Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Maserati GranCabrio MC sa 646KS by Novitec Tridente
 
99054-Maserati%20Grancabrio%201.jpg
 
Sa letnjim vrućinama pažnju vozača (i prolaznika) počinju da privlače kabrioleti. Posebno ako je u pitanju atraktivan automobil kao što je Maserati GranCabrio, pa još tjunirani...
 
99055-Maserati%20Grancabrio%2011.jpg
 
U ovom slučaju se radi o Novitec Tridente Maseratiju GranCabrio MC čiji 4.7 litarski V8 agregat je pojačan sa 460KS i 520 Nm na 646KS i 624 Nm obrtnog momenta (kompresor, novi izduvni sistem...), dok najveća brzina iznosi 305+ km/h (serijski model inače može do 289 km/h). Ubrzanje od 0-100 km/h sada traje 3.9 sekunde, a do 200 km/h stiže za 11.4 sekunde.
 
Maserati%20Grancabrio%20111.jpg
 
Novitec za ovaj GranCabrio nudi i modifikovano ogibljenje, više kompleta alu točkova od 21 i 22 inča (gume Pirelli P Zero 255/30 ZR 21 i 315/25 ZR 22), aero body kit i paket za doterivanje unutrašnjosti.
 
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Velos Designwerks Maserati GranCabrio MC u boji zlata
 
velos%201.jpg
 
Predstavljen na sajmu automobila u Parizu prošle godine, Maserati GranCabrio MC je poslednja reč kada govorimo o performansama za kabriolet model Maserati opsega. Ovaj model koristi 4.7L V8 motor sa 460ks snage pri čemu vozilo može da ubrza od 0 do 100 km/h za 4.9 sekundi.
 
velos%2011.jpg
 
Kompanija Velos Designwerks je kreirala verziju GranCabrio MC modela u boji zlata koji karakteriše još set crnih Solo L točkova. Ovi točkovi su dostupni u dimenzijama od 18 do 22“.
Točkovi su izrađeni iz jednog dela od aluminijuma i dizajnirani su da ih karakteriše sportski i agresivan izgled. Nekoliko detalja je dostupno na samim točkovima i oni omogućavaju brojne izbore za kupce ovog modela.
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maserati GranTurismo MC Stradale sa Vossen točkovima

 

maserati%20gt%201.jpg

 
Automobilu kakav je Maserati GranTurismo MC Stradale i nisu potrebne neke velike modifikacije kako bi postao još privlačniji, što dokazuje i primerak na slikama. Vlasnik je za svoj automobil predvideo pre svega set novih Vossen VFS2 točkova od 22 inča, i to u upadljivoj Candy Red boji.
 

maserati%20gt%2011.jpg

 
U istoj crvenoj boji je još nekoliko detalja na automobilu (Maserati logo, bočne ''škrge'', natpis Masearti i lajsna pozadi), a sve u savršenoj kombinaciji sa crnim eksterijerom i zatamnjenim staklima.
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...