Jump to content
FAS Goran
chela

Igrice

Recommended Posts

Meni je bio bolji g25, ne znam ni sam zašto. Možda i zbog toga što je bio prvi "pravi" PC volan.

 

Inače, G920 je Logitechov proizvod za Xbox One.

 

Meni je 2k16 odličan kao i svaki njihov proizvod. Dodali su i timove iz Evrolige (između ostlaih i Zvezdu :) ) i lepo je odrađeno. Po meni je mana što ne može Evroliga da se igra.

Naravno, grafika i realnost su savršeni kao i svake godine.

 

Po meni su NBA2K16 i Nba Live 16 totalno neuporedivi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma ne znam taj live, nisam ni cuo za njega, ipak je 2k provereno :) moracu da skinem 16icu da peglam malo :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ducati video igra stiže u junu

 

ducati-video-igra-0.jpg

 

Ducati se u čast 90. godišnjice postojanja udružio sa kompanijom Milestone, poznatim imenom u svetu video igara. Cilj saradnje biće nov naslov namenjen fanovima i entuzijastima brenda iz Borgo Panigalea.

''Ducati - 90th Anniversary The Official Videogame'' će svoj zvanični debi imati u junu, a na jednom mestu će okupiti sve kultne modele italijanskog proizvođača. Lako je videti zašto je Ducati partnerea našao baš u kompaniji Milestone, koju mogi smatraju ekspertom kada su tzv. ''vožnje'' u pitanju, a neki od naslova koje nose potpis italijanskog izdavača su Ride, MotoGP serija, MXGP serija, Sebastien Loeb Rally Evo i Valentino Rossi The Game. Video igra će doneti 39 modela, od kojih, kako navodi Ducati, čak 29 nikada pre nije imalo pojavljivanje u nekoj igri. Tematski će biti podeljeni u sedam era - od 1950. pa sve do najnovijih dvotočkaša visokih performansi. Tako će igrači moći da uživaju u mašinama kakve su 125 Desmo iz 1958, 500 Pantah iz 1970,  neki od kultnih nejked Monster modela i ekskluzivni 1199 Panigale Superleggera iz 2014. Naravno, nezaobilazna stavka biće i Desmosedici GP15. Od staza će se, između ostalog, naći Imola, Manji-kur, Donington, kao i po prvi put u jednoj video igri - Mizano. Poseban deo igre čini Ducati muzej, gde se mogu upoznati tehnički i istorijski detalji vezani za najpoznatije motocikle iz istorije italijanske kompanije. 

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stigla je Ducati video igra!

 

ducati-video-igra-2(1).jpg

 

Osim ako ne parkirate motocikl u dnevnu sobu, teško da će išta osim video igara doneti pravo uživanja u dva točka. Najnoviju video igru sa ovom tematikom potpisuje Milestone, a sama video igra je posvećena jubileju italijanskog giganta, kompanije Ducati. Shodno tome, igra nosi naziv ''Ducati - 90th Anniversary'' i u potpunosti donosi prošlost i sadašnjost proizvođača motocikala iz Borgo Panigalea. Izdanje je dostupno za PS4, Xbox One kao i PC (preko Steam platforme), a donosi pet drumskih i osam trkačkih staza, dok se u ponudi nalaze motocikli od 125 Desmo modela iz 1958. pa do 1199 Panigale Superleggera, Scrambler i Desmosecidici GP15 mašina. Ukupno su tu 39 dvotočkaša, podeljenih u sedam era kompanije Ducati, "offline" i "online" igrački modovi, kao i Ducati Wolrd Tour - koji nudi pojedinačne trke, šampion, 1 na 1 okršaj i još mnogo toga. Odlično rešenje za sve ljubitelje italijanskog brenda, koji svoju mašinu ne mogu da provozaju po dnevnoj sobi. U nastavku pogledajte trejler za video igru. Cena ''Ducati – 90th Anniversary'' na Steam platformi iznosi 19.99 evra.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valentino Rossi: The Game - pravi naslov za ljubitelje trka

 

rosi-video-igra-1.jpg

 

''Valentino Rossi: The Game'' je ovogodišnja zvanična MotoGP video igra, dostupna u Xbox, Playstation i PC varijanti. Reč je o izuzetno ozbiljnoj trkačkoj simulaciji, sa različitim opcijama i modovima koji obećavaju sate i sate uživanja. Video igra donosi tradicionalne elemente za jedan MotoGP naslov, a to je takmičenje u MotoGP, Moto2 ili Moto3 šampionatu, dok na raspolaganju imate 90 vozača koji se takmiče u nekoj od ovih kategorija i sve staze iz kalendara.

Sam format vas neće razočarati, zahvaljujući izvanrednoj grafici i ''gameplay'' dinamici, koje će vas satima prikovati za ekran. Ipak, ono što ovu igru čini posebnom jesu dodatni modovi. Među njima se posebno izdvaja ranč italijanske trkačke legende, a iz udobnosti fotelje ili stolice, možete nastupiti i na Monca reliju ili provozati R1M na Mizanu. Spektar mogućnosti je širok: od žestoke borbe za naslov svetskog prvaka, do podizanja prašine na Rosijevom ranču, a za razliku od mnogih prethodnih MotoGP naslova, igru nećete i ne možete izgustirati za jedno veče. Na raspolaganju je i veliki izbor istorijskih dvotaktnih mašina, od 125, 250 i 500 kubika, u kojima možete uživati na poznatim stazama širom sveta. Možete se odlučiti i da karijeru počnete "od nule", od VR46 vozačke akademije, pa preko Moto3 sve do premijerne klase. Kao što se to može očekivati od naslova koji nosi njegovo ime, Valentino Rosi je bio veoma uključen u stvaranje ove igre, preko direktnog učešća u razvoju i testiranja, a snimio je i poruke koje će vas ohrabrivati tokom napredovanja kroz njegovu vozačku akademiju. Igra je sadržajno slična prethodnim naslovima, ali ima šarma i posebnosti koje bi trebalo da zadovolje i najzahtevnije ljubitelje trkačkih simulacija.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Istraživanje: Video igrice vas čine boljim vozačem

 

igrica.jpg

 

Vozačke igrice posebno su od pomoći novim i neiskusnim vozačima. Svi koji ste satima uz igračke konzole jurili legendarnim stazama poput Nordschleifea ili Spa-Francorchampsa niste uzalud potrošili vreme. Istraživanje kineskog univerziteta kaže da ste zbog toga u stvari postali bolji vozači. Igranje vozačkih igrica posebno je od pomoći neiskusnim vozačima. Ipak, za poboljšanje vaših vozačkih sposobnosti ne morate da igrate samo Gran Tourismo ili neke reli igrice, čak i pucačke utiču da za volanom budete bolji. Igrice vam pomažu u boljoj vizuelizaciji, poboljšavaju brzinu reakcije, a istraživanje je pokazalo i da se igrači koji igraju igrice bolje snalaze u realnim uslovima vožnje. Posebno pri lošijim vremenskim uslovima poput jake kiše, snega ili jakog vetra.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asseto Corsa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Porsche raskinuo ekskluzivni ugovor s EA

 

porsche%20ea.jpg

 

Ljubitelji igrica na kompjuterima i konzolama od 2000. godine mogu da uživju u vožnji Porschea u kompjuterskim igricama samo jedne kompanije, firme Electronic Arts, koja je imala ekskluzivno pravo na njihovo korišćenje. Serijal Need for Speed je u svojoj epizodi Porsche Unleashed otvorio uspešnu saradnju, koja je trajala punih 16 godina. Po isteku ove saradnje očekuje se da će Porscheovi modeli uskoro biti dostupni u igricama kao što su Forza Horizon 3, a najviše se očekuje od novog Gran Turisma, koji stiže sledeće godine.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

nadam se da me admin nece ukorit prije par dana sam napravija yt kanal pa ako imate volje i vremena povirite ovo je moj danasnji video



Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Porsche 906/917 Concept

 

porsche%20vision%201.jpg

 

Tvorci igrice Gran Turismo pozvali su nekada proizvođače automobila da kreiraju virtuelne modele za svoju igricu. Ovi su dobili modele koji su atraktivni, a proizvođači tako imaju besplatnu promociju.

 

porsche-vision%2011.jpg

 

Porsche je to ignorisao, ali nije zabranio nezavisnim dizajnerima da crtaju automobile sa znakom Porschea. Iza ovoga na renderima stoji Alexander Imnadze, koji je radio za Bertone, Alfa Romeo, Ford, ... što dovoljno govori o ovom dizajneru.

 

porsche-vision%20111.jpg

 

I ovo je njegovo delo, a radi se o Porscheu GT Vision 906/917 što je posveta za Le Man trkačke modela ovog brenda.

 

porsche-vision%201111.jpg

 

Renderi: Alexander Imnadze

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/31/2016 at 3:37 AM, beli_Punto said:
Vidim da GTA V na xbox-u nudi meke online opcije, jel može da se igra ili samo sa kompa može online?

 

Pa koliko znam sa svih platforma se moze online igrat

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iz Vojvodine za svet - Virtuelni Mišeluk

 

miseluk.jpg

 

Novosađanin Jovan Lemajić napravio je virtuelnu stazu Mišeluk, što i nije velika stvar, jer su se video prikazi staze više puta do sada pojavili u javnosti. Novina je da je staza konačno dostupna i moguće je preuzeti je za Asseto Crosa-u. Na sajtu je moguće preuzeti besplatnu verziju koja obuhvata Gymkhanu i 1-na-1, dok je za vožnju po celoj stazi potrebno kupiti paket po najnižoj ceni od 3 USD. Staza je pre nekoliko dana ponuđena javnosti, a već je prikupila veliki broj najboljih ocena, uz poseban akcenat na detalje. Sve informacije o stazi možete pronaći na zvaničnom sajtu ovde a u nastavku pogledajte kako izgleda video prikaz staze:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 01.01.2017 at 0:44 AM, Baso_1990 said:

 

Pa koliko znam sa svih platforma se moze online igrat

 

 

Ja tek pre neki dan napravio profil za onlajn, prvo veče igrao normalno, posle toga neće da udje, nisam siguran da li mi treba x box live ili šta? 

 

Imam neki poklon od 14 dana i od 3 meseca, ali nisam iskoristio... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ford poziva gejmere na takmičenje

 

169172-ford%20focus%20rs.jpg

 

Ford je pozvao sve ljubitelje kompjuterskih igara na događaj Gamescome u nemačkom gradu Kelnu (od 22. do 26. avgusta), u kome imaju priliku da isprobaju novi Ford Focus RS u virtuelnom okruženju igrice Forza Motorsport 6 na konzoli Xbox one. Najbolji među njima dobiće jedinstvenu priliku da provoza pravi takav automobil i to na trkačkoj stazi u Belgiji. Kako bi osećaj bio potpun, do trkačke staze će biti prebačen helikopterom, a čekaju ih i neke materijalne nagrade.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...