shuxx 15570 Posted October 4, 2024 Pa to gore od mog Z10. Njemu treba samo 1km za preticanje... xa..xa...xa Ne idu mi emotikoni pa moram da se snalazim... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 682 Posted October 4, 2024 Ja imam utisak da je GP 1.4 onaj najslabiji bolje povlacio, moj mk2 je bio zver za Juke Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3794 Posted October 4, 2024 (edited) Poznanik svojevremeno kad se pojavio prvi juke kupio zeni novog, ne secam se price i koje su bile zamerke ali znam samo da ga je jako kratko vozila i zamenila za neki drugi auto. Edited October 4, 2024 by OMP Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15570 Posted October 4, 2024 Jel to ovaj 1.0. Ima sasvim ok karakteristike... Ne gledaj s cim je uporedjen... Brzinski rad Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 682 Posted October 4, 2024 To je taj…Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4653 Posted October 4, 2024 13 hours ago, moron said: Jedan video na temu ( navodno ) "10 najnepouzdanijih" polovnjaka, do 5 godina starosti, na tržištu UK. Na spisku se našao i aktuelni Golf u TDI izdanju ( ali i dva Seata, jedan Porsche ... ), a najgore ocenjen je bio Nissan Juke. Na počeku videa je objašnjeno na koji način je vršeno "bodovanje", a deo o Golfu počinje na oko 4 : 10. Rekoše na kraju da im uskoro sledi i video na temu ( navodno ) "10 najpouzdanijih" i baš ćemo da vidimo kako je to na UK tržištu 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15570 Posted October 4, 2024 10 minutes ago, Ticma said: To je taj… Sent from my iPhone using Tapatalk Pa nisu mu vozne karakteristike toliko lose. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4743 Posted October 4, 2024 (edited) Juke je auto, koji po meni, gađa grupu devojaka / žena od metar i zgaženu šumsku jagodu. Jest on koliko toliko visok ali nakaradan oblik konstrukcije i ne liči da nudi nešto prostora. A o motorizaciji znam samo da je 1,5 dci u njemu dobar izbor. Edited October 4, 2024 by ISV_01 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3084 Posted October 4, 2024 Drugar vozi Đuka već deset leta sigurno, novog kupio jer mu bio lep. Boja liči na onu fijatovu Epic Gray, i Ima dve bele štrafte celom gornjom stranom. Nisam nikad ušao unutra, pa ne mogu da komentarišem, al' spolja je stvarno atraktivan auto. Svaki put kad ga vidim meni zaigra brk, iako ne volem tu kategoriju vozila, moram da priznam da se i meni đasvi ... Pa nek' sam i đevojka / žena od metar i zgažene šumske jagode ... 1 6 nemanja84bg, igor0511, moron and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6710 Posted October 4, 2024 43 minutes ago, Reacher Gilt said: Svaki put kad ga vidim meni zaigra brk Auto ili ne daj Bože drugara? 1 6 MS PK, Dzimbo, horvat and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3427 Posted October 4, 2024 Meni Juke spada u ona kola koja su toliko ruzna da predju igricu pa ti postanu simpaticna Vozio sam ga davno po Bavarskoj, metalik zuti. Bas mi je ostao u lepom secanju kao je isao i koliko je bio stabilan kada se nagazi na Autobanu. Doduse bio je 1.6 180ks tako da ocekivano prilicno. 2 knezevic76 and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3084 Posted October 4, 2024 (edited) @bane1321 Pa vidi, i drugar je, onako, (mnoge su rekle) poprilično atraktivan muškarac, reko' da to ne potenciram, al' kad me baš vučeš za jezik. I baš mu stoji Đuk. A nije gej. Tako da ni Đuk ne mož' biti gej. Mada, i da jeste, nema tu ništa loše, mislim gej je OK. Evo, recimo, tvoj, pa i naš, jbg, vrhovni komandant je to, pa šta mu fali ? @igor0511 Upravo takav je i njegov. Edited October 4, 2024 by Reacher Gilt 1 bane1321 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
clockwork_orange 808 Posted October 5, 2024 (edited) A zato nasem predsedniku na utakmicama skandiraju da voli Djuku, tek sad mi je sve jasno Edited October 5, 2024 by clockwork_orange 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3084 Posted October 5, 2024 Šta je bilo rođaci? Nema lajkova, zamrli osmesi? Ne sviđa vam se kako izgleda gazda na đuka? Nije dovoljno aktraktivan? A da sam turio neku žemsku? Eee. Nego, koji auto kupiti? 2 nemanja84bg and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3084 Posted October 6, 2024 Mi tražimo već podugo Fiat 500, zasad smo nekoliko pogledali, ali nisu nam se svideli. Da ne dužim. A nismo nešto visoko postavili kriterijume, do 4K, da bude beo, i 1.4 sport od 101KS. Km i godište nebitno, gledamo u kakvom je stanju generalno. Ipak su to već 15ak godina stara auta. Mada šta su godine, tek brojke ... Pre neki dan dok smo šetali naletimo na izložbu oltajmera, i kaže žena, vidi, stari fića! A on deset godina mlađi od nas. A trenutno je babin fokus iz allaround unapređen u test-vozilo za taze vozača u porodici, ljubi je tatko, taman dok ne izaberemo fićka. 6 Loon123, moron, shuxx and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3794 Posted October 6, 2024 (edited) 3 hours ago, Reacher Gilt said: Mi tražimo već podugo Fiat 500, zasad smo nekoliko pogledali, ali nisu nam se svideli. Da ne dužim. A nismo nešto visoko postavili kriterijume, do 4K, da bude beo, i 1.4 sport od 101KS. Km i godište nebitno, gledamo u kakvom je stanju generalno. jes beli sport ali 1.2 i malo je preko 4k Edited October 6, 2024 by OMP 3 moron, shuxx and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3084 Posted October 6, 2024 K'o lutka je! Da ima koje konjče više došli bi makar da ga pogledamo. 2 OMP and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8239 Posted October 6, 2024 Moras malo da pojacas budzet, ficko je skup Sent from my SM-A346B using Tapatalk 1 1 Reacher Gilt and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15570 Posted October 7, 2024 Opel. Insignia 2018 god, nemacka, otisao DPF. Munuli coveku iz dekre paru da ih propusti. Sad mirni 2 god. Ali za 2 god stize u srbiju. Nov nov nov.. Kaze buraz, velik pritisak na dizelase, isteruju ih iz DE... 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3794 Posted October 7, 2024 (edited) Isteruju ali masa toga ide u poljsku, skoro pricam sa covekom koji je nekoliko godina radio na nekom placu u nemackoj, kaze poljaci su im glavno trziste pogotovo ovim placevima koji su bilze granici a takodje i dosta bugara uvozi iz D kao i iz CH, pa su tu ukrajinci, i ne znam ko jos bese, mnogi misle da smo mi veliko trziste tih polovnjaka iz evrope ali nismo, daleko smo iza pomenutih. 15 hours ago, MS PK said: Moras malo da pojacas budzet, ficko je skup Sent from my SM-A346B using Tapatalk ispod 4 soma ih ima manje od 20 na oglasima od toga nekoliko njih bas jadno izgleda, generalno mnogo je vise 1.2 motora nego 1.4 uopste u ponudi, u fici taj 1.2 lepo ide za razliku od GP-a koji je bas slabasan sa tim motorom Edited October 7, 2024 by OMP 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6710 Posted October 7, 2024 Nissan-Renault 1.2 turbo od 98ks? Valja li šta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15570 Posted October 7, 2024 Koje je to godiste? 3 cilindra? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6710 Posted October 7, 2024 2014. da tri cilindra i da Note Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15570 Posted October 7, 2024 Citao sam neke komentare naravno za Note E12, druge generacije. Pozitivno je ocenjen. Bar do nekih 200 000km.. I potrosnja mu je ok. Ima ga dosta po engleskoj, pa sam neke njihove sajtove iscitao. Pozitivni komentari. 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6710 Posted October 7, 2024 Drugar traži naslednika za onog Nota što ste se čuli! Quote Share this post Link to post Share on other sites