Jump to content
Goran

Recommended Posts

Lepo lepo..Kako izdrzava motor 1.2 sa 17-icama felnama,koja je potrosnja?? Posto ja kod mene na bravo 1.2 16V hocu da stavim 17-ice...

Edited by Stex

Nemam problema sa felnama, gume su 205 45 17, nize su od standardnih 195 65 15. Sto se tice potrosnje trosi mi 10,5 litara plina po gradu, na otvorenom oko 8,5. bice jos slika samo da se prolepsa vreme, da vratim alufelne.

Na prolece planiram da izbacim ovaj remus, hocu da stavim okrugli i da usecem u branik, i verovatno cu da zalepim mat crnu foliju na krov, pa se vidimo na okupljanjima. pozzz

@ djole2.016v, bokica16v

Šta je sada ovo...dva naloga, jedan čovek, loše citiranje...'ajde to lepo pojasnite... :whistle:

Vidim ja da imate nešto zajedničko (Abartove 17) :thumbsup:

Taj sa tipom mi je brat, trebao je da mi izbaci slike stila sa mog naloga, medjutim nije se odjavio pa je poslao sa svog.

Ok :thumbup:

Ja sam imao isti ovakav, a sad taj isti STILO 1.2 16V vozi moj brat, vozio sam ga 2 godine, išao u Grčku sa njim... Šta reći osim, da je to bombonica od auta. Ali tvoj malko više troši nego što bi trebao, možda zbog K&N filtera. Moj nikako nije išao iznad 10, uglavnom 9 plina po gradu, najbolji rezultat sam imao na Ibarskoj- 5,5L plina. Auto uopšte nije lenj kako većina misli. Ipak on je malo lakši od klasičnog stila, možda i nekih 100kg. 80KS je sasvim dovoljno za grad, e sad za dalji put opet može, ali bez očekivanja prestizanja kolone i ekstremng vađenja iz makazica, t.j. ako si ušao u makazice a ne znaš da voziš, to će ti biti zadnje :coffee:

Posle njega sam imao C4 i nešto mi se opet više sviđao taj Stilo.

Minimalna potrosnja koju sam uspeo da ostvarim po gradu sa tim motorom je 8,2 benzina.To je voznja sa svim mogucim forama tipa lagano kretanje i ubrzanje,ler nizbrdo...itd.Normalna potrosnja je 9,2 po gradu,ako uzmemo da je Stilo malo tezi od Bravo,onda je za njega 10 ko dobar dan.

Bokice, Stilo ti je baš lep! Sviđa mi se! :thumbsup:

Samo, malo mi je to 80 ks za ovakav auto...ali ipak mislim da ide sasvim ok.

Ovaj model ima 6 stepeni prenosa, zar ne?

Sta da se radi.nije isto meriti potrosnju kada svaki dan vozis u spicu, i navece kada je grad prazan

Ne ne sinko, grdno grešiš. Meni je trošio toliko, po Beogradskoj gužvi i špicu (ne znam odakle nekima vidovitost, pa da znaju kada ja i gde vozim :thumbup: ), i to je na osnovu dvogodišnjeg merenja. Uostalom, nemam od toga ništa, nisam ja kriv, što je meni trošio manje nego tebi sad, rekao sam da je to verovatno zbog drugačijeg filtera za vazduh koji si ti stavio. Mom bratu sada troši max 8,5L plina, ali to je zato što on ima relaciju uglavnom autoput, manje gradska gužva.

Eh, šta je ljudska psiha... kad je reč o sexu svi bi da im bude veći broj, a kada je potrošnja-svi bi da je manje.

Meni je na bezbroj merenja, potrošnja varirala od 360-380km po gradu sa 33L plina (koliko sam svaki put sipao).

Uostalom, to nije ni bitno. Bitno je da ti je auto super, i ako Bog da da se navoziš sa njim i za bolji da ga promeniš!!!

auto ide savim ok, mozda mu zafali malo snage uz velika brda pri preticanju ali nije lose,kako sam se nadao dobro ide, za autoput sesta je ok.

Iz iskustva znam da taj motor jedino nije za trke, za sve ostalo je OK :thumbup:

Jeste da u nekim uslovima zna da potrosi isto kao i nesto jaci motor, ali registracija mu je skroz ok :yes

naravno da nije za trke, po gradu je super, ne prelazi 10,5 plina kako god da ga teras. prezadovoljan sam.

bice jos slika, bane23 auto je kod saobracajnog faksa skoro stalno, bice i za vikend verovatno.

Edited by bokica16v

Super je autic, a felne tek, ja bas pokusavam da prodam moje da bih kupio takve Abartice.