Abartha,verovatno kriza srednjih godina.Dilema je tourismo ili bazni,145 ili 165 ksПослато са 22101316UG помоћу ТапатокаSto ne nadjes devojku ko sav krizni svetSent from my SM-A346B using Tapatalk 1 1 neshtry and Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 21863 Posted July 15, 2025 Abarth mu se uhvati jeftinije, a i može duže da se vozi ;-)..... 3 3 neshtry, Dzimbo, darkman14 and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 1121 Posted July 16, 2025 A i kad ga izgustira moze da ga proda 3 MiloshBg, shuxx and Dzimbo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zunto 555 Posted July 16, 2025 Sto ne nadjes devojku ko sav krizni svetSent from my SM-A346B using TapatalkSkuplja zajebancija i traži permanentno ulaganje Послато са 22101316UG помоћу Тапатока 1 1 Ivan and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 10027 Posted July 17, 2025 Pre neki dan išao da pogledam.neki fiat 500l, 2018 godište, pravih 130000km, visok nivo opreme sve je generalno ok, motor prede, tačkice od parkiranja ali ono što me je baš iznenadilo je da se vozačev pojas skroz rasparao do te mere da se teško izvlači i da su bokovi i na vozačevom i na suvozačevom sedišto skroz ispucali u štraftama od po 10 centimetara i to oba boka na oba sedišta. To nisam video ni na daleko starijim automobilima i sa puno većom kilometražom.Sent from my SM-S926B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites