Jump to content
FAS Goran
Mateo

Nasilnička vožnja

Recommended Posts

Ne znam da li ste primetili ali ja jesam,u poslednjih godinu dana sve vise zena se svadja dok vozi i to onako zestoko(Muski) ...

verovatno. je razlog tome neki vid njihovog odbrambenog stava, zato sto su svesne da cim sednu u kola mi muskarci ih gledao kao osobe drugog reda, a one verovatno nesvesno kad vec ne mogu da voze kao muskarci ajde bar da se svadjaju kao mi...

Poznavajuci moj rodni grad rekao bih da je ovo snimljeno na Kanarevom brdu prvi semafor posle toplane kad se ide ka banjici...

Ja sam se nedavno kretao petljom od Sajma ka Kneza Miloša i kada sam se već popeo uključujem se ka Kneza Miloša, izlete mi neka ženska u Yarisu iz pravca Topčiderske zvezde... i ja joj svirnem jer me je bukvalno isekla iako svako ima svoju traku kad ona koči, staje kod isključenja i izlazi iz kola, maše s oba srednja prsta i bukvalno URLA! :D

Svakakvih nas ima :)

A što se tiče gospođe... možda joj je značka požutela od stajanja, a možda joj je muž papuča pa joj dao da maše njegovom značkom po gradu :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

takvi treba da se bace dozivotno u prdekanu da se ne bi razmnozavali!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitam se oce li gospoda koja se bave njuskanjem po internetu uspeti da previde ovo il ce se pokrenuti stvar?thumbsup.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koliko nasilja od ove starije gospođice :question: .

Da je malo jača lemala bi redom po ulici, sramota je očigledno nije.

Ponašanje joj je za posmatranje u nekoj ustanovi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nasilnička vožnja je, između ostalog, ako vozite van naselja brzinom koja je za više od 100 km/h veća od dozvoljene. Naprimer nekih 230 Km/h, ili više, po autoputu.

A 245 Km/h po autoputu dok je svuda sneg i led je...

 

Bahati sin ''kralja nafte'' BiH divljao po Srbiji

 

marinko.jpg

 

Muškarac koji je uhapšen u ponedeljak pošto je Audijem A8 vozio čak 245 kilometara na sat po zaleđenom auto-putu između Šida i Beograda je Marinko Zovko (34) iz Žepča, inače jedan od najbogatijih ljudi u BiH. Zovka je patrola policije zaustavila kod Sremske Mitrovice, a sudija za prekršaje u ovom gradu ga je po kratkom postupku poslao 30 dana u zatvor uz novčanu kaznu od 120.000 dinara i oduzimanje dozvole na devet meseci.

 

Ovaj muškarac je inače poznat po divljanju na putevima širom regiona, a ''proslavio'' se 2006. godine kada je Mercedesom deonicu dugu 191 kilometar od Zagreba do Slavonskog Broda prešao za samo 28 minuta?! On je tada za lokalne medije rekao da je kupio ''novi automobil'' i da je morao da ga ''nagazi''. ''Svaki dan vozim iz Zagreba prema Brodu. Pre dva meseca kupio sam novi Brabus od 500 konjskih snaga i V8 motorom. Odlučio sam da ga ''nagazim'' i od naplatnih kućica u Zagrebu do naplatnih kućica u Slavonskom Brodu stigao sam za manje od pola sata. Vozio sam 320 kilometara na sat, što sam snimio kamerom na telefonu, međutim, slike sam već izbrisao'' - rekao je svojevremeno Marinko Zovko. On je bio toliko ponosan na ovaj podvig da je jednim dnevnim novinama poslao sliku brzinometra na zastrašujućoj brzini. Policija ga do tada nije uhvatila, a on je rekao da ako do toga dođe, da će pošteno platiti kaznu. ''Ako uspeju da me ulove platiću kaznu i policajcima predati vozačku. Kažem, ako uspeju'' - rekao je Zovko tada. Od tada na YouTube postoji nekoliko video snimaka na kojima se vidi da Zovka zaustavi policija, kao i da mu napiše kaznu, ali njega to nije smirilo.

 

 

Da li je do sada robijao zbog svoje nasilničke vožnje, nije poznato, ali srpska policija ga je uhapsila i ekspresno je osuđen na 30 dana zatvora i novčanu kaznu. Prema rečima saobraćajnog policajca patrola koja je uhvatila Zovka bila je šokirana činjenicom da neko može po snegu i ledu da vozi 115 kilometara na sat iznad dozvoljene brzine. ''Presretači saobraćajne policije zaustavili su u ponedeljak oko 14 sati na autoputu od Šida u pravcu Beograda kod Sremske Mitrovice Audi A8, zagrebačkih tablica, koji je, uprkos nevremenu, po klizavom i zaleđenom putu jurio neverovatnih 245 km/h. Ne samo što je vozio veoma brzo već se i bahato prebacivao iz trake u traku i rizično zaobilazio druge automobile. Prosto je neverovatno da niko nije stradao'' - kaže sagovornik ''Informera'' i dodaje da su se saobraćajci šokirali kada su videli koga su zaustavili.

 

Pošto su legitimisali bahatog vozača, shvatili su da se radi o Marinku Zovku, bogatom biznismenu koji je poznat po divljanju na putevima u BiH, Hrvatskoj i Srbiji. Sve policije u regionu vrlo dobro znaju ko je on, jer je u proteklih 10 do 15 godina napravio veliki broj ozbiljnih saobraćajnih prekršaja. Milan Vujanić rekao je jedina prava kazna za ovog čoveka je trajno oduzimanje vozačke dozvole, kao i prava na ponovno polaganje vozačkog.

''Takvu kaznu imaju u SAD. Da li je normalno da zbog svoje ludosti i bahatosti on nekoga u saobraćaju samelje!? A da je nekog udario, to bi se i desilo'' - kaže Vujanić.

Marinko Zovko je sin bosanskog ''kralja nafte'' Ivice Zovka i naslednik korporacije "Zovko kompani", koja u svom sastavu ima 15 firmi.

 

preuzeto sa - blic.rs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zato treba odvesti na nepoznatu lokaciju...staviti mu muda u fioku i zatvoriti nekoliko puta.Kad ga prodju hormoni i ludilo moze da se vozi ko normalan svet.Licno....osakatio bih ga tako da vise ne bude opasnost po ljude koji se voze drumovima.Nije on jedini takav...malo malo pa neki majmun sedne u tenak

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boli njega, tenk na putu, ja samo zamislim sebe u bubi i da naleti nešto na 40km/h kockica pregažena.

Nema, svet je davno ustrojen po kešu.

U vezi toga danas je bio retko dobar intervju, ne znam da li je još objavljen ali nalaziće se na adresi koju ću postaviti na kraju, vredi poslušati, a tema je

"

Može li se zaustaviti narastajući jaz između ekstremno bogatih i siromašnih. Jedan odsto najimućnijih ima više od 50 odsto ukupnog svetskog kapitala. Stručnjaci sve češće postavljaju pitanje: „Da li milijarderi žele da žive u društvu u kome neće moći da izađu na ulicu.“ Čemu vode masovni protesti nezadovoljnih građana širom sveta razgovaramo sa ekonomistom Božom Draškovićem."

 

http://www.rts.rs/page/radio/sr/story/23/radio-beograd-1/3360814/talasanje---setnja.html

 

Čovek priča što mislim, ali niti ja mogu biti tako precizan i jasan kao on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oduzimanje automobila kao kazna za nasilničku vožnju?

 

U medijima se pojavila vest da bi kazna za nasilničku vožnju mogla da bude trajno oduzimanje vozila, ukoliko se ovaj predlog uvrsti u izmene Zakona o bezbednosti u saobraćaju.

Hoće li se to i dogoditi, i šta se sve smatra nasilničkom vožnjom?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...