zeljko155 0 Posted August 5, 2011 Svaka cast to ide ko pomahnitalo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted August 5, 2011 Sve pohvale :thumbsup: :thumbsup: Quote Share this post Link to post Share on other sites
sedicivalvole 1 Posted August 5, 2011 Moj auto nema ABS pa sam tu smestio isparivac. Na plin ide dobro do 4000 obrtaja,posle toga mi prebacuje na benzin. Moracu da stavim vece dizne za plin Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1623 Posted August 5, 2011 Svaka cast, opasan je Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted August 7, 2011 Bravo Djole :thumbsup: Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojke 126 Posted August 8, 2011 (edited) Pozdrav druze.Auto ti izgleda super.Lepo si sve spakovao.Sto se tice plina proveri prvo kakav ti je pritisak pre nego sto promenis dizne za vece.Moguce je da ti je slab isparivac pa zbog toga vraca na benzin. Edited August 8, 2011 by BOJKE Quote Share this post Link to post Share on other sites
trizex 0 Posted September 1, 2011 Vjerujem da smo se mimoisli danas? Quote Share this post Link to post Share on other sites
sedicivalvole 1 Posted September 7, 2011 ^^^ To je cale terao, ja nisam bio par dana u BG Quote Share this post Link to post Share on other sites
trizex 0 Posted September 13, 2011 eh to ne bih znao reci, znam da mi je svirnuo u prolazu Quote Share this post Link to post Share on other sites
FantomX 5 Posted September 14, 2011 Daj jedan klip da vidimo kako leti zmaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
sedicivalvole 1 Posted December 2, 2011 evo kako stoje sedista od COUPE-a Quote Share this post Link to post Share on other sites
saleTIPO 3 Posted December 2, 2011 Sedista su Salim se naravno Koja je fora sa tablom? Jel si je menjao ili prepravljao? Quote Share this post Link to post Share on other sites
sedicivalvole 1 Posted December 2, 2011 Uzeo sam tablu od coupe-a, pa sam prebacivao njegove pozadine na svoju tablu. Ostali su moji satici sem obrtomera. Velika je zajebancija, dva dana sam se zezao sa tablom. Kazaljke sam osvetlio plavo posto su se slabo videle, inace nocu super svetli bolje nego na slici. Quote Share this post Link to post Share on other sites
saleTIPO 3 Posted December 2, 2011 I ja bih malo bolje da osvetlim tablu,ali nesto mi bas i ne ide. Moj uslov je da bude lepo,a jeftino i lako sto je tesko uklopiti Probao sam najjeftiniju varijanntu,ubacivanje le dioda,ali mi se nije svidjalo. Svetlost nije ravnomerno rasporedjena. Da bi bilo ok treba staviti puno dioda,a onda svetli u PM. Ne moze covek da vozi Smislicu ves nesto,ne zurim. P.S. Sto je brzo to je i kuso Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted December 2, 2011 Uh što si ga dobro skockao! svaka čast Quote Share this post Link to post Share on other sites
razor_amd 0 Posted December 5, 2011 Uuuuu stvarno extra sređeno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sedicivalvole 1 Posted December 5, 2011 Hvala,hvala imam jos dosta planova ali polako... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fanateek 0 Posted December 8, 2011 (edited) meni se isto ovo mnogo svidja, a verujem da se vozi kao milion $, ova zadnja klupa mi je interesantna da li je i ona od coupea i jel nema nekih znacajnih prepravki da se ubaci? Edited December 8, 2011 by Cvele 1.6 16v Quote Share this post Link to post Share on other sites
sedicivalvole 1 Posted December 10, 2011 sva sedista su od coupe-a.napred nemas puno prepravki,skinu se neki distanceri sa coupe-ovog sedista i onda pasuju tri srafa,cetvrti mora da se razbusi na tipovom nosacu. pozadi ima malo vise zajebancije,mora da se ugradi sipka na koju ce da se oslanja naslon i mora da se ugradi centralni nosac gde se sedista preklapaju. sto se tice klupe tu moraju da se izmeste ona dva srafa sto drze klupu(nisu na istom rastojanju i visini) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pirlo 0 Posted December 14, 2011 Auuuh, to je ta masina! Svaka cast na trudu, a pogotovo na znanju, auto je fenomenalan! Moj Tipo sanja da bude ovakav kad jos malo poraste. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neo abarth 1 Posted December 15, 2011 Burazeru Tipo je vrhunski,svaka cast na svemu,sve je na mestu ,jel si radio nesto na enterijeru? UUUUps sad videh slike vrrh!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
BKS_tmo 0 Posted December 28, 2011 (edited) Svaka čast, opak Tipo skroz.Šta si uradio sa prethodnim motorom? Edited December 28, 2011 by BKS_tmo Quote Share this post Link to post Share on other sites
sedicivalvole 1 Posted December 29, 2011 Taj motor ima dugu istoriju! Ja sam ga uzeo iz havarisanog Tipa,pa sam mu uradio generlalnu vozio godinu dana. Motor je onda stavljen u ovog coupe-a plavog iz kojeg sam ja izvadio 16vt za Tipa.Tu se nije puno zadrzao celih mesec dana i onda je skinut i zamenjen za 16vt koji smo ugradili ponovo u coupe-a. Tako da sad pojma nemam gde se nalazi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DJOLE FIAT TIPO SERBIA 0 Posted January 31, 2012 Lepa masina nema sta ) Nov sam ovde, vozim Tipa 1,6 i hteo bih da vam ga prestavim i da cujem i vasa misljenja inace gledam i kom samo Tipa samo me oni zanimaju jer su najjaci P.s imam i sranicu na fb-u pod nazivom Fiat tipo Srbija -a razlog je samo taj sto sam se nadao da cu tako naci ljude meni slicnim..a onda sam dosao i do ovog sajta i foruma i super je )) Quote Share this post Link to post Share on other sites