totti 13176 Posted August 15, 2018 Ama kakvo bre dokazivanje? To je davno prošlo vreme, a ne verujem da ću ga ponovo doživeti. Samo želja da se gledaju najveći... ajd sad ti meni reci da ne bi voleo uživo sa gledaš Kasiljasa, Ronalda, Zidana, Bekama, Figa, Raula, Roberta Karlosa i Gutija na jednom mestu, u jednoj utakmici Tebe Terza izgleda omađijao, pa veruješ u deda mraza i da će da bude bolje Sent from my SM-G950F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4920 Posted August 15, 2018 Ja sam uvek isao zbog Zvezde, ebe mi se i za Ronalda i za ostale. Gledao sam i kad je Guma Bogdanovic igrao i kad se gubilo protiv Smedereva i Javora. Zbog evropskih navijaca nam je i propao fudbal. Protiv spartaka 5000 ljudi a u LS pun stadion. I posle se pitaju sto je fudbal u qrcu a ne bi niko dosao na stadion ako nije dobar protivnik. Sent from my SM-A600FN using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13176 Posted August 15, 2018 Ako ti misliš da je zbog posete u qrcu, onda ok Sent from my SM-G950F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4920 Posted August 15, 2018 Pa sve ide od posete, clanstvo itd. Eto sto sada ne podrze Zvezdu kada je sve ok ?Sad jos manje ljudi dolazi. Lopovi, los fudbal bla bla samo izgovori nasih ljudi.Jbt pa nisu samo lopovi kod nas, i drugi klubovi po evropi su namestali pa opet puni stadioni. Nas narod nema svest dolaska na stadion i gledanja svog tima. Nego se dolazi kao sto si i ti isao da vidis Ronalda Sent from my SM-A600FN using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites