Branko 23 1 Posted January 27, 2015 Dzaba vam sve,bolje da mi ne poslaste slike.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted January 28, 2015 (edited) Nemam me na forumu,ali da se pohvalim ,pre neki dan stigla kozna sedista,moja sam prodao buci za 40e,tako da sve super ispalo kada sam oglasio da prodajem moja po dobroj ceni bilo je saletanja sa svih strana Sada mi malo zeznuto kada je hladno,pa hladna i koza I mali savet svi koji imaju varijator,da obrate paznju na ovaj ventil Edited January 28, 2015 by Bane23 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 6839 Posted January 28, 2015 Extra!! Sad samo jos da ubacis mjt i menjac i pun pogodak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted January 28, 2015 Ahahahahah :) to ce malo drugacije da ispadne :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 20 Posted January 28, 2015 Mogo si i kozna da mi prodas za te pare Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted January 28, 2015 Dobaaar! Hvata me nostalgija. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 14179 Posted January 28, 2015 Dzaba vam sve,bolje da mi ne poslaste slike.... Lepo ja rekoh u predstavljanju novih clanova: Ovde sam iz jednog razloga da ubacim koju sliku bivseg Fiata Una 1.0 od clana Bane23.Auto vozi moj brat Nemoj, slomices Bandzuli srce . Kako je on odrzavao tog Una... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted January 28, 2015 Mogo si i kozna da mi prodas za te pare Sfercer mogao sam,ako mi nadjes bolja za te pare Ivance,sta da ti kazem,sve znas..... :/Bogisha,sta je sa tvojom alfom ?Je l' ziva ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13025 Posted January 28, 2015 Bogi je prodao Alfu i uložio pare u snimanje CD-a. Sad ste kolege Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 20 Posted January 28, 2015 Mogo si i kozna da mi prodas za te pare Sfercer mogao sam,ako mi nadjes bolja za te pare Ivance,sta da ti kazem,sve znas..... :/Bogisha,sta je sa tvojom alfom ?Je l' ziva ?Mog samo prava kozna Niska sedista da ti nadjem pa se ti sad razmisli hahahahaah Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted January 28, 2015 Bogi je prodao Alfu i uložio pare u snimanje CD-a. Sad ste kolege Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted January 29, 2015 Brateeeee :/ Buco,hvala ti ko sestri Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 20 Posted January 29, 2015 Ponudjen ko pocascen Quote Share this post Link to post Share on other sites