Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Gumball 3000

Recommended Posts

markoni sjajne slike,hm bio sinoc kod intera do pola 10,jbg cela i boki me zvali na fudbal,nisam otisao,izvinite drugari :welcome: ,ovakve igracke i ovaj dogadjaj se jednom vidja :unworthy: mnogo mocnih super automobila,sve vrhunski,top modeli,ali 3 automobila su me odusevila.,lotus evora,skyline R34 i tojota supra,ona bela sto je prasila i driftovala,svaka cast onom vozacu u njoj :thumbsup: da ne spominjem fenomenalne ferarrije,lambordzinije i ostale avione,a najludji medju njima su ambulantna kola dzip neki ogromni,sa bas opicenim fincima i crni vw buli sa opasnim i ludim :whistle: rokerima

DSCF7308.jpg

Edited by silenci

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ali zato kad sam video Skyline-a GTR R34 :wallbash::nuke:

chelic je malo popricao sa vlasnikom auto ima 850Hp,i na 402 je napravio vreme 9,4sec eto tek tako...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja jutros krenula na posao, kad nesto grmi oko mene :)

01062011334.jpg

01062011334_1.jpg

i svaki prokleti dan teglim neki od aparata sa sobom , a jutros ostali na punjenju, i dok sam iskopala mobilni....odoseeee daljee.......al bilo je zanimljivo voziti pored njih delom Milutina Milankovica :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

i tojota supra,ona bela sto je prasila i driftovala,svaka cast onom vozacu u njoj :thumbsup:

Pa vozac je profesionalni drifter Buttsy Butler (Team Triple Black), mora da zna ;)

Inace Supra ima nesto malo ispod 500 konjica i Carbonetic Twin plate carbon kvacilo

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Markoni..

Bas ti je lep autic..Obilazio sam oko njega i zagledao ga...a sto se tice ovog sa suprom,prosle godine sam ga gledao u Budimpesti na T&S show-u njihovom...I tamo je bio da drifta,tamo je vozio skyline R 34...Imam jos jedan deo sto sam snimao kamerom,to cu mislim u toku sutrasnjeg dana prebaciti na youtube..Tamo imam jos nekih 9 min snimka...

Share this post


Link to post
Share on other sites

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHH jaooooooo hahahahahahahahahhahahah stomaaaaak jaoooooooo hahahahhahaha :rofl: :rofl: :rofl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

A tu su i srbi da objasne

IMG_2730_1_Large.jpg

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

JAOOOOOO GOVEDO HAHAHAHAHAHAHAH OVO JE HIT!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahahahhahahaha, patoss!! :rofl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moje iskustvo sa njima...

Kad su onomad prvi put bili u Srbiji, posle dočeka kod skupštine, odem ja i na aerodrom da ih ispratim. Stacionirali su ih u ogradjen prostor, iza žičane ograde, u neku bescarinsku zonu.

Udjem tu u priču sa nekim Amerom iz Kalifornije, koji je vozio Bentley Continental GT i on me na foru uvede u taj ogradjeni prostor :thumbsup:

Ja sam se toliko bio pogubio, da sam skroz smetnuo sa uma da se slikam u svim tim automobilima, koji su bili otvoreni... :wallbash:

Što je najjače, uvede me sa njima u bus koji ih je vodio direktno na pistu do transportnog Antonova sa kojim su išli na Tajland. Ludaci me nagovarali da idem sa njima, ja se u sekundi razmišljao šta da radim... Nemam pasoš kod sebe, šta ću na Tajlandu, nikom se nisam ni javio... :lol:

Uglavnom, ja odustanem i izadjem iz busa, a kao uspomenu dobijem od njih oficijalnu jaknu za tu godinu B)

 

DSC_0577.jpg  DSC_0575.jpg  DSC_0576.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lewis Hamilton će učestvovati na 2015 Gumball 3000 Rally

 

hamilton%201.jpg

 
Glamurozni Gumball 3000 se vozi već 16 godina, ove godine po 17. put. Kako se saznaje, ove godine će se neobuzdanoj povorci pridružiti i Lewis Hamilton.
Naravno, Gumball 3000 nije prava trka, to je više malo brža vožnjica kroz predivne evropske i američke predele. Voziće se brzo, plaćaće se kazne za preveliku brzinu, ali to je ionako kikiriki za učesnike ovog neobičnog relija čiji se automobili neretko izražavaju u milionskim ciframa. Ove godine će se godine trci pridružiti i svetski prvak u Formuli 1 Lewis Hamilton. Za sada se ne zna koji automobil će voziti, s obzirom da ima široku kolekciju super sportskih automobila kao što su LaFerrari ili McLaren P1 hibrid, kao i Pagani Zonda. Poznato je i da je vlasnik 1966 Shelby Cobra 427 (original). Ako vas zanima ova trka, ona kreće 23. maja iz švedskog Stokholma, ide kroz druge evropske gradove kao što su Oslo, Kopenhagen i Amsterdam, a nakon toga se seli u Ameriku i juri kroz gradove Rino, San Francisko i Los Anđeles, te završava u Las Vegasu 30. maja.

 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa Yugićima na Gambol 3000

 

120245-yugo%203990.jpg

 

Kako piše Mojauto, članovi tima ''Galag'', redovni učesnici poznate (i opasne) trke bogatih u superautomobilima Gambol 3000, spremni su da izvedu neverovatan podvig ove godine. U trci koja će se voziti od Dablina do Bukurešta, u dužini od 4.800 kilometara, oni će nastupiti sa ponosom kragujevačke automobilske industrije - Yugom!

 

146096-yugo.jpg

 

Predstavljamo vam sastav tima Galag, koji se ove godine odlučio za avanturu. Želimo da vidimo kako to izgleda voziti automobil koji je proglašen za jednog od 10 najgorih u istoriji - i to 3.000 milja.

Trka Gambol se, inače, održava od 1999. godine, a nastala je kao ideja milionera Maksimiliona Kupera. Trka je prolazila i kroz Beograd, a najveće kritike pretrpela je 2007. godine, kada je u Makedoniji poginulo dvoje penzionera u direktnom sudaru njihovog vozila sa automobilom iz Gambol karavana...

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...