Jump to content
Goran
vazon

Lancia Ypsilon 2003. - 2011. - iskustva, saveti pre kupovine

Recommended Posts

Moracu pod obavezno... Mada mi se cesto desavalo da radim jer sam u tzv turnusu...

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

13 hours ago, Ivan said:

to bi bilo to u najkracem.

U najkracem!? :D Svaka cast za proveru! Od 6-7 automobila koje sam kupovao ja ili za sestru i sl, mozda smo samo tiguan proverili isto ili detaljnije. :)

1 hour ago, Dale said:

U najkracem!? :D

Pa covek sam rece da mu odavno neko nije brze a efikasnije pretresao neki auto :D .

Ostalo je jos da se malo detaljnije provoza, sto ja nisam mogao bez tablica. Ali stvarno kao celina, bar ovako na prvu lepo i korektno deluje za svoje godine.

1 hour ago, PremieRacing said:

Vidim nema je u oglasima...

Naravno da je nema ;) , vec je u Smederevu na nasim tablama, kod Alfinijevog klinca. 

A svedok sam da mu je matori dao direktivu da se registruje na forum. I napravi predstavljanje auta, samo nikako u mom stilu :D .

Samo par slicica a za 10ak dana klinja izbacije temu o svom vozilu pod svojim profilom...

Dve sestre na parkingu... Crna veceras ide za Risan...

Klinja naravno ima Fast & Furious tablice

Za ne daj Boze "Pun Gas" bih mu ruku odseko...

Salim se... Nije u tom fazonu...

2191245136f621a58b70f6d71e2151ab.jpg ee5ebdb4517497a6487607c9cbde9ffc.jpg

Edited by Ivan
Sredjena slike, skinut TT potpis

dark mislim da je dovoljno sto svremena na vreme vidi po neko vozilo iz saobracajki kod mene na poslu a smatram ga i za pametnog momka

I samo da dodam i pohvalim, sto je danas sve redje videti - lepo vaspitana deca :thumbup: .

@darkman14

Mada ovde neki tvrde da leti u ovim novijim vozilima :D - mislim da smo odabrali pravu motorizaciju za pocetnika.

Kada nauci tehniku voznje na malom atmosfercu, na buducem jacem ce da bude tata-mata :) .

22 minutes ago, alfini0507 said:

za 10ak dana klinja izbacije temu o svom vozilu pod svojim profilom

Nema, Alfini odmah baca podmladak u forumsku vatru :D .

@OMP zar je bitno?! 

@Ivan kad se setim pocetaka u z101 sa iverson patikama br 50. Ne znam dal stiskam gas ili kocnicu :D
To je tada dovoljno brzo islo. Nista bolje nego jugo, subjektivni osecaj da letimo a ono cajger na 40-50 kmph
Dzaba ova nova kola, toliko su ususkana tako dal isao 30 ili 230 isto. Relativno skoro probao xc60, tek kad sam poceo da kocim shvatio sam da sam isao 120 kmph

Alfini family - čestitam od srca   :cheers: , u zdravlju i veselju da vas služi puuuuno bezbrižnih početničkih kilometara   :clover:  

Stvarno mislim da ste pravi auto uzeli. Par stotina evropskih dinara razlike za takav besprekoran primerak vredi svaku paru tih dinara   :thumbup:

Alfini family - čestitam od srca   :cheers: , u zdravlju i veselju da vas služi puuuuno bezbrižnih početničkih kilometara   :clover:  

Stvarno mislim da ste pravi auto uzeli. Par stotina evropskih dinara razlike za takav besprekoran primerak vredi svaku paru tih dinara   
Hvala velika! Ocekujem da se javite svi koji ste u prolazu kroz Smederevo pa da se vidimo i popijemo bar kafu...

pa eto cisto informativno posto smo raspravljali o ceni da je jaca
Spustio stotku...

Sestra ima takvu Ypsilon već 5 godina, predje po čitavih 1.000 km godišnje, 1.3 dizel.

Ja nikada nisam vozio mekši i udobniji manji auto, nikada. Mene uvek oduševi kad god sednem unutra. Jako podcenjen auto.

Da ga lepo služi, čestitke.

7 hours ago, alfini0507 said:

Hvala velika! Ocekujem da se javite svi koji ste u prolazu kroz Smederevo

Kada je moj drugar vec ovako gostoljubiv - daj da se svi organizujemo i banemo mu na vrata neki vikend :D .

Jesenje FLCS okupljanje by Alfini.

Edited by Ivan

Ne znam, sta vec resi da sprema. Sto se mene tice, problem nece biti ni rostilj.