beli_Punto 123 Posted December 7, 2014 Nikad se mi nismo lozili da smo barsa, ni barsa ni bajern ... mi smo uvek bili i bicemo Partizan Inace lepo je igrao Borac i kad su vodili nisu se valjali po terenu kao penzioneri Quote Share this post Link to post Share on other sites
statichawk 72 Posted December 7, 2014 Ja sam rekao i priznao da je ovo takmičenje koje igramo ponižavajuće za nas i da je trebalo da puste decu da ga igraju.Nisam ni jednu utakmicu odgledao.Pa i igraju se deca. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=12&dd=07&nav_id=933334 Bice teska ova (trening ) utakmica . Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted December 7, 2014 Stigao internet ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
statichawk 72 Posted December 7, 2014 Iskreno, sto kaze Toti, besmisleno je i gledati , a kamoli komentarisati irvas-superligu koja nije ni za k*rac. Samo teska smaracina da gledam ove babe kako se vuku po terenu, a misle da su neke zvezde, a pri tom mislim na kompletnu ligu. Sve je vise nego tragi-komicno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted December 7, 2014 Ne pratim nesto mnogo fudbal, ali po meni svabe igraju najbolji fudbal ... nego nije to problem u vama je problem, sve ono gde vas nema na prvom mestu, to je cipiripi, bambi i slicno, aba liga je odjednom postala vrh takmicenje ... o evroligi da ne govorim, tako ste jedno vreme i u vaterpolu radili, pa ste se podavili ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13146 Posted December 7, 2014 Upravo to...A da l' je moguće ovo za našeg zaleta zlaju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
statichawk 72 Posted December 7, 2014 Pa koliko vidim, Aba liga se popravlja u kvalitetu, a i nasa reprezentacija, je sve bolja. Posto bas nemam vremena da sve pratim, gledam da bar vidim ono sto me interesuje, i sto ima neki kvalitet, sto kaze beli_Punto: Bundes liga, Premijer, Primera, i NBA. Bice i vaterpola ponovo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted December 7, 2014 Bice ... za jedno 100 godina Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted December 7, 2014 Kako bese ono kad je dosla demokratija "Grobari mars u Kinu" http://www.kurir.rs/sport/fudbal/rastanak-pecnik-bezi-u-kinu-clanak-1631193 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 21720 Posted December 7, 2014 Pa koliko vidim, Aba liga se popravlja u kvalitetuPo meni pada u kvalitetu. Ponajvise zbog krize u celom regionu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zaki 0 Posted December 7, 2014 Ono kad ti je Golden Stejt filijala Inace danas na poluvremenu silazi Djura u svlacionicu i udara ćušku Volkovu i kaze: "biiip jedan jesam rekao da dolazi iz dvojke a ne iz iksa, zbog tebe niko nece dobiti platu" Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13146 Posted December 7, 2014 Zale, a šta je rekao Tralalatović u svlačionivi na poluvremenu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted December 7, 2014 Verovatno je rekao da simuliraju i da padaju, da tako cuvaju rezultat ... jer je djura igrao iz 2 u 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted December 7, 2014 Kako je Sale odigrao posle 5 meseci pauze,do juce pecao ribu a danas ubaci 26 poena i to u 32. god... Klasa!!! Zale, a šta je rekao Tralalatović u svlačionivi na poluvremenu? Rekao da ne zna sa igracem vise da igra,ne zna sa igracem manje,ne zna kad je isti broj igraca...Zna samo kad se sudi penal za Zvezdu Stigao internet ? Ladno si ga nasao Pazi kad ne verujem Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13146 Posted December 8, 2014 Eeee moj akademski građanine... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zaki 0 Posted December 8, 2014 Danas 8.12.dan kada je Crvena Zvezda postala prvak sveta Na danasnji dan si postala vecna Kako je Sale odigrao posle 5 meseci pauze,do juce pecao ribu a danas ubaci 26 poena i to u 32. god... Klasa!!! Zale, a šta je rekao Tralalatović u svlačionivi na poluvremenu?Rekao da ne zna sa igracem vise da igra,ne zna sa igracem manje,ne zna kad je isti broj igraca...Zna samo kad se sudi penal za Zvezdu Stigao internet ? Ladno si ga nasao Pazi kad ne verujem GroBari se smeju glupim forama, bas vam je lepo, malo mi vas je i zao Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13146 Posted December 8, 2014 Na danasnji dan si postala vecna Slava joj Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted December 8, 2014 Vi bre da niste glasali za naprednjake, ne bi videli videli titulu JSL, a sanjate neke snove Quote Share this post Link to post Share on other sites
zaki 0 Posted December 8, 2014 (edited) Vi da niste glasali za naprednjake ne biste videli tutulu ni u pasteta ligi. Edited December 8, 2014 by zaki Quote Share this post Link to post Share on other sites
zaki 0 Posted December 8, 2014 Beli pa ti pratis Zvezdu 24/7, svaka cast, divim ti se Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted December 8, 2014 (edited) I ja tebi Edited December 8, 2014 by beli_Punto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 21720 Posted December 8, 2014 http://kosarka.hotsport.rs/2014/12/07/sve-je-stalo-u-devet-slika-kako-je-vujosevic-usao-u-sukob-sa-sudijama-i-sta-je-posle-radio-foto/ Ovo se zove "hrani kera da te ujede". Napao dvojicu koji su najzasluzniji za njegove "uspehe", u domacem saobracaju, ne u roamingu, tamo ih nema. Quote Share this post Link to post Share on other sites