copkerovic 0 Posted February 2, 2011 Zdravo forumasi, Evo i ja da se pohvalim sa prelepim Punticem kabrio. Ljubav izmedju nas traje godinama, a vezu smo zapoceli tek pre neki dan. Nisam stigao da ga slikam licno, ali evo nekoliko oglasnih cisto da zagolica mastu : )))Ukoliko ima jos koga sa istim modelom zamolio bih da me kontaktira da razmenimo utiske.Uzivajte... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6367 Posted February 2, 2011 Dobar, sta vise odlican! Prva slika, sta je ono crno u pozadini? Quote Share this post Link to post Share on other sites
copkerovic 0 Posted February 2, 2011 Neki oldtimer rekao bih : ))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr. Tuborg 37 Posted February 2, 2011 Izgleda kao onaj Londonski taksi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kole 2 Posted February 3, 2011 Londonski Taxi Punto kabrio Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolens 10 Posted February 3, 2011 Copkerovicu, baš ti je lep punto... čestitke! Gledao sam ga skoro u oglasima i zaključio da je ta kombinacija sive metalik i crne kapuljače (takođe crne su i gume, lajsne) možda i najelegantnija.A stalno nešto zagledam kabriolete ove zime... hm, da nije ove SEKE, ko zna šta bi bilo. I uvek krenem od barkete, pa onda kažem ma saab (900, 93) što da ne, onda opet malo olabavim sa pežoom 306 (isto “italijan” by Pininfarina) da bih aterirao baš na punto pa i yugo kao racionalne izbore.Ipak, za razliku od yuga u puntu imaš i sva standardna moderna rešenja (servo, ABS, jastuke...). Jedino me nervira taj pleksi zadnji prozor. Pa čak i yugo tu ima staklo i to sa grejačima.Uživaj u laganoj opuštenoj vožnji, u otvorenim vizurama na sve strane (a što bi uopšte jurcao sa spuštenim krovom) i to sam sa svojom dragom (devojkom/ženom). Pazari joj jedino elegantni šešir/maramu... izaberite neki lep ruralni put (vidi temu “Put za uživanje u vožnji u Srbiji” i ko će vam biti ravan... Samo pazi, da draga ne bi završila kao Isidora Dankan, šal ili marama moraju biti kratki.... da se ne vijore više od pola metra iza njenog vrata! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted February 3, 2011 Slike su iz Sapca, jer je tamo auto verovatno kupljen. Poznajem decka koji mu je prodao. Uvek slika auta na istom mestu. Dobar je puntisa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
copkerovic 0 Posted February 3, 2011 Hvala Bole, pa i ti ovog leta da osvanes u cabriu. Super je sto se jos vise primis kada sednes u njega jer je sve kao novo. Za sada sam odusevljen, a videcemo kako ce se pokazati. NIje zadnje staklo plexi vec nesto nalik tvrdom naljonu pa se ne grebe, tako da nece da pozuti i sl... @Martini, znas li nesto vise o autu ili samo poznajes coveka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolens 10 Posted February 3, 2011 Hvala Bole, pa i ti ovog leta da osvanes u cabriu... Teško će to biti... sudeći po tome kako je krenula ova fiskalna godina, ali svejedno... nadam se da ću bar biti "prvi bezec" kad se na leto zaputiš ka Fruškoj gori i Štrandu sa spuštenom kapuljačom... da se i ja malo provozam, bar na zadnjem sedištu. Od kabrioleta sam do sada vozio (probao, kao hteo da pazarim) samo fiat spider. Ali bio je toliko modifikovan da je više ličio na ladu nego na original.E, da... zaboravih, koji je motor u tvom puntu, 1.2 16V ili neki drugi? U svakom slučaju kačim ovde jedan ADAC test a imaš i temu sa hrvatskog sajta: "Punto cabrio za početnike"http://www.sendspace.com/file/hq6af2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
copkerovic 0 Posted February 3, 2011 U Puntu je 1.2 60ks ali prilicno je zivahan i na malim obrtajima. Jako tih, jedva da cujes da radi. Sto se tice ovog autica jos pre 13 godina drugar je vozio isti samo zute boje 1.6 sa elektricnim krovom kada je bio samo 1 u Srbiji, i sve mi je vec poznato, zato sam ga sada i uzeo kao 3ci auto, samo za letnje zezanje Tada je leptir staklo iza vozaca kostalo 700dem da ne pricam o drugim delovima, a sada za soma dinara sta pozelis.Cim otopli eto me u NS na strandu da vidis igracku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 1 Posted February 3, 2011 (edited) Extra je puntic sa srecom da ga vozis :thumbsup: :thumbsup:A felnice su 14" Sporting ili 15" HGT? Edited February 3, 2011 by Dusm4n Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted February 3, 2011 Zna se odakle dolaze najlepsa vozila! Ekstra je punto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
copkerovic 0 Posted February 3, 2011 (edited) Extra je puntic sa srecom da ga vozis :thumbsup: :thumbsup:A felnice su 14" Sporting ili 15" HGT?THxxx, 14" Sporting a i meni se cinilo da su 15, mali auto pa felne deluju vece zamisli kada stavim 16 ili 17 ako stanu za leto Edited February 3, 2011 by copkerovic Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 1 Posted February 4, 2011 Ja na mom sportingu imam 16 zadnja guma mi je 215 45 r16 i zna da zakaci u rub kada pozadi sednu dvoje malo tezih. Evo ti link moje teme pa pogledaj kako izgleda http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=42781 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolens 10 Posted February 4, 2011 A ova zadnjica i veliki točkovi tipa "otpadaju mi bubrezi"... Mislim, ja to ne volim ali vidim da se većina loži na to...Ipak, moram priznati da lepo izgleda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vojinp 0 Posted February 4, 2011 U Puntu je 1.2 60ks ali prilicno je zivahan i na malim obrtajima. Jako tih, jedva da cujes da radi. Sto se tice ovog autica jos pre 13 godina drugar je vozio isti samo zute boje 1.6 sa elektricnim krovom kada je bio samo 1 u Srbiji, i sve mi je vec poznato, zato sam ga sada i uzeo kao 3ci auto, samo za letnje zezanje Tada je leptir staklo iza vozaca kostalo 700dem da ne pricam o drugim delovima, a sada za soma dinara sta pozelis.Cim otopli eto me u NS na strandu da vidis igracku :-) Kad sam vec prozvan :-), a znas kako se najezim od uzbudjenja na italijanske automobile, evo jedne slike iz lepih 90-tih u secanje.Jedva cekam da probamo sivog zmaja i pojacam emocije ka jedinstvenom Bertone kabrioletu Quote Share this post Link to post Share on other sites
copkerovic 0 Posted February 4, 2011 : ))) Da da to je taj puntisa zbog koga je i ovaj sada ispred kuce : ))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted February 4, 2011 svojevremeno je bio i jedan lepi primerak na banjici blizu vojne akademije Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted February 4, 2011 @Martini, znas li nesto vise o autu ili samo poznajes coveka.Znam coveka dobro,ali nisam znao da ga ima. On i ja saradjujemo po pitanju delova za Lanciu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
copkerovic 0 Posted February 5, 2011 Ma opusteno, ja reko da ne znas vise o autu. sve sam izcekirao ispada da je vrhunki autic. Quote Share this post Link to post Share on other sites
copkerovic 0 Posted February 6, 2011 Upravo postavih i woofer ispod sedista, Mali pioneerac TS WX22A i mogu vam reci pristojno se cuje. Dopunjuje fabricke zvucnike taman kako treba. Quote Share this post Link to post Share on other sites
copkerovic 0 Posted March 26, 2011 A sada je Puntisha dobio i par vinila po haubi i 3D stiker unutra. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan_esseesse 0 Posted March 26, 2011 Prelep je puntic , ocuvan je , a gde si nabavio ovaj stiker za enterijer ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
copkerovic 0 Posted March 27, 2011 Thx, i spoljni i unutrasnji stiker sam sam pravio na kompu pa posle nosio u par radnji da vidim hoce li da mi zaliju smolom ))Svi rade samo velike serije tako da je jako tesko naci ko ce da uradi. Izaslo me 500 din ail sam dobio jos jednu koja nije uspela u potpunosti. Quote Share this post Link to post Share on other sites