Jump to content
Goran
Sign in to follow this  
preacher

Stilo - Voda u vratima

Recommended Posts

Pozdrav svim forumasima!

Sednem danas u kola posle par dana ne vozenja kako sam zatvorio vrata cujem nesto mucka u njima. Otvorim i prodmam malo a ono kao da ima jedno dve litre unutra :X a pada kisa vec par dana jelte... odmah da napomenem prozor je bio skroz zatvoren jer sam to prvo proverio. Interesuje me gde bi mogao biti najverovatniji uzrok curenja i da li je neko imao slicnih problema.

Voda uvek nadje put,pregledaj kedere,verovatno ne nalezu dobro uz staklo i vidi one cepice na dnu vrata da nisu zacepljeni od prljavstine pa zbog toga voda ne moze da izadje.

nisam siguran da znam sta je keder :) pogledacu sutra za rupe sto pominje mik. Gledao sam gumu na kod stakla stoji prilicno dobro tj nije labava. :S ali je vrovatno to i problem. Hvala na ovako brzim odgovorima.

Pod kederom :huh: sam mislio na gumu koja ti se nalazi na otvoru vrata,na karoseriji :geek:

to jest ona guma sto dihtuje izmedju vrata i karoserije :yes

Ja imam isti problem sa novim bravom pogledacu sutra da li tu ti kanali na gumama dihtungu zacepljeni znam da ima te rupice ali mi dole isto ulazi voda, preliva 

Fali mi komad kedera na vozackim vratima, gde da nadjem da kupim na metar ili kako to vec ide, da zamenim to vec jednom?

Imam uvek taj problem sa vodom u vratima, kad naidjem na neku baru ili me neko zapljusne vodom iz kontra trake posle toga uvek se cuje muckanje vode u vratima. Cenim da bi trebalo proveriti odvode u vratima, ali svakako i zameniti taj deo kedera sto je nestao u eksploataciji?

Da li neko ima ideju gde bi mogla da se zadrzi voda na Stilu sa 3v u zadnjem desnom delu.

Prvo sam mislio da bucka gorivo u rezervoaru, ali se jacina zvuka pojacava sa vecom kisom.

Da li i tu ima nekih odvodnika za vodu koji bi trebalo da se ociste?

Imas li panoramu mozda? Jedini slucaj koji sam ja cuo, a blizu je toga sto pricas, je da je drugaru zapusilo crevo za odvod vode pored panorame i slivalo mu u dzep u gepeku.

Rasturi one piz*arije od pregrada sa desne strane, pa vidi imas li vode u tom dzepu. Bar to ti je lako da proveris, ako nije trazi dalje.

Edited by Ivan

Imenjace, nikako da vidim tu masinu, zato i pitam da nemas slucajno panoramu.

Ne moras da cekas da stane kisa. Stavi nesto zensko pozadi pa navali, taman spojis lepo i korisno i usput lociras gde bucka.

:animier:

Tome sam se nadao, sad cu bas da pogledam. :-)

Imenjace, nikako da vidim tu masinu, zato i pitam da nemas slucajno panoramu.

Ne moras da cekas da stane kisa. Stavi nesto zensko pozadi pa navali, taman spojis lepo i korisno i usput lociras gde bucka.

:animier:

Bice prilike na skupu. :-)

Dobra ti je ideja, ali nekako u tim trenucima se ne obazirem na te zvuke. :D

Skinuo sam neki gumeni cep i iscurelo je bas dosta vode.

Sad se vise nista ne cuje. :-)

Samo mi nije jasno gde inace treba da iscuri visak vode?