preacher 0 Posted October 20, 2010 Pozdrav svim forumasima!Sednem danas u kola posle par dana ne vozenja kako sam zatvorio vrata cujem nesto mucka u njima. Otvorim i prodmam malo a ono kao da ima jedno dve litre unutra a pada kisa vec par dana jelte... odmah da napomenem prozor je bio skroz zatvoren jer sam to prvo proverio. Interesuje me gde bi mogao biti najverovatniji uzrok curenja i da li je neko imao slicnih problema.danke Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr. Tuborg 37 Posted October 20, 2010 Voda uvek nadje put,pregledaj kedere,verovatno ne nalezu dobro uz staklo i vidi one cepice na dnu vrata da nisu zacepljeni od prljavstine pa zbog toga voda ne moze da izadje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9781 Posted October 20, 2010 Čini mi se da je Mik imao baš taj problem sa odvodima na svojim vratima na Lybri... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted October 20, 2010 Doduse kod mene nije bas muckalo ali se voda prelivala u unutrasnjost ,imas ovde sve o tome pa procitaj ,nadam se da ce ti koristiti http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=41362 Quote Share this post Link to post Share on other sites
preacher 0 Posted October 20, 2010 nisam siguran da znam sta je keder pogledacu sutra za rupe sto pominje mik. Gledao sam gumu na kod stakla stoji prilicno dobro tj nije labava. :S ali je vrovatno to i problem. Hvala na ovako brzim odgovorima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted October 20, 2010 Pod kederom sam mislio na gumu koja ti se nalazi na otvoru vrata,na karoseriji to jest ona guma sto dihtuje izmedju vrata i karoserije Quote Share this post Link to post Share on other sites
preacher 0 Posted October 24, 2010 resen problem, neki kanal je bio zacepljpen kao sto je vec neko gore pomenuo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dzoni.dj 0 Posted July 14, 2013 Ja imam isti problem sa novim bravom pogledacu sutra da li tu ti kanali na gumama dihtungu zacepljeni znam da ima te rupice ali mi dole isto ulazi voda, preliva Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zof79 0 Posted July 31, 2013 Fali mi komad kedera na vozackim vratima, gde da nadjem da kupim na metar ili kako to vec ide, da zamenim to vec jednom?Imam uvek taj problem sa vodom u vratima, kad naidjem na neku baru ili me neko zapljusne vodom iz kontra trake posle toga uvek se cuje muckanje vode u vratima. Cenim da bi trebalo proveriti odvode u vratima, ali svakako i zameniti taj deo kedera sto je nestao u eksploataciji? Quote Share this post Link to post Share on other sites
skile86 617 Posted May 16, 2014 Da li neko ima ideju gde bi mogla da se zadrzi voda na Stilu sa 3v u zadnjem desnom delu.Prvo sam mislio da bucka gorivo u rezervoaru, ali se jacina zvuka pojacava sa vecom kisom.Da li i tu ima nekih odvodnika za vodu koji bi trebalo da se ociste? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25740 Posted May 16, 2014 (edited) Imas li panoramu mozda? Jedini slucaj koji sam ja cuo, a blizu je toga sto pricas, je da je drugaru zapusilo crevo za odvod vode pored panorame i slivalo mu u dzep u gepeku.Rasturi one piz*arije od pregrada sa desne strane, pa vidi imas li vode u tom dzepu. Bar to ti je lako da proveris, ako nije trazi dalje. Edited May 16, 2014 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
skile86 617 Posted May 16, 2014 Nemam panoramu.Videcu sutra nesto, ako malo stane kisa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25740 Posted May 16, 2014 Imenjace, nikako da vidim tu masinu, zato i pitam da nemas slucajno panoramu.Ne moras da cekas da stane kisa. Stavi nesto zensko pozadi pa navali, taman spojis lepo i korisno i usput lociras gde bucka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8635 Posted May 17, 2014 Mora da ima rupice za odvod u dnu vrata, verovatno su zapusene Quote Share this post Link to post Share on other sites
skile86 617 Posted May 17, 2014 Tome sam se nadao, sad cu bas da pogledam. :-) Imenjace, nikako da vidim tu masinu, zato i pitam da nemas slucajno panoramu.Ne moras da cekas da stane kisa. Stavi nesto zensko pozadi pa navali, taman spojis lepo i korisno i usput lociras gde bucka. Bice prilike na skupu. :-)Dobra ti je ideja, ali nekako u tim trenucima se ne obazirem na te zvuke. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skile86 617 Posted May 17, 2014 Skinuo sam neki gumeni cep i iscurelo je bas dosta vode.Sad se vise nista ne cuje. :-)Samo mi nije jasno gde inace treba da iscuri visak vode? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8635 Posted May 17, 2014 Mora neki odvod da ima, slikacu kod mene kako je. Neka rupa mora da ima Quote Share this post Link to post Share on other sites
skile86 617 Posted May 17, 2014 Ima sigurno, ali nisam uspeo da ga nadjem.Slika bi bila od pomoci. :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites