vagenovac 4827 Posted January 14 N47 je bogovski motor, godinama zaredom u engleskoj bio najpouzdaniji auto na lizingu, broj 1, ispred honde i toyote. Ozloglasen zbog skupe zamene lanca. Meni je ovo mnogo bitnija statistika jer se lizing vozila voze u sličnim uslovima i slična je struktura vozača u proseku. https://www.fleetnews.co.uk/fleet-management/fleet-news-fn50-survey-reveals-the-uk-s-most-reliable-cars-and-vans/41283/ https://www.fleetnews.co.uk/news/fleet-industry-news/2017/11/07/fn50-2017-car-reliability-survey-bmw-3-series-most-reliable-car-for-8th-year-in-a-row Ako ti ne probija budžet ja bih gledao 2.0d verziju kantrimena, sa tim motorom imam iskustvo iz prve ruke već evo sad sedmu godinu 2 igor0511 and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3284 Posted January 14 Hvala!! Ja sam nesto bezao od 2.0 samo zato sto nam ne treba. Taj auto ce ici po gradu najvise, a ture ce mu biti 7 i 9km zavisno da li je u pitanju tazbina ili posao. Nekako mi je bilo zao da gledam 2.0 za takvu voznju, a i ako uzmemo 2.0 mislim da vise nigde necu otici Geely-jem Znaci u sustini samo treba da bezim od THP motora, to olaksava dosta kupovinu Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3326 Posted January 14 Po meni 2.0 dizel je promasaj za takve relacije voznje, to bre ne moze ni da se zagreje dok stignes na odrediste plus kanje po gradu, mali obrtaji, potencijalni problemi sa garavljenjem i zapusavanjem kojecega 4 igor0511, Dzimbo, electronizer and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3284 Posted January 14 Da, to sam prakticno vec imao sa Leonom. Nije se nista zapusilo, ali me je nervirala regeneracija DPF-a bas tako da bih da izbegnem sa manjim motorom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4827 Posted January 14 Moja zena vozi 7km do posla i nazad vec drugu godinu sa 2.0 dizelom i to gorespomenutim n47, otprilike jednom mesečno kad idem da joj sipam gorivo izadjem na obilaznicu da malo ga stisnem, ima dpf, problema nema. Ako se setim kad dodjem kući mogu baš prikačiti dijagnostiku da vidim stanje dpfa, zapušenost, prosečnu km između regeneracija itd. 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
clockwork_orange 752 Posted January 14 Ja bi izbegao dizela samo iz razloga sto se sporije greje pa se zimi smrzavam u kolima Ako postoji opcija elektro grejaca kabine onda obavezno proveriti efikasnost i ispravnost istog 2 shuxx and igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dzimbo 1205 Posted January 14 3 hours ago, igor0511 said: Da, to sam prakticno vec imao sa Leonom. Nije se nista zapusilo I meni sa 500Lom, ali kad krenu celjad u vrtic, definitivno drugi auto i benzinac. Iskreno, ovo sto @vagenovac kaze je ok, al opet podsvesno imas obavezu prema autu.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3284 Posted January 14 Mislim da ima mnogo do rute takodje. Dok sam imao Leona ako idem na autoput kako uhvati 5. brzinu krece da se pomera digitalna temperatura vode, a recimo kada idem kroz grad to je bila 4. brzina 50-60km/h i tu lagano dodjem do posla zimi da ne bude na radnoj temperaturi. Inace, ima benzinac i GPF koji moze da se zapusi, samo redje Ali za grejanje su neoporedivi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1399 Posted January 14 Žena vozi Opela po jako kratkim relacijama, uvek traži regeneraciju kad hoću da se parkiran ili kad negde kasnim ili kad sam u koloni na Gazeli. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3326 Posted January 14 Dizlo vise ne kupujem sem ako bas budem morao mada i sad na gp me zeza termostat pa sporije dize temp sto me bas nervira a nikako da ga zamenim Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 788 Posted January 14 @clockwork_orangeJa u f34 dizelu uz pomoc grejaca kabine,posle 3-4min vec duva toplo. @vagenovacBas ako te ne mrzi,zanima me stanje dpf u takvim uslovima voznje. Bolje vi malo proverite stanje dizni.Bmw e87 118d n47,vozen je iskljucivo grad,relacije 5km i po neka otvorena voznja ,tako 2god i sa dpf-om ni najmanji problem. Plus sto razlikuje bmw,regenaraciju je vrlo tesko uociti da je pokrenuti,ne dimi,ne dize obrtaje,dok vw podigne obrtaje, a drugareva delta 1.6mjet purnja sivo-belo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
clockwork_orange 752 Posted January 14 2 hours ago, danijel55 said: Ja u f34 dizelu uz pomoc grejaca kabine,posle 3-4min vec duva toplo. Kao sto rekoh ako auto ima pomocni elektricni grejac kabine obavezno proveriti njegovu efikasnost i ispravnost Ovo pricam iz licnog iskustva, na Smartu je grejac bio beskorisan, a na Passatu b6 neispravan Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4827 Posted January 14 @igor0511@danijel55 evo pogledao sam.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3284 Posted January 14 (edited) Ovo je 2.5 vise nego moje prosecne regeneracije na Leonu Ja sam u cisto gradskoj voznji bio na oko 250km prosecno, ako uhvatim autoput makar jednom ode na 400km. Mada mi je utisak da sam bas pogodio trenutak za kupovinu VW-a posle dieselgate afere tako da su mi regeneracije postale jako ceste kada je bio poslednji update software-a u ovlascenom, naravno uradili su bez pitanja. Hvala!! Edited January 14 by igor0511 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4452 Posted January 14 @vagenovac Cek, ako razumem dobro, izmedju 2 regeneracije predje oko 450-500km ? To nije lose za konstantan rad na kratkim relacijama. Kod Brava to cesto bude u rangu 250-400km, kako kad. Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 788 Posted January 14 Ako gresim,neka ispravi neko. Regeneraciju auto radi,cim ima uslova za to,a na toliko kratkim relacijama teska prica. Npr meni radi na oko 500km i to bude nivo zacepljenosti 30%,pa svede na 3-6%. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3284 Posted January 15 @vagenovac sta koristis za dijagnostiku od interfejsa i aplikacija? Taman da proverim sledeci auto koji cu gledati. Nadam se da radi OBD2 jer kod mene na R50 radi dok na R56 nece iz nekog razloga Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1399 Posted January 15 @vagenovackoja je to alatka za pregledanje DPF ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 788 Posted January 15 Bimmer link mislim da je u pitanju. Ja koristim isto njega i bimmer tool. 1 1 igor0511 and stex_pb reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4827 Posted January 15 Danijel je već odgovorio, bimmer link je u pitanju. 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3284 Posted January 15 Jel' vam radi obican OBD2 intefejs? Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 788 Posted January 15 Ja imam 3 aplikacije: Bimmer tool Bimmer link Bimmer code Sve 3 rade perfektno.Od citanja parametra dizni,dpf ,vrednosti senzora,do kodiranja i citanja gresaka. 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3284 Posted January 16 (edited) hvala Ukljucicu u potrfolio provera pri gledanju automobila. I ovako 20min zveram u svak kola,pitaju se ljudi sta nije u redu sa mnom Edited January 16 by igor0511 Quote Share this post Link to post Share on other sites