PharaohMaster 0 Posted January 17, 2014 Koji je od ovih sistema je ugradjen u Nuova Fiat Bravo? Hteo bih da izradim dodatni kljuc ali nemam cak ni code karticu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa_NS 54 Posted January 17, 2014 Pogledaj ključ i napiši koji brojevi su ugravirani na njemu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lyman Zerga 2 Posted January 17, 2014 (edited) Evo najnovije info za Novi Bravo. Tip iz Zemuna, Ristic kaze da moze da odradi daljinac za cca 60-tak eura, tj da popravi postojeci kljuc. Rezanje i kodiranje obicnog novog kljuca bez daljinca je oko 50-60e, a novi kljuc sa daljincem je 120-150e i u BG i u NS. Kod Stojanova u NS je originalan kljuc da se naruci iz Italije, po broju sasije 35.000 din! Edited January 17, 2014 by Lyman Zerga Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovan90 9 Posted January 18, 2014 Preporuka za autobravarsku radnju Ristic znaju ljudi sta rade :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
amladenbk 1 Posted January 18, 2014 biju po usima sa cenama pa samo zvekecu ... ...ne krivim kljucare, oni su nasli nacin za dobru zaradu ali ne mogu da verujem da su bas tolike razlike u cenama ( ovi nasi su mnogo bezobrazni ) ....naime stvar je u tome sto mnogi buduci vlasnici novijih automobila nisu znali da je toliki problem sa kljucevima medju njima sam i ja ( doduse punta sam uzeo sasvim slucajno pa sam i tako nasledio problem sa kljucem i sada mi je mnogo da dam toliki novac za kljuc ima vaznijih stvari koje mogu da uradim za tu sumu ali kada bude moralo onda cu ipak dati ).... prodavci na autoplacevima i preprodavci isto kao sto prikrivaju razne nedostatke kod automobila koji prodaju ne kazu vam koliko kosta problem sa nabavkom rezervnog kljuca ...kolega je skoro kupovao punta na autoplacu i na moje insistiranje ( nauceno na bolan novcani nacin i skupljajuci informacije na ovom forumu ) je od prodavca trazio tri kljuca ( jedan sa daljinskim komandama, jedan bez i servisni + code karticu ) a dobijao je samo jedan ( obican kljuc ) i bez kartice pa je cenu uspeo da umanji za gore pomenutu cifru od 150 evra....znaci samo edukacija je majka resenja svih problema Quote Share this post Link to post Share on other sites
majkicbane 58 Posted January 19, 2014 Ja bih trebao da zamenim bateriju na kljucu, a cuo sam da ne sme kljuc da bude bez baterije, izbrise se kod iz njega pa mora ponovo na kodiranje. Je l' to tacno, i ako jeste, koliko je to vremenski (par sekundi, minuta)?Zamenio bih sam bateriju, ali ako postoji sansa da zaje**m stvar, dao bi' onda nekom strucnijem da mi to zavrsi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3600 Posted January 19, 2014 Eh, da si blize ja bih ti to odradio za "simbolicnu" sumu eurica ! Kolega , mani se seoskih prica ! Imas uputstvo negde na forumu pa samo obrati paznju kako ces izvaditi ulozak (elektroniku) sa baterijom. Zameni i vozi ! Vozi BRE to covece! Evo linka sa uputstvima za zloupotrebu ! http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/38944-uputstvo-fiat-stilo/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
majkicbane 58 Posted January 19, 2014 Ma ja sam je vadio vec. Otvorio, pogledao kakva je i vratio....da kucnem u drvo sve radi Doduse, to je bilo na 10, 15 sekundi.Al opet, sta znam... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted January 29, 2014 (edited) Pozdrav drugari...imam pitanje. Naime,drugaru na libri radi daljinac,ali ne moze sa njim da zakljuca,da otkljuca moze,pali auto,ali zakljucavanje ne radi. Neki savet,sta raditi,i gde bi se u Bg to moglo srediti? Edited January 29, 2014 by Sale Fiat Stilo 1.9jtd Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted January 29, 2014 Ristić u Zemunu je najpoznatiji za to, a i cene su mu manje-više ok. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted January 29, 2014 E hvala Dovla,sad cu da vidim za kontakt pa da ga okrenem. Zvao ih,ne rade to...izgleda da ce tu morati nov kljuc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted January 29, 2014 A da li svetli lampica kada stiska dugmice, mozda je isto kao kod stila, raskodira se daljinac, u tom slucaju ako ima kod karticu moze sa FES-om da ukodira ponovo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted January 29, 2014 Svetli lampica,ali ne radi samo zakljucavanje,ponekad hoce,ali u vecini slucajeva nece. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted January 29, 2014 Onda baterija kao sto rece Dovla, ili su mu mozda mikroprekidaci na izdisaju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted January 29, 2014 Pa pre ce biti da je micro prekidac,jer sve radi sem zakljucavanja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lyman Zerga 2 Posted January 29, 2014 Sale, jesi zvao Ristica u Zemunu? Oni su meni sredili kljuc, veoma povoljno i kvalitetno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted January 29, 2014 Jesam,zvao sam. Kaze da to ne rade... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lyman Zerga 2 Posted January 29, 2014 BEG u NS, znatno su skuplji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lyman Zerga 2 Posted January 30, 2014 Veceras slucajno otkrijem da posle popravke daljinca ne radi opcija podizanja/spustanja stakala ako se taster zadrzi duze od 2s. Ima li neko ideju sta moze biti problem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
salened 7 Posted February 12, 2014 Pisao sam na temi koja je zakljucana sad te cu da ponovim. U subotu otkazao poslusnost kljuc sa daljincem. Ne radi daljinac a kljuc daje kontakt i vergla u prazno a na tabli ikonica auto sa katancem.Kljuc bez daljinca radi normalno. Jutros bio do servisa gde su genijalno zakljucili da kljuc ne radi slikali daljinac na kojem ima nekoliko malih ogrebotina od trenja sa kljucem od garaze koje nosim u istom dzepu i kaze vama je ispao kljuc i jako udario o zemlju te moraju da poshalju fotke fiatu da oni odluce da li popravka spada u garanciju.Samo da istaknem da su jedva primetne ogrebotine na daljincu a kljuc mi nije ispadao! Elem kaze ako ne prizna fiat garanciju moram ja da platim kodnu karticu za kljuc(6000 din !!) i sve ostale toskove. Malo je reci da nisam srecan razvojem price za sad aloi videcemo rekli su da ce mi javiti danas sta je odgovorio fiat.Pisacu cim nesto saznam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusan 4 Posted February 12, 2014 (edited) Druze, ne bih da te demoralisem, ali ako budes morao da menjas ceo kljuc, a ne priznaju ti garanciju, racunaj minimum 250 evra plus kartica..... Edited February 12, 2014 by Dusan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1221 Posted February 12, 2014 Sreca pa nisu i slikali gume pa zakljucili da su i one istrosene Quote Share this post Link to post Share on other sites
salened 7 Posted February 12, 2014 Sad sam zvao, jos cekaju odgovor za garanciju.Kljuc ne radi i to nije moja greska i da im platim necu pa nisam kupio auto na buvljaku u vidjenom stanju pa sta je tu je . . . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3600 Posted February 12, 2014 Elem kaze ako ne prizna fiat garanciju moram ja da platim kodnu karticu za kljuc(6000 din !!) i sve ostale toskove. Hoces da kazes da nisi dobio kodnu karticu uz auto ? Quote Share this post Link to post Share on other sites