Hardvet 2 Posted September 20, 2012 (edited) :yes Edited September 20, 2012 by Hardvet Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted September 21, 2012 http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=46026&pid=838128&st=100entry838128 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted October 7, 2012 malo smo se zanimali,stigao i nov kompresor ))) ,tu su polir paste sluze dosta dugo..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pirlo 0 Posted October 7, 2012 :unworthy: Kakav finishing touch sa abarth minijaturom na brizgaljkama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted October 7, 2012 nocu sija natpis fiat a ukrao sam od jednog drguara foru da ofarbam srafove tocka..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 41 Posted October 7, 2012 Bravo Bane, hebo si mu kevu Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3718 Posted October 7, 2012 Stvarno si ga odradio, svaka ti čast. Vidim da dobro radi ovaj novi kompresor A i ovo sa Abarth znakom se toliko uklapa da mi dođe sad da kontaktiram OpasnogGusara i tražim par komada za mene, ali me sramota dok ne dođu pragovi i kačket da se Abarthišem bez pokrića Okači par slika kako je Evertone legao i 16ice Trebalo bi da jako fino po noći svetli. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted October 8, 2012 (edited) Super sam sve uradio,videces,posalcu ti slike na pp.ne radidaljinac,mozda su baterije,ali sta je tu je Edited October 8, 2012 by Bane23 Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3718 Posted October 8, 2012 Pretpostavljam da je do baterija jer ga nikad nisam koristio tako da je stajao u fioci sve vreme...Sad mi baš krivo za to, trebao sam da ga isprobam pre nego što sam ti dao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted October 9, 2012 Ma nema veze,100% su baterije,a i ne brini,ne opterecujem se ja tim,jer nisam od "onih" sto samo kukaju,kako ovo ,kako ono,danas cu da kupim bateriju,a moram i da uzmem kontakt sprej,da ocistim dugmice,zeza me taster 1 i 2 verovatno ih nisi mnogo ni koristio jer su kao novi,ali sve cu resiti,to mu ne smeta nista,bitno je da on radi kako treba Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26231 Posted October 9, 2012 Obojica da castite za taj radio. Igor sto sam ga naterao da ga (sa ostalim stvarcicama o koje se saplitao po kuci) stavi u oglase.A ti matori sto si se ponovio, a cutis .PS: Vidimo se po dogovoru sutra, ne moras bezati, nije obavezno bas tada da castis . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted October 9, 2012 Sutra nisam na poslu ! Cekam te i magnum 357 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26231 Posted October 9, 2012 (edited) Samo da te upozorim da mi nindze napadamo nenadano ... Da ti ogranicim strepnju, banucu da se vidimo pre posla ... Edited October 9, 2012 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3718 Posted October 9, 2012 Ma nema veze,100% su baterije,a i ne brini,ne opterecujem se ja tim,jer nisam od "onih" sto samo kukaju,kako ovo ,kako ono,danas cu da kupim bateriju,a moram i da uzmem kontakt sprej,da ocistim dugmice,zeza me taster 1 i 2 verovatno ih nisi mnogo ni koristio jer su kao novi,ali sve cu resiti,to mu ne smeta nista,bitno je da on radi kako treba Iskreno te tastere u životu nisam ni probao Vidi se da su potpuno nekorišćeni.. Radio mi nikad nije radio pa sam samo ubacivao usb i šaltao pesme na ona 2 dugmeta i malo štelovao muziku, ostale stvari skoro da nisam ni probao da pritiskam. Nadam se da je do stajanja jer su sigurno 5 meseci proveli u kutiji od kad je Jugo otišao.@Ivan ima Bane i ja da te napijemo negde kad se sretnemo koliko ti pića već dugujemo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26231 Posted October 9, 2012 Vama na cast . Gazdi teme cu jutru to i licno to da saopstim, ako uspem. Vidis da mi sprema neke barikade. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted October 9, 2012 Samo ti dodji,ej ponesi neke pare,mozda ti i oprostim Uskoro nove slike ....,videcete ljubomorni prevaranti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mateo 2 Posted October 10, 2012 izgleda da se Mariji bas nije svideo nesto taj karbon Quote Share this post Link to post Share on other sites
faya_tz 0 Posted October 10, 2012 kako god gledam, ne vjerujem da je 91. godiste...auto odlicno izgleda, sve po PS-u na njemu...felge lijepo sjele, nisu prevelike..samo ga odrzi takvim.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gusar 4 Posted October 10, 2012 bane jedno logicno pitanje jel si ti nekad preterao niki dzak cementa u tvom unu?ps.hebo auto skojim ne moz kucu da sagradis. hahahah Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hardvet 2 Posted October 10, 2012 Rezervisano za zensku populaciju. Greota voziti cement u njemu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted October 11, 2012 (edited) kako god gledam, ne vjerujem da je 91. godiste...auto odlicno izgleda, sve po PS-u na njemu...felge lijepo sjele, nisu prevelike..samo ga odrzi takvim.. Pa nije 91,vec 99god :)Brate vozi se tu sve i svasta i prasence i jagnjence i paprika i krompir,ali ako je tesko to se vozi iz dva puta,izvadi se sediste i slicno.....,za 6 godina koliko je kod mene presao je oko 90hiljada ,to i nije malo,ali uvek,uvek sve sto zaskripi menja se i to je uglavnom nov i original deo Mateo pederasuuuuuuDoktore,ako nista bar tiho radi,nije kao vase sokocalo Z10,Punto klasik i tako to Iskreno,nisam od onih sto traze dlaku u jajetu,cuvam auto,ali ima kada se i ne stedi,zuris,prevezes nesto i slicno,jer gledam ako imam dosta posla da mi zavrsava posao,ne gledam auto kao nesto sa cim cu da se vozikam iz dosade,jedino sto se redovno odrzava....Da vidite kako jedan decko hoce da sredi patosnicu koja je 5,6 godina konstanto gazena,pa da je vrati da bude kao nova,a malo se izgrebala boja,pa mu dovedem profi tapetara,kaze covek idi kupi isti dezen da uradimo fleku,kao ojacanje sto imaju neke fabricke patosnice,on to nece,on bi da se ofarba i da bude novo,e tako ja ne gledam svoj auto,a kad bude citao sam ce se pronaci Edited October 11, 2012 by Bane23 Quote Share this post Link to post Share on other sites
faya_tz 0 Posted October 11, 2012 aaa, onda je do mene...znam da su oni isli do 2000. godine, al hajd, kontam da je 91... kako god, opet je lijep i za te godine...sve na njemu kao novo.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted October 11, 2012 isli su do 2003 tacnije oktobra 2002 u polskoj u brazilu nastavljeni do 2010,pa onda krenuo nov model. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26231 Posted October 11, 2012 Sad mi je jasno zasto ribe u ovom tvom automatski vrte u ritmu sambe. Brazilac, bato... Quote Share this post Link to post Share on other sites