karat k2.0 0 Posted January 9, 2011 Jedno jednostavno pitanje.... Mogu li ovi novi brisači na kappu?jer ove stare metlice mjenjam svakih 2 mjeseca.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 164 Posted January 9, 2011 Mogu naravno,samo potrefi dimenzije i to je to Quote Share this post Link to post Share on other sites
karat k2.0 0 Posted January 9, 2011 E odlično. Ma ovi stari su originalni pa sam stalno experimentisao sa metlicama, pa skraćuj kod suvozača. Ovo bi me moglo riješiti zajebancije i bolje izgledaju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 745 Posted January 9, 2011 Takva vrsta brisača može da se stavi na bilo koji automobil, zato što u pakovanju dobiješ adaptere. Na Fiata i Lanciu staju bez problema, samo izmeri dužinu oba brisača i pravac u šoping! Moja preporuka ti je DA kad pereš auto ili samo "šoferku", obavezno operi i brisače - SKINEŠ I DETALJNO OPEREŠ I OBRIŠEŠ GUMICE! Ovim postupkom ćeš im drastično produžiti rok upotrebe!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted January 9, 2011 Ja vozim takve Lucas brisace. Na kappi se rasklima nosac metlice vozacevog brisaca pa svaki sa spojlerom lupa od sajbnu. Ovi Aero su spas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
karat k2.0 0 Posted January 15, 2011 Novi brisači su legli... samo kad se mjenjaju orginalne adaptere čuvati kao zlato, jer ovi u setovima ne odgovaraju.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
speedster 0 Posted July 26, 2011 Vidim da je stara tema ali ako neko zna bilo bi mi od velike pomoci. Koje su duzine fabricki brisaci jer nemam or nego neke skracene a vidjao sam da je na kappi jedan duzi od drugog. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted July 26, 2011 600 vozacev. Suvozacev je 500 a moze i 530. Obavezno kupuj bez spojlera. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ficka 0 Posted July 26, 2011 A što bez spojlera? Pitam jer i ja razmišljam da ih stavim! Quote Share this post Link to post Share on other sites
speedster 0 Posted July 26, 2011 NIsam ni planirao sa spojlerom, hocu da je dovedem u sto bolje i sto pribliznije stanje fabrickom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
karat k2.0 0 Posted August 4, 2011 Kod mene bili orgigi Fiat i 610mm---510mm bili... ovi aero brišu kao ludi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted August 4, 2011 A što bez spojlera? Pitam jer i ja razmišljam da ih stavim!Kod svake Kappe je relativno raskliman nosac vozaceve metlice pa usled toga spojler udara u sajbnu kada se brisac vraca dole. Quote Share this post Link to post Share on other sites