Welcome to Fiat-Lancia Club Serbia Forum

fb nalog 02.jpg

Za pisanje u bilo kojoj temi na Forumu neophodno je da se ulogujete. Ili tako što napravite svoj korisnički nalog na Forumu (klik na Sign Up i popunite polja), ili još lakše tako što se povežete sa Vašim Facebook nalogom.

Opet klik na ''Sign Up'', onda izaberite ''Sign In with Facebook'', izaberite da li želite na Forumu da koristite ime sa Facebook-a ili želite neko drugo ime, i to je to. Sve ovo klikćete samo prvi put, svaki sledeći put Forum je to automatski upamtio.

 

Povezivanjem na Forum dobijate mogućnost da učestvujete u diskusijama, postavljate slike, video klipove, dobijate notifikacije kroz Browser (da, isto kao na FB-u :) ), šaljete/primate privatne poruke, ''tagujete'' druge ljude kako bi odmah videli Vaš upis... Kao da ste postali deo jedne veeeeelike FB grupe sa trenutno preko 15.000 ljudi sa kojima razmenjujete stavove. :) 

Sign in to follow this  
Followers 0
neshaoct

Najgore parkiranje

Kod nas bi jos vise platila :whistle:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ladno je zapalila! Ne verujem. :D Ovo je za ćorku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da li ova Britanka zaslužuje titulu za najgore parkiranje?

 

159811-parkiranje.jpg

 

Snimak Britanke kojojoj je bilo potrebno sedam minuta i čak 18 pokušaja da parkira svog ''renoa'', postao je hit na društvenim mrežama. Nespretna Britanka privukla je pažnju građevinskog radnika Lija Smita koji je u svom kombiju, baš u tim trenucima, koristio pauzu za ručak. Li se odmah latio mobilnog telefona i zabeležio njene pokušaje da uglavi ''reno klio'' na čak dva slobodna parking mesta ispred njega. Snimak se ubrzo proširio internetom, a ukoliko imate strpljenja, pogledajte kako se ova dama izborila na kraju:

 

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0