Jump to content
FAS Goran
boki

Večiti Derbi, Fudbal, Basket, Arena, ulaznice...

Recommended Posts

Cekamo revans,pa sta bude,ja sam gledao derbi iz VIP 5 loze,tako da ni Miha,Dzaja i ostali velikani nisu zadovoljni igrom,kao da su igraci na skolskom terenu moglo se cuti..,ali moram priznati jedina dobra stvar je sto nije bilo haosa,pa si mogao da uzivas,jer prosli put isto sam gledao derbi iz loze,ali od pirotehnike kao da sam gledao prezentaciju neke vojske.

Sve u svemu,cestitam na pobedi,pa na revansku ko dalje,a ko ne ... :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na Marakani opet pesma stara , stadion pun svi pevaju u glas , ponovo smo bolji od grobara a parni valjak opet trazi spas , a spasa nema nece ga ni biti jer nasa Zvezda najbolja je sada , grobari ce gorke suze liti a orice se pesmom beligrad !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nekad kao klinac sam pratio svaki derbi i navijao za Zvezdu, ali vremenom ne vidim poentu u tom navijanju, ali mi je opet drago da zvezda pobedi, mada mislim da će Partizan da ih dobije na gol razliku u revanšu (što naravno ne bih voleo da se desi)...

Moj najbolji drugar, košarkaški trener koji je vatreni grobar, posle par godina rada u FMP-u, Torlaku, u nekim domaćim klubovima gde igraju deca nekih stranaca i onda jedno vreme bio u nekom klubu koji je počeo da mu kasni sa platom, da ga zakidaju i on počne da traži posao i namesti se da dobije posao da trenira klince u Zvezdi... Celo društvo ga je podjebavalo dosta dugo na tu temu, ali vrhunac svega je da se mi čujemo telefonom posle par meseci njegovog rada tamo, a on mi kaže "ma puko sam juče, igrali smo protiv Partizana, dobiše nas za jedan poen majke im ga Grobarske", e tad sam mu pamet pomerio :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

kao sto rece nesa ''Zvezda iz 1.5 šuta dade 2 gola'' :)

Zvezda je majstor da pokvari igru pa mislim da ce bas to i raditi na sledecoj utakmici. Stalno ce je seckati i nece nam dati da igramo.

Iskreno nadam se da cemo ih dobiti na kraju.

Posto cigani vole da zive u proslosti da se malo podsetimo situacije poslednjih nekoliko godina

partizan.jpg

red je bio da ih pustimo :D Prestali bi da gledaju i fudbal kao sto su kosarku,vaterpolo itd.

Sve cestitke!

Share this post


Link to post
Share on other sites

E baš vam hvala što ste nas pustili :thumbsup: Mi smo vas puštali 4 godine. Red je bio da nas pustite bar jednu tekmu :rolleyes:

A što se tiče 2 gola iz 1,5 šuta i kvarenja igre, pogledajte snimke odigranih derbija u poslednje 4 godine...

Share this post


Link to post
Share on other sites

On je ko i ja... malko priglup i kasno shvata sta je uradio :D

Edited by boki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cestitke jedanaestorici persona u crno-belom i trojici u zutim dresovima na pobedi nad Vojvodinom!!! Zelim svoj cetrnaestorici sve najgore u njihovim bednim i jadnim zivotima!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čeliću, kol'ko ste sad u minusu? :p:P:p

U minusu smo za predsednika saveza, sudije i ostale gluposti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slazem se u potpunosti sa Chelicem! Zivim za dan kad ce bagra na celu sa Karadzicem napustiti nas fudbal! Od kad je Karadzic na celu Saveza topalovici znaju za titule, ali polako doci ce i njemu kraj... Kakva nam je drzava takav nam je i fudbal...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kad sam poceo da pisem na forumu nisam znao da i ovde ima onih kojima ne moze da se objasni da Partizan kida regularno, to sto pricate o Toletu i raznim nekim licnostima to odavno ne pije vodu, za vas se trudi veliki broj politicara pa nikako da napravite neki uspeh, setite se sta je porucio Sundjer Bob pred pocetak sezone i pokrijte se usima ... a sad idemo dalje otimamo, krademo, vredjamo, kidamo ... Tole lopove

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kidate kazes??? :rofl: Kidate brate, naravno da kidate... Kidate tako sto ne mozete da pobedite novi pazar, kidate tako sto ne mozete u dve utakmice da pobedite Slobodu Sevojno, ili kidate Hajduk iz Kule nakon penala za vas i crvenog kartona za njih, ili kidate Vojvodinu nakon (pazi slucajnosti) opet penala za vas i DVA crvena za njih... U pravu si druze, kidate sve redom... A onda se u nekom pretkolu u evropi skupi grupa ribara, konobara, mesara i apotekara (koja se na fudbalu sastaje redje nego moje drustvo iz kraja) i pokaze vam gde vam je mesto! Ne lozi se, imate igrace koji komotno mogu kolektivno da odu u gerontoloski centar, nemojte da vam mazu oci "osvajanjem" nekih titula kod nas jer ce susret sa istinom u evropi po ko zna koji put biti mnogo bolan za sve vas koji mislite da "kidate"... Dok nam se klubovi ne privatizuju i ne uvede red u Savez, nema nam spasa, ni nama ni vama... Ne zavaravajte se vise toletovim pobedama! Da ne duzim vise... Pozdrav svim DELIJAMA i pozdrav ovima sto "kidaju"! :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tebi Mijate ako je draza ta evropa idi slobodno pa osvajaj njihove titule i najbolji nekad posustanu, tako smo i mi izgubili od Slobode, pa cak i od vas na poslednjem derbiju, ali i dalje smo najbolji niko ne moze da nas skine sa vrha, ni Skundrici ni Jeremici ni ostali razni drzavni funkcioneri u upravi vaseg kluba, inace jako postujem Lukicev rad i mogu da kazem samo jedno ... Lukica za dozivotnog predsednika fk zalosna zvezda :harhar:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ko o cemu k....urva o postenju!!!

Nije mi krivo kad klosari zasluzeno osvoje titulu, vec sam vise besan na Zvezdu sto nisu bili bolji. Iskreno sam se radovao kada su klosari usli u LS 2003. jer su to zasluzili.

@nesa... Bodovi su nebitni, bitno je to da Tole vama namesta jos jednu titulu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nema ličnih stvari ovde, nema osvrtanja na ličnost onoga koji nešto napiše. Ovo nije i neće postati tribina ili bilo koji sličan forum. Ako možete lepo da pišete, zezate se onda ok. Ako to niste u stanju, tema će biti zaključana. :thumbup:

-----------------------

Zvezdi je najveći problem ona sama. I Vesić u njoj. Čovek ima istu matricu jer za drugu i ne zna.

Ista, ali bukvalno ista matrica je bila i kada je bio u bivšem KK Crvena Zvezda...ista priča o Partizanovom nameštanju titula, gepekovanju sudija...i navijači Crvene Zvezde se primili na tu priču jer je u to lakše poverovati, lepše je. Onda Partizan počeo da ulazi redovno u Top 16 Eurolige, pa onda i final 4...i nestadoše te priče, a Partizan nanizao titula i titula uzastopno u košarci. Niže ih i dalje.

Nema više priča o nameštanju jer nema više Vesića u KK. Upropastio to, došli drugi ljudi koji su videli da mora mnogo više i kvalitetnije da se radi (a, ne da se kreiraju kampanje u javnosti) i da se batale te matrice koje je Vesić gurao. I ispravno doveli Pešića i krenuli u težak rad.

Onda ta budaletina Vesić ode u FK Crvena Zvezda i krene sa istom matricom, bukvalno istom.

I, navijači Crvene Zvezde opet poveruju u to jer je opet lakše i lepše verovati u zaveru nego u to da imate...koliko ono beše pobeda nad tim istim Partizanom u poslednjih 3, 4 godine?

Lakše je verovati u zaveru nego u to da idioti dovode anonimuse na mesto trenera fudbalskog Kluba. Alo..Aleksandar Kristić...i nije on jedini.

Lakše je verovati u zaveru nego u to da ste imali idiote od menadžera koji npr. otpusti Klea, koji onda em unakazi tu istu Zvezdu svojim golovima u derbijima, em se prodao dobro i omogući zaradu od par miliona eura. I, umesto da Zvezda to sve uradi sa njim, to uradi Partizan jer je Adžić tako procenio. I, nije mu to jedina greška...

Ali, Lukić, Vesić poture priču o nameštanju utakmica, jer se tako izbegne priča o njihovoj odgovornosti tipa...alo, konju jedan, šta mi dovodiš Kristića za trenera, postavljaš svog ortaka Adžića da bude menadžer a on veze nema sa dovođenjem i otpuštanjem igrača, itd, itd. Ali, zašto da se priča o tome...ae da se priča kako su Lukić, Vesić i kompanija bolji od Džajića na tom mestu, kako su oni nešto najbolje što se dogodilo Zvezdi na tim pozicijama u Klubu, ali eto...šta će ljudi, džabe njihov rad, kvalitet kada im se ne dozvoljava da osvoje titulu jer Tole namešta.

I, većina navijača Zvezde to proguta iz keca... :D c c c... :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakve veze ima Vojvodina, bata Buturevic, Sudija Grujic( koji je GROBAR i bio je na basketu sa Zvezdom sa partizanovim navijacima) sa Zvezdom i njenim rukovodstvom, koje se usput nije ni oglasilo o utakmici sa Vosom. Ima jos nekoliko primera forsiranja patlidzana od strane sudija, gde je direktno sudija odgovoran za uspeh ovog kluba. Koliko sudija je suspendovano posle patlidzanovih utakmica a koliko posle Zvezdinih???

Ko je kriv za Zvezdin neuspeh posle odlaska Pizona??? Uprava!!!

Ko je kriv za ne osvajanje titule??? Uprava!!!

Ko je pomogo glodarima da uzmu titulu te kodine??? Zvezdina uprava!!!

Ko jos slusa ljude poput Vesica i ko je Vesic da bi navijaci slusali njega??? Niko ga ne slusa, ja ni ne znam kako lik izgleda ali znam ono sto vidim.

-Kada glodari igraju nereseno s nekom ekipom, iako nije bivalo prekida na utakmicama, igralo se po 100min. a kad je gusto kraj se svira u 90. ili 91. minutu.

-Koliko imate prijateljskih utakmica u ligi???

-Uporedite igre nekih ekipa i njihovo zalaganje na utakmicama protiv Zvezde i protiv patlidzana...

Normalno je da ce sada glodari na forumu krenuti sa demagogijom, mogu da pisu sta hoce ali sto se mene tice... sad su stvarno preterali sa namestanjem.

I da Zvezda ovako jadno namesta utakmice ja bi se isto bunio jer to stvarno nema smisla!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...