shuxx 15918 Posted October 7, 2024 Prodao onaj? I hoce isto Note? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6743 Posted October 7, 2024 Jeste! Note je jedan od nekoliko modela u igri! Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15918 Posted October 7, 2024 Odlican izbor. I ja sam za Note, dal jedinica restajling ili dvojka prve godine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6743 Posted October 7, 2024 Lepo ti nudismo... 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15918 Posted October 7, 2024 Bre, nije mi trenutak. Pare nisu problem. Ali nije moment. Svideo mi se njegov, boja, odrzavanje, oprema. Ali... Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8688 Posted October 7, 2024 Što bi rekao jedan kršten majstor, beži od tih mutantskih motora u Nissan grupaciji, niko ih ne voli raditi kad krenu problemi.Послато са SM-S926B помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3930 Posted October 7, 2024 Ne znam lep je taj noviji Note ali taj motor svakako nece nadmasiti atmosferce iz prethodne generacije, ja sam generalno protivnik tih malih turbaka pogotovo trocilindrasa sta znam nikako mi ne ulivaju poverenje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22043 Posted October 8, 2024 (edited) Od tih verzija imam poverenja jedino u Hondu. 19 hours ago, shuxx said: Svideo mi se njegov Ovi sa juga nacisto zastranili . Onaj drugi pre neki dan kaci slike drugara Djuke u kupacim gacama, isto kaze i njemu se svidja njegov... Edited October 8, 2024 by Ivan 2 5 Dzimbo, nemanja84bg, shuxx and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15918 Posted October 8, 2024 (edited) 22 hours ago, bane1321 said: Jeste! Note je jedan od nekoliko modela u igri! https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/24970398/nissan-note-12-turbo?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 da nije ovaj gledao, čini mi se da vredi, još samo cena da se malo reguliše https://www.car.info/en-se/nissan/note/note-12-dig-s-6717538#specs 155 Nm@4400 rpm, bre ja bi ličnono konstruisao bolji turbo punjač od njih Edited October 8, 2024 by shuxx Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3930 Posted October 8, 2024 Fale neki ozbljniji tockovi mada meni se ova plava boja ne svidja a lepi su mi bordo, crni pa i beli. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15918 Posted October 8, 2024 na 3000rpm oko 120kmh, fin menjač, tj prenosni odnos. ma nije loš, završava će to posao, samo da se nađe neki redovno održavan i sa finom kilometražom Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6743 Posted October 8, 2024 Da baš taj je gledao... Deluje fino, samo je nedoumica motor, u smislu trajnosti i održavanja! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3187 Posted October 8, 2024 4 hours ago, Ivan said: slike drugara Djuke u kupacim gacama A, neee bato, sve si pobrkao lončići. Taj u crvene gaće što je tebi zapao za oko nije vlasnik Đuka, nego ovaj ispred, što navija Zelenog Zaječarca. Al' mora' te razočaram, i on je oženjen, dvoje dece ... ništa od toga ... 5 Dzimbo, nemanja84bg, Ivan and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15918 Posted October 8, 2024 Ma pusti zemo juznjacka, ti ove sa severa. Sto je babi milo, to joj se i snilo. 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2332 Posted October 8, 2024 @Reacher Gilt jesi legenda lepo rekoh ja da budes mod admin super god status Odi ti na moju pijanka temu, ima tamo i sokica 1 1 shuxx and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3187 Posted October 9, 2024 Legenda je sasvim dovoljno, legendo, Jedan je Reacher Gilt! 2 nemanja84bg and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3187 Posted October 9, 2024 16 hours ago, bane1321 said: Deluje fino, samo je nedoumica motor, u smislu trajnosti i održavanja! 17 hours ago, shuxx said: 155 Nm@4400 rpm, bre ja bi ličnono konstruisao bolji turbo punjač od njih Edited 17 hours ago by shuxx Sa ovakvim performansama trajnost i povoljno održavanje su gotovo izvesni. Il' je negde neki zaheb u specs pa se zaturilo stotinak njutnića. 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15918 Posted October 9, 2024 23 hours ago, bane1321 said: Da baš taj je gledao... Deluje fino, samo je nedoumica motor, u smislu trajnosti i održavanja! Ovo je neka "sportska" verzija. Sa finim spojlerom, gore, dole, nije standard. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3930 Posted October 9, 2024 (edited) Dzaba kad su ga felnama nagrdili em male em uske mada japanci su po tome poznati kod tako nekih modela Edited October 9, 2024 by OMP Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivica su 251 Posted November 2, 2024 Koji je od navedenih turbo benzinaca najmanje zlo u starosti auta 5+ godina? - 0.9 TCE - 1.2 TCE - 1.0 ECOBOOST - 1.2 Pure Tech - Ni jedan od navedenih - 1.0 TSI Znam da ima i Fiat svoj 1.0 T3, ali nisam ga naveo jer je u oglasima statistička greška Odgledao sam par yt klipova o nepouzdanosti motora i ispada da su svi gore za izbegavanje, pitanje je onda, šta je uopšte alternativa ne kupovati mlađi auto od 10 godina? 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15918 Posted November 2, 2024 Neke 2010 sam kupovao auto. Bilo je puno skoda fabia oko mene, i nekako mi se svidela. Citam po internetu kako 1.2HTP motor nista ne valja, bezi od njega. 3 cilindra. Pitam taksistu koji mi kaze da bas taj motor imaju u fabijama, rumsterima, i da prelaze 400, 500000.. Kupim ga sa 83000km, i odlicno me sluzio 120000km. Posle naglo poceo da trosi ulje. Hocu da kazem, sve zavisi od stanja, odrzavanja, tvog nacina voznje, i godisnje kilometraze. Srecno u svakom slucaju. Tezak je izbor motora u savremenim mladim polovnjacima. Komplikovani i uvek ima nesto sto te prcne... 1 ivica su reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8688 Posted November 2, 2024 Oba TCE motora su ok. Prešli brdo kilometara i svi sa TNGom kao vozila merčendajzera kod mene u firmi.Na kraju su neke od kolega i otkupila ista i nemaju problema.Послато са SM-S926B помоћу Тапатока 2 ivica su and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Punisher 8342 Posted November 2, 2024 1 hour ago, shuxx said: Neke 2010 sam kupovao auto. Bilo je puno skoda fabia oko mene, i nekako mi se svidela. Citam po internetu kako 1.2HTP motor nista ne valja, bezi od njega. 3 cilindra. Pitam taksistu koji mi kaze da bas taj motor imaju u fabijama, rumsterima, i da prelaze 400, 500000.. Kupim ga sa 83000km, i odlicno me sluzio 120000km. Posle naglo poceo da trosi ulje. Hocu da kazem, sve zavisi od stanja, odrzavanja, tvog nacina voznje, i godisnje kilometraze. Srecno u svakom slucaju. Tezak je izbor motora u savremenim mladim polovnjacima. Komplikovani i uvek ima nesto sto te prcne... HTP je old school Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7006 Posted November 2, 2024 1 hour ago, ivica su said: Koji je od navedenih turbo benzinaca najmanje zlo u starosti auta 5+ godina? - 0.9 TCE - 1.2 TCE - 1.0 ECOBOOST - 1.2 Pure Tech - Ni jedan od navedenih - 1.0 TSI Znam da ima i Fiat svoj 1.0 T3, ali nisam ga naveo jer je u oglasima statistička greška Odgledao sam par yt klipova o nepouzdanosti motora i ispada da su svi gore za izbegavanje, pitanje je onda, šta je uopšte alternativa ne kupovati mlađi auto od 10 godina? za 0.9 tce sam cuo dobre kritike po pitanju pouzdanosti, kao i za 1.0 tsi. 1.2 tce taj mladji, nisam bas cuo hvale, mada cak i znam neke koji se voze bez problema (Megan 4 i Kaskai 2). A 1.0 ecoboost i 1.2 puretech bije basss bas los glas, ali opet - i to znam neke koji se voze bez problema. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4784 Posted November 2, 2024 1.2 piretech i 1.5bluehdi se moze naci da ih pljuju na sav glas. .1.5 tanak lanac, a ecoboost i 1.2 puretech imaju mokar/vlazan/potopljen remen u ulju i stvara ozbiljne probleme, pri tome taj 1.2puretech je dizajnerski/konstrukciono los motor. Proguglaj malo, videces da su iz PSA grupacije morali da plate velike tuzbe od strane udruzenja potrosaca u FR. Moj savet, zaobidji ih. Tce motori su inace ok. TSI je svakako bolji izbor od ovih navedenih u prvom postu a znam da mi je moj mehanicar ranije pricao da su benzici Vagen grupacije sa metanom (tgi) bolji od tsi jer imaju izdrzljivije komponente. 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites