Jump to content
FAS Goran
boki

Filmovi, serije...

Recommended Posts

Prva kopija VHS kasete ''Povratak u budućnost'' prodata za 75.000 dolara

 

kaseta.jpg

 

Zapečaćena VHS kaseta ''Povratak u budućnost'' je prodata za 75.000 dolara na aukciji u SAD-u. Događaj koji je organizovala kompanija Heritage Auctions sa sedištem u Teksasu se smatrao prvim takve vrste i na aukciju je stavljeno 270 zapečaćenih VHS kaseta. Većina onih u prodaji su bile prve kopije filmova iz 1970-ih i 1980-ih.

 

Kaseta ''Povratak u budućnost'' je ostvarila rekordnu cenu, a činjenica da je bivši vlasnik bio Thomas F. Wilson, glumac koji je u filmu glumio Biffa Tannena, samo je pomogla. Novi vlasnik je uz kasetu dobio i potpisanu belešku Wilsona koja je glasila: ''Ovo je VHS kaseta prvog izdanja Back To The Future, koju mi je studio poslao u to vreme. Budući da sam znao da će VHS platforma postojati zauvek, sačuvao sam je za kasnije i sada ne mogu pronaći videorekorder. Uživaj!''. Ostali naslovi na aukciji su uključivali promotivnu kopiju First Blood, Star Wars i Top Gun. Kako je objavljeno u The Hillu, ukupni iznos prve Heritageove aukcije je premašio 580.000 dolara.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, neshaoct said:

na aukciju je stavljeno 270 zapečaćenih VHS kaseta. Većina onih u prodaji su bile prve kopije filmova iz 1970-ih i 1980-ih.

 

pawn-pawn-star.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kao fan Star Warsa posle Mandaloriana, Boba Feta, odgledah i Obija. Mnogo toga su pokušali da uguraju u 6 epizoda, što je rezultiralo nekim manjkavostima a Dizni je još to začinio na njima svojstven loš način, al avaj, treba pogledati svakako. Cedi Dizni svaki cent iz ove franšize.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zanimljiv je ovaj filmski kutak. Svratim jednom nedeljno ili u dve nedelje na forum, prilično retko pokećem računar kući, posao i obaveze, ali uvek me obavesti i posetim ovaj topic, pa tek onda tekstove o četvorotočkašima. Inače, ranije u zlatno doba foruma često je postojao i topic o ostalim medijima, npr. knjiga i strip, verujem da je to posebno zanimljivo baš sada kada se sve čita sa telefona, ili je bar moj telefon pun tekstova :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, Nature said:

Zanimljiv je ovaj filmski kutak.


Ja sam imao predlog da se uz link doda barem još jedna stvar, poput utiska, lične ocene ili sižea. Ovako mi se čini da je post prilično beskoristan. Ali moj predlog nije prihvaćen.

 

Par mojih predloga:

 

1. FROM: https://www.imdb.com/title/tt9813792/

 

 

Serija podseća na LOST, pa kome se to svidelo, svideće se i ovo. Za sad bih je okarakterisao kao SF, videćemo kako će se dalje razvijati. Najavljena je i druga sezona.

 

2. MIDNIGHT MASS: https://www.imdb.com/title/tt10574558/

 

 

Horor serija, epizode su duže nego što mi se sviđa, pa mi radnja deluje razvučeno, ali sve u svemu je dobro. Mini serija, znači nema nastavaka.

 

3. THE IT CROWD: https://www.imdb.com/title/tt0487831/

 

Klasičan britanski humor. Dva lika koja rade u IT sektoru velike firme, dobijaju šeficu koja o kompjuterima ne zna ništa.

 

 

4.  WAYWARD PINEShttps://www.imdb.com/title/tt2618986/

 

 

Verovatno jedna od najboljih serija koje sam gledao u poslednjih par godina. Mistery/SF. Druga sezona je skroz nepotrebna, preporuka ide samo za prvu. Sve je lepo objašnjeno i završeno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

U subotu 2. jula počinje druga sezona domaće serije Klan na Superstar kanalu. 

 

 

Klan 2. sezona trailer

 

 

 

Screenshot_20220629_233241.jpg

Edited by Axic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...