minja 0 Posted February 9, 2011 Fiat Ducato 19td riknuo motor!Hteo bo da stavim drugi motor i interesuje me koji motor pase u Ducato?Ako neko zna molim da mi pomogne!Unapred hvala! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolens 10 Posted February 10, 2011 Ne znam koje je godište tvoj dukato ali verovatno je unutra neki PSA (Pežo/Sitroen) motor. Najveća verovatnoća je da je baš XUD9 od 1905cc koji su čak i Rusi ugrađivali u svoje nive.Imaš ovde http://it.wikipedia.org/wiki/PSA_XUD u koje je sve modele on išao. Ipak, neki serviser će ti reći detaljno reći koji može a koji ne.Baci neku fotografiju tvog kombeta, mene dukato mnogo podseća na multiplu - menjač na instrument tabli, ručna levo, spoljni retrovizori iz dva dela, tri sedišta napred... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeljko155 0 Posted February 10, 2011 Ugradjivali su se i Fiatovi dizeli u poneke generacije.. 1929 ccm sa 90 cv i 2.5 turbo i atmo varijanta.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted February 10, 2011 (edited) Fiat Ducato 19td riknuo motor!Hteo bo da stavim drugi motor i interesuje me koji motor pase u Ducato?Ako neko zna molim da mi pomogne!Unapred hvala!mogu da ti nadjem telefon od tipa koji radi sa kombijima (ducato)mislim da ima na lageru motora kakvih hoces i td i jtd .nalazi se u Vranicu ili u Bacevcu.Mozes da se raspitas kod nejga!to ti je nadomak Beograda na Ibarskoj magistrali posto vidim da si iz Sida. Edited February 10, 2011 by STILISTA Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9781 Posted February 11, 2011 Nađi i postavi fon ovde u temi. Trebaće nekome sigurno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skak 0 Posted April 25, 2011 (edited) E zdravo ljudi.Ovako imam jedan problem , ne mogu da nadjem broj motora na mom Fiat-u.Dakle to je Fiat Ducato 10, 1.9ccm, 94 god. Znaci pregledao sam sve mogice gde je logicno da se nalazi medjutim nema nigde. Kombi sam kupio prosle godine i uskoro istice registracija. Predhodni vlasnik isto nema pojma gde je, kaze da oni u tehnickom znaju to. Ja predpostavljam da je registrovan samo na osnovu broja iz saobracajne. Pa ako neko zna!? Nisam znao gde da postavim pitanje, pa reko da ne otvaram novu temu. Edited April 25, 2011 by Dalibor Stakic Quote Share this post Link to post Share on other sites
Veki 9 Posted April 26, 2011 E zdravo ljudi.Ovako imam jedan problem , ne mogu da nadjem broj motora na mom Fiat-u.Dakle to je Fiat Ducato 10, 1.9ccm, 94 god. Znaci pregledao sam sve mogice gde je logicno da se nalazi medjutim nema nigde. Kombi sam kupio prosle godine i uskoro istice registracija. Predhodni vlasnik isto nema pojma gde je, kaze da oni u tehnickom znaju to. Ja predpostavljam da je registrovan samo na osnovu broja iz saobracajne. Pa ako neko zna!? Nisam znao gde da postavim pitanje, pa reko da ne otvaram novu temu.Ima i takvih slucajeva da se brojevi samo pomocu ogledala na nekim autima mogu videti a i gde se po brojevima navata skrama pa se nevide od soli i prljavstine tako da na tehnickom ce ih sigurno naci mom komsiji su kad su uvozili nisu dobro ocistili pasat 2005 od one kiseline sto prskaju u inostranstvu i pogrese mu broj mesto 6 oni ucukaju 8 a auto 2005 tako da mozda su samo nekom prljavstinom zaklonjeni... Quote Share this post Link to post Share on other sites