Jump to content
FAS Goran
Woodoo

Problem po mozgovima :)

Recommended Posts

Ja Vas ljude ne kapiram, gde ste to sve zakljucili iz ovog snimka??? Covek je u fazonu najavio pesmu i lepo joj je objasnio da ono nije pink ili ti grand, da je Nikola Djuricko tako najavio pesmu, ona bi rekla i a i svi "joj kakav sasavko", izgleda da je reper za gospdina ovde kod nas izgleda Ekrem Jevric, nazalost. Sto je najgore mogu da se kladim da na prvu dosta njih nije razumelo najavu ili ti cula dobro, ali zato su culi Nacu kako ga hrani... i zakljucuje ona je fina devojka ne bi ga bez razloga hranila, elem u drugom snimku se zakljucuje da ona u glavi nije resili nesto privatno sa njim i sada vezuje sve za to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Originalno je najavio pesmu, a njen problem je sto je navikla na voditeljke tipa Sanja Marinković sa Pinka. Kada Pink postane standard onda se desavaju ovakve stvari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oboje nisu postupili profesionalno...prvo Sergej - postupio je prepotentno, a Nataša - postupila je krajnje nekulturno. Oboje su sjajni umetnici. Sergej je odličan glumac, jedan od najboljih, a Nataša je dobra pevačica. Ali opet, ovo što su uradili je daleko ispod njihovi nivoa.... :thumbdown:

mada mi se i Sergej smučio nakon uloge u Srpskom filmu..... :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uaaaaa, za temu ! :thumbup:

Iskreno , imamo i boljih povoda za ovakvo okupljanje . Medjutim , iziskuje kakav-takav komentar .

Mislim da su oboje TRUBA ! Da nije ove Srbije ovakva kakva jeste radili bi neki drustveno koristan posao. Ovako svaka susa moze da peva i da glumi pa cak istovremeno.

Bez ljutnje ! Nikoga od Vas korektnih sagovornika ne zelim da uvredim . :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eeeee, sujeta je opasna stvar i ljudima mnogo više naškodi nego što im pomogne.... Desilo se, pa šta. Al mi se svidja kako simpatično lalinski oteže "jedi goov..a", srce slatko, ja ih sve volem. Sve je to "srbijica". I "gumena" Ceca, i "plastična" Jeca ....i Vendy i sve političare volim. Sve je to naše ogledalo. Ništa nije palo sa Marsa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samo klasicna nezgoda kakvih ima uvek kada su ljudi (zvezde) u pitanju. Da je profesionalizam kuce koja je sve to snimala na nivou, ovakav snimak se ne bi smeo ni pojaviti. Sergeja gotivim kao glumca, ovde je mozda malo preterao i to se Natasi nije svidelo...vrlo prosto.

Neko je pomenuo "Srpski film" uhh, skoro ga odgledah i tri dana nisam mogao doci sebi, non stop su mi se scene i dijalozi vrteli po mozgu. S obzirom na tematiku filma ne mogu reci da Sergej nije dobro odradio, cak naprotiv, vrlo dobro kao i Katarina Zutic. Srdjan Todorovic na momente odlicno na momente vrlo lose, ostali bledo ali mozda nije ni bilo potrebno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sergej je poznat kao drkadzija, Natasa je uobrazena, a imaju zajednicki problem za koji su dozvolili da se postavi ispred potrebnog profesionalizma. Krivi su i neprofesionalni oboje podjednako.

A zasto je televizija pustila ovaj snimak u javnost? Pa time se postize najveca gledanost. Tudja muka je najgledaniji program na svetu. Otud' veliki bratovi, spanske serije i slicno. Na nasem je individualnom nivou da se odupremo tome, ako zelimo naravno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sergej je tacno znao sta govori i nije slucajno spomenuo Makedonsku televiziju jer je vec jednom prozivao gospoju istom televizijom.

Ovekoveceni Retenzijski klosar!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest maliomladinac

Moj glas ide Sergeju. Nije da ga volim, ali decko se nasalio(podjebavao jeste), nije bacao fejk osmehe, kezio se, i ostalo sto moze da se vidi na Pinku i Grand Paradi velikoga smrada... A mala glupacica koja ne pije a ipak bezi policiji, nije umela da smisli nista originalno nego ko tatina cerkica odmah, jedi govna..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sergej kralj,a Natasha je malchice iskomplexirana pa hoce ne znam ni ja kakvu najavu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

O čemu mi doskutujemo :D

On je ljiga jer meša privatni život sa poslom pokušavajući nju da ponizi ili isprovocira (štagod da je hteo), a ona je seljanka koja ne ume da se iskontroliše i da lepo kaže - neću da pevam, i da ode ona mu kaže to što je rekla pred svima.

A zašto je snimak došao u javnost, pa zato što oboje imaju negativan rast popularnosti pa im oboma odgovara da se o njima malo priča po TV-u, internetu itd itd...

Sergej je prestao da glumi u seriji Crni Gruja zato što tadašnja TV BK po njegovom mišljenju nije dovoljno ispromovisala seriju i što posle emitovanja prvog serijala nije ceo grad pričao fore iz te serije kao što ih sada pričaju. To je on par puta javno i rekao.

Nataša pokušava da se vrati iz pauze, da se malo probije među desetinama Grandica koje su se probile za vreme njene pauze i svakako joj ne treba najava da njena pesma promoviše ekologiju ili štagod da je on hteo reći.

Sergej je ovde ispao kul jer je nastavio da je provocira kada je ona pukla, ali samim tim što posle nije hteo ništa da kaže o tome pokazuje da mu je ipak krivo što mu je ona rekla to što mu je rekla i što je verovatno na kraju morao da je najavi po njenoj želji jer koliko sam razumeo emisija je snimljena i ona peva u njoj što će reći da je ona pobedila kada je režiser došao u studio ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam na Natinoj strani. Ovde se zapravo Sergej izmajmunisao i ponaša se kao ultra mega zvezda. Onaj aplauz na samom početku spota mu je izgleda dao kuraž, pa je pomislio da je čitav šou zbog njega. Otkud mu pravo da na taj način provocira i podmukolo podjebava. Nata mu je lepo i srpski rekla šta je već trebalo da mu se kaže. Direktno i pravo u lice, bez ironije, sarkazma i prikrivenih značenja. A on je popi*deo, što se neko "usudio" da mu obrusi.

Edited by Mihailovic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mene je odusevio ovaj komentar sa youtuba, i u potpunosti se slazem sa njim, citiram:

"Svi ste vi seljaci... I sa MTV-a i sa Pink-a... Samo se odusevljavete prozivkama, nadmudrivanjima... Od Natase Bekvalac hirovite pokondiree tikve do Sergeja koji je urbani obrazovani narkoman sa malom patkom, koji je opterecen Hollywood-om.... Ovo treba da sluzi za primer kakvi ne treba da budemo... A budimo realni ni na jednoj televiziji nista pametno ne moze da se nauci.... " :harhar::thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cista namestaljka. Em je nije nicim isprovocirao "makedonska muzicka televizija" mozes misliti, em je ona njega uvredila "jedi govna", pazi uvrede. I to na SNIMANJU emisije, koju mogu da snime 200 puta, sto su i ucinili. Ovako se prica o njenom nastupu, prica se o spotu, o doceku NG koji ona snima sa ... nekim.

namestaljka, prilicno providna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bez uvrede , posebno coveku koji je pokrenuo temu.

Mislim da sve ovo treba brisati bez obzira sto smo culi jako pametne i ostroumne komentare.

Jednostavno mislim da ovakvi "likovi" ne treba da ostave traga na ovako lepom mestu !

Da , dok pisem(kuckam) :thumbup: ne mogu da se otrgnem utisku da sam i ja potpao pod ovaj uticaj smrada sto kruzi zemljom.

Jbg , ziv covek... <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...