Jump to content
FAS Goran
sasa_vu

Fudbal: Italija vs. Srbija

Recommended Posts

... ili neki klinac sa šalom suparnickog tima,slucajni prolaznik njima je to sve potpuno isto.

Ja sam mojim sinovima (jedan zvezdaš, drugi partizanovac :) ) odavno zabranio da izlaze iz kuće sa šalovima u bojama klubova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

28. oktobra odlučuje UEFA o kaznama i šta će biti sa utakmicom.

Realno...nisu se Italijani nešto mnogo potrudili da ne dođe do prekida...a, sigurno imaju neke svoje ljude u UEFA preko kojih će pokušati da proguraju službeni rezultat.

Ne znam samo zašto se oni toliko boje nas...k'o da igramo nešto posebo dobro... :whistle:

Share this post


Link to post
Share on other sites

e ovako -

cela situacija je, po mom mishljenju, progurana od nekog, ali pazi sad - iz vlade. pravi se validna podloga za ono sto ce uskoro da se desi - a to je hajka na huligane.

po mom mishljenju - huligani i ovakve organizacije, vec odavno imaju protekciju, i to u samoj vladi, sudstvu, mup-u. jer aj da se ne lazemo - svako od nas, pogotovo ako si izmedju 20 i 30 godina, zna bar 15 ovakvih ljudi, koji "nekim cudom" nisu u zatvoru. ja prvi mogu da kazem da znam ljude koji se ne libe, nit hladnog, a od skora bogami, nit vatrenog oruzija, i upotrebe istog, da bi "bilo po njihovom".

e sad - gej parada je poremetila stanje - napadnut je DS, napadnut je SPS - ovi potonji sa velikim udelom u tome ko ce na mardelj, a ko ne. neko je "prekoracio dozvoljeni limit" i sada covek sa naivnim izgledom, a jako prekom naravi - dacic, ima moc da se sveti. a vala i ja bi da sam na njegovom mestu. jer huliganstvo nije vise stvar koju mozes kontrolisati sa crnim i belim dugmetom. otelo se kontroli. a i video je valjda neko da je vrag odneo shalu, DECA od 14 i 15 su iz fazona "znachi, pazi vamo, secem ruke ako to i to".

u svakom slucaju, da iznesem jos svoj stav o gej paradi. mrzim pedere. ali me tako opasno zabole, sta ce da rade, i da marsiraju i sve ostalo - jer kad bi gro naroda tako razmishljao - oni bi shetali sami, neprimetni. te teorije kako ce "sutra moja deca da gledaju adama i stevu" su loše - uzmi pa vaspitaj svoje dete, onako kako ti znas, a ne sa 11 godina da ga pustis na ulicu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

e ovako -

cela situacija je, po mom mishljenju, progurana od nekog, ali pazi sad - iz vlade.

Fakat - sve je sumnjivo. Neki su definitivno unapred znali šta će biti. Nepojmljivo je kako je dozvoljeno da sa na tribine unesu baklje, klješta (!), i ostalo oruđe i oružje. Nepojmljivo je kako je policija blago reagovala. Nepojmljivo je kako su italijanski komentatori u glas i sinhronizovani kokodakali "ovako nešto nisam video u životu" (pazi, kao, tamo uopšte nema huligana). Nepojmljivo je kako je sudija olako prekinuo utakmicu, a bilo je tu raznih varijanti: isprazniti tribine na primer. Nepomljivo je kako su dozolili huliganima da divljaju čitav dan po Đenovi. Nepojmljivo je i kako su neki naivni, pa su dobili pendreka po glavi kako odavno nisu u Srbiji

http://video.sky.it/?bclid=632601937001&bctid=633000961001#video (obrazi pažnju posle 5:30)

Nepojmljivo je kako je moguće da naša policija ne dojavi njihovoj ko im dolazi "u goste". Niti da njihova policija pita našu. Setite se kad su onomad trebali da dođu Slovački navijači/huligani. Naša murija ih je zadržala na granici, i onda sproveli direktno na stadion pola sata posle početka. A posle kraja utakmice - direktno u autobus i opet policijska pratnja do granice.

Nešto tu stvarno baš smrdi pa zaudara. Ali, bilo kako bilo, budale je uvek bilo lako namamiti.

Edited by Mihailovic

Share this post


Link to post
Share on other sites

SRAMOTA,SRAMOTA,SRAMOTA!!!

stoka!!! ne mogu da verujem da su cigani toliko nisko pali. ja bih to na goli otok ili u sibir,sa okovima kao u srednjem veku.

E,zbog par maloumnika ceo narod da ispasta ccc...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislim da organizator utakmice snosi najvecu odgovornost :rambo: ,bez obzira na svo divljastvo koje smo pokazali.Organizator nije uradio ama bas NISTA da spreci nerede,verujem da su pustili svesno nerede,jer su isli na prekid i na 3:0.Po meni neredi nisu toliki bili da bi se prekinula utakmica :vava: ,pa i da jesu ,isprazne se tribine i gotova stvar.

da lise neko seca da je ikada neka utakmica registrovana 3:0,kad su u pitanju reprezentacije??? :lol:

Italijani su svesno isli na prekid i na 3:0,a ovi nasi bolidi su im samo pomogli u tome,jer kako je moguce da unesu klesta,baklje itd,ako im to nisu dozvolili sa samo jednim ciljem :w00t:

"Poslednji sličan slučaj dogodio se 2007. godine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj, kada je utakmica između Danske i Švedske prekinuta zbog napada jednog domaćeg navijača na sudiju. Taj meč prekinut je u 89. minutu, pri rezultatu 3:3, kada je taj navijač pokušao da se obračuna sa arbitrom Herbertom Gandelom zato što je dosudio penal za goste iz Švedske.

UEFA je tad Švedskoj dodelila pobedu od 3:0, a Fudbalski savez Danske kaznila sa 100.000 švajcarskih franaka. Takođe, Danskoj je naređeno da naredne četiri utakmice na svom terenu igra najmanje 250 kilometara od prestonice Kopenhagena, a prvu pred praznim tribinama."

Bilo je slucajeva da se utakmica registruje sluzbenim rezultatom,ali slazem se s tobom po pitanju toga da je italijanska policija mogla i morala bolje da reaguje. Ali,jbg,nisu,jer je njima najvise i odgovaralo da se prekine tekma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sad gledam izvestaje na televiziji i procitah danas po novinama gomilu vesti :coffee: o ovom tuznom dogadjaju i svi se slazu u jednom:

-da je manja grupa navijaca izazvala nerede(sto znaci da je vecina ljudi otisla tamo da zaista gleda fudbal,a ne da rusi i pali)i da Italijani apsolutno nisu nista prduzeli da zaustave i sprece da dodje do haosa,neverovatno kako su se te dve stvari poklopile.

Sto se tice organizacije ovih dogadjaja od strane nase Vlade,nisam bas siguran u to i to iz vise razloga:

-zbog price o EU i pregovorima o Kosovu,ovakvo njesra nikako ne moze da pomogne toj prici :no ,moze samo da nas vrati 100 godina unazad i da nam oteza situaciju,posto smo od 90-ih obelezeni u stranim medijima kao zlocinci i divljaci.

-huligani su cak uspeli da ubace baklju u autobus sa nasim igracima i pogode istom golmana,pa zar neko zaista misli da je to planirao nas drzavni vrh :question: ,a sta da se autobus zapalio i da je bilo zrtava,jer bi i to bio deo plana vlade:question:

-i trece Italija je zemlja sa kojom imamo najvecu privrednu razmenu i od koje dosta zavisimo,a i oni sami imaju ulozenog novca u Srbiji.

I na kraju neko pomenu hajku na huligane :blink: ,ne razumem,a

kako bi inace trebalo da bude :question: ,da se organizuju neka njihova udruzenja,pa da se pravi prijem u ista i da za sve to odvajamo od poreza :question:

Kapiram ja da ta cela prica nije od juce i da su i ti huligani,svojevremeno bili mazeni i pazeni i upotrebljavani za odredjene potrebe,ali koliko jos da bude tako,dokle,mozda bi trebali da dobiju mesto u skupstini :question:

Sto se tice protesta(u vezi teskog zivota i gej parade) i price o navijacima,ne mora bas sve da se svodi na paljenje,tucu i ubijanje,postoje i mirni protesti koji znaju da traju duze i da imaju bolji efekat od nasilja,kao sto su blokada ulica(taxisti,invalidi) generalni strajkovi,blokiranje odredjenih institucija,neke od najvecih svetskih licnosti su tako ostvarile svoja prava i oslobodile svoje drzave i narod kolonijalnih sila na primer Nelson Mandela i Mahatma Gandi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

koliko vidim tj citam,svi se slazemo manje vise oko svega!

TOLE SJASI VISE!

Zakon o fudbalu i drasticne kazne za izgrednike.(prepisati od engleza)

Poceti da se primenjuje od sutra na onom tetoviraom majmunu iz Djenove! :rtfm: izreci mu kaznu da se ukenja

od muke! :clap:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da ne poveruje covek sta pricaju neki politicari.Nema cvrste osude nego traze neke uzroke. Sramota i sa njihove strane!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakva stvar :w00t:

bilo bi dobro kad bi se sve zavrsavalo,na muzici,koreografijama sa tribina i iskrenom navijanju za svoj tim,kao u Engleskoj na primer :unworthy: ...ali nazalost u realnom zivotu je sasvim drugacije :no

Share this post


Link to post
Share on other sites

U Engleskoj i dalje postoje klasične makljaže već od njihove prve lige (ustvari, to im je druga liga, iako je tako ne zovu),a da ne pričamo na još nižem nivou. Međutim, mi uglavnom možemo da gledamo samo njihovu Premier Ligu, pa olako pomislimo da su tamo iščezli huligani...- ne, nisu. :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samo sto u Engleskoj mozes slobodno da vodis decu na tekmu, da ne razmisljas sta moze da se desi, ides opusteno do stadiona i tako....Oni se tuku ali tamo gde se ne vide bas ;)

Inace, kazu da ove godine ima tri puta vise zabelezenih tuca po engleskoj nego prosle godine...

A ovi nas vec najavljuju nove nerede kada bude igrala reprezentacija.... :coffee:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moj drugar iz vojske! Zeka!!! Zajedno smo prešli kapiju, kada smo dolazili, on se skinuo posle dve nedelje!! SLAB VID!!

Ja sam se sa naočarima rodio. On ih nikad nije nosio. Ali, ne vidi dobro!! Njegov otac general, moj tast pukovnik. Da se zna šta je hijerahija!! :thumbup:

evo i noviteta:

E - znaš šta. Ovaj Karadžić mi je potpuno bio nepoznat čovek, ne razumem se u fudbal uopšte i u kući mi je zabranjeno da o tome išta komentarišem (obzirom da imam "mladjeg" specijalistu koji zna gde je ko prdnuo, a kamoli koji su i čiji su interesi). Moja "kazna" uzrokobana je tačnim prognoziranjem naših neuspeha u fudbalu zadnjih 6 meseci (odista ničim izazvanim, ali mi nekako bude sve jasno kad vidim prvih 5 minuta utakmice)...

Medjutim, ova rečenica gospodina Karadžiča mi je obezvrijedila logiku ( što reče sjajni Džoni Štilić u pjesmi Usne boje višnje....):

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je danas da je FS Italije odgovoran za incidente i prekid utakmice u Đenovi ".....

Jeste. Odgovorni su Italijani, odgovorni su i Šiptari, a najodgovorniji su Holandjani! Odgovoran je i Tadić, i Dačić, odgovoran je i Veran Matić, i pederi, odgovoran je i policajac na ćošku...svi su odgovorni, samo izvršitelji nisu.

Uopšte ne sporim da postoji proračunljivost Italijana, verovatno i propust naše Policije, medjutim, da tako neko jeftino kupuje glasove onih koji nisu opredeljeni u pogledu njegove smene - E, to nisam video. Evo, sad ću i ja zajedno sa mojim mladjim sinom da glasam za smenu Karadžića!! Medjutim, ima jedan grdan problem: ONDA ISPADOŠE HULIGANI U PRAVU!! (jer im je to jedini motiv za ispade bio). Šta sad!?

!

Edited by Damjanović

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zeka :thumbdown: i ostali iz nejgove bratije :veryangry: me podsecaju na cuvenu italijansku seriju "Hobotnica",

Ko je gledao seriju zna o cemu pricam :( ,

a ova fotka :o govori u prilog tome :yes ,mada moze samo da bude i slika za uspomenu i dugo secanje :lol:

Dzaju,Cveleta i ekipu su i hapsili i privodili sa lisicama na rukama sve pred TV kamerama,ali to je samo zato sto nisu dovoljno "snalazljivi" a opet drugi ce jos dugo nanositi stetu SRPSKOM fudbalu...i ako su uglavnom iz bratske nam Crne Gore :thumbup: ,ali Buducnost,Zeta i ostali klubovi dole su suvise mali za njihove kapacitete i poslovne sposobnosti :thumbdown: .

Da se razumemo i ja vucem neko korenje odozdo i smatram da ima dosta postenih i dobrih ljudi u CG,kao i ovde,bez zelje da generalizujem i stavljam sve u isti kos,ali nekako oni losi uvek vise upadaju u oci :no ,nazalost :( .

Edited by mik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je danas da je FS Italije odgovoran za incidente i prekid utakmice u Đenovi ".....

Realno i po pravilima domacin je odgovoran za stanje na stadionu i celu organizaciju utakmice, zato su to i rekli.

Italijani su mogli da isprazne tribinu(sto se radilo vec hiljadu puta) i sta vec i utakmica bi se nastavila.

Medjutim, oni su samo stajali i gledali dok su ovi nasi radili sta su hteli.

Da ne pominjem onaj smrk i kupanje nasih navijaca od strane italijanskih...

Na stranu to sto meni na domacim utakmicama oduzimaju kisobran po kisnom danu a Italijani pustaju sta god hoces da uneses(skoro kao na jednoj od prethodnih slika :)).

Da ne pricam da pustaju haos od par sati po gradu i nikom nista...

Da se razumemo, ne mislim da su nasi iz FSS cvecke, ali mislim da su za ovo u pravu.

Nego resena misterija nalogodavaca iz Beograda...Zeka znaci... :rofl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...