dacha5 0 Posted January 31, 2016 pozdrav druze. priprema i farbanje vrata bi te kostalo 80e . ako imas clansku kartu kluba imas popust. zovi me da zakazemo ako ti odgovara cena. pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomispc 892 Posted October 2, 2016 (edited) Pozdrav druze, Imao sam neko malo cukanje pa mi je ostao ogreban/oguljen branik i malo ogrebano krilo.. Prepostavljam da bi flekovanjem razlika bila primetna? Koliko bi kostalo da se ofarba ceo branik ako je to jedina opcija, ili samo ovaj deo, sa clanskom kartom kluba? Boja je crna sa sljokicama (Strucan naziv ne znam, necu da lupam :D) Hvala unapred Edit: a kada sam vec u modu za krpljenje, imam i poklon sa parkinga sa druge strane od pre par meseci, pa me zanima da li nesto moze i sa ovime da se uradi ili se vise isplati da uzmem celo krilo na nekom otpadu? Edited October 2, 2016 by shomispc Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted November 13, 2016 Pozdrav . Malo kasnim sa odgovorom. ne moras kupovati drugo krilo sve ovo sto je na slikama moze da se uradi, da bude kao novo. krilo i cosak branika 120e sa popustom. Pozdrav svima. Autoklinika Dacha kao i svake godine ima akciju i ekstra popuste na poliranje, voskiranje i dubinsko ciscenje enterijera. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted November 18, 2016 how to capture screen Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted November 18, 2016 adult photo sharing Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted November 29, 2016 Pozdrav svima. u toku je zimska akcija za clanove kluba. POLIRANJE vozila uz 15 posto popusta i voskiranje gratis. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted December 7, 2016 host image online Quote Share this post Link to post Share on other sites
Iceman312 0 Posted February 5, 2017 Pozdrav Dacha, interesuje me da li je moguca popravka prozirnog laka, i koja bi bila cena u slucaju da moze. Evo dve (ocajne, znam) slike, ako moze da se proceni bar okvirno. U pitanju je ivica gepeka i ivica zadnjeg levog krila. Quote Share this post Link to post Share on other sites
djumex 0 Posted February 5, 2017 Pozdrav Dacho....udareno krilo Punto mk2....i jos par sitnica na limariji. Da li je potrebno novo krilo ili ovo moze da se ispegla. Kolika bi bila cena za krilo za početak? Quote Share this post Link to post Share on other sites