Jump to content
FAS Goran
Woodoo

Ferrari 599 GTB Fiorano F1 i Fiat 500 Abarth

Recommended Posts

Sretenu Kariću oduzeli „ferari" i imovinu vrednu pet miliona evra

Više javno tužilaštvo u Beogradu oduzelo je Sretenu Kariću beli „ferari 599 fiorano F-1" (BG 599-00) vredan više od 300.000 evra! Ovaj automobil, najskuplji od svih koje je država oduzela, od juče se nalazi u posedu Direkcije za upravljanje oduzetom imovinom u magacinu na Vilinim vodama, a Press ga je ekskluzivno fotografisao.

Pored „ferarija", Kariću je oduzeta i druga imovina vredna više od pet miliona evra! Pored nekoliko automobila, oduzeti su ekskluzivni stanovi u centru Beograda, plac na Dedinju, imanja u Orašcu i Bečmenu, a blokirani su i brojni bankovni računi i kartice Sretena Karića i članova njegove

Kako smo saznali, nakon što je porodici Karić uručeno rešenje o „privremenoj plenidbi imovine", oni su poslali vozača sa belim rukavicama da preda automobil državi.

- Vozač porodice Karić je u belim rukavicama dovezao luksuzni ferari BG 599-00, inače proizveden 2008. godine. Doneo je i specijalnu crvenu ciradu za automobil, takozvano „ferari odelo". Državni službenici su u šoku posmatrali primopredaju u belim rukavicama! Vozač je kulturno predao ključeve automobila koji je u vrhunskom stanju i potpisao zapisnik o primopredaji - prepričava sagovornik Pressa.

Istovremeno, Karićima je oduzet i novi „FIAT 500 abart", specijalno dorađen italijanski automobil čija se vrednost procenjuje na 35.000 evra. I taj automobil se nalazi u državnom magacinu na Vilinim vodama.

Kako saznajemo u tužilaštvu, izdata je i naredba da se Slavici Karić, Sretenovoj supruzi, oduzme crni „audi Q-7", star tri godine.

- Ovi luksuzni automobili nisu pogodni za korišćenje ni u jednoj državnoj instituciji i zato će najverovatnije biti prodati na licitaciji kako ne bi izgubili vrednost dok se sudski postupak ne okonča - objašnjava naš izvor

Ferari-02.jpgFerari-12.jpg

Izvor Press

Koliko klub ima para, da otkupimo bar Abartha da nam bude sluzbeno vozilo :thumbup:

Za promocije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam sam kako će na licitaciju, ako već kažu da su automobili privremeno oduzeti? :question: Moraju da sačekaju pravonažno okončanje postupka...

Zamisli...oni ih prodaju na licitaciji...a, posle 6 meseci, godinu ili dve, na Sudu se dokaže da nije bio kriv za to i to...i da samim tim nema osnova da se oduzima imovina proistekla na taj način...kako mu onda vratiti automobile nazad...

A, ovo za Klub...jedino da rukovodeći organi daju stan pod hipoteku... :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na prodaju Kleptonov Ferrari 599 GTB Fiorano F1

 

205929-Ferrari-599-GTB.jpg

 

Engleski bluz rok gitarista i kantautor Erik Klepton je osvojio svet svojim hitovima, a sada na oglasima pažnju privlači sada već bivši automobil 599 GTB Fiorano. Klepton je u poslednje vreme zauzet prodajom svojih automobila. Nakon što je prodao Lamborghini Gallardo Superleggeru za oko 125.000 funti (138.250 evra), sada je na red stigao prelepi Ferrari 599 GTB Fiorano F1. Tražena cena za model Propetog konjića iznosi 89.900 funti (99.450 evra).

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...