Jump to content
FAS Goran
neshaoct

FLCS u Zrenjaninu

Recommended Posts

Nikako ne shvatam zasto preko Budisave i Djurdjeva?

A ako se nalazite na Avia pumpi onda bih i ja isao sa vama ali svojim kolima.

Jos mi ne ulazi u glavu taj navedeni put,pa zar nije jednostavnije direktnim putem za Zrenjanin?

Kole i Dejan su već napisali, taj put, direktni, se radi/popravlja. Pisali su par ljudi u ovoj temi da je bolja varijanta ići okolo nego čekati da putari propuste saobraćaj. Piše i na sajtu AMSS-a a i pričali su preko radija, ovih lokalnih, Novosadskih. Put je zatvoren od ranih jurarnjih časova do poslepodnevnih. Piše čak da je saobraćaj potpuno obustavlljen. Alternativni putevi su preko Temerina i Žablja pa Zrenjanin ili preko Budisave, Đurđeva pa Zrenjanin.

Po rastojanju je svejedno da li ćemo ići jednim ili drugim putem. AVIA je naj više puta pomenuta kao mesto skupljanja pa sam ja zato naveo AVIA-u kao mesto okupljanja. Ako krenemo u 11h trebalo bi da stignemo do 12h u Zrenjanin.

Za Novosađane,

Skerlićeva nije prohodna, to je sada pešačka zona. Do parkinga iz pravca NS se ide ovako:

wZp9J.jpg

Doći ćemo onda Obalom Sonje Marinković. Lakše ćemo potrefiti nego da idemo okolo Bulevarom Oslobođenja.

Johane, da li si ti prepisao ove koordinate?

parking

GPS(45 22 39.59N; 20 23 33.74E):

šumice

GPS(45 23 35.50N; 20 25 13.06E):

P.S.

A zašto se vaš Bulevar Oslobođenja piše sa velikim O a naš sa malim? :question:

Edited by misa-r

U slučaju nemogućnosti nalaženja koristite klupski mobilni

069/111-FLCS ( 069/111-3527 )

Za ekipu iz BG

Dejan i moja malenkost čekamo vas ovde par kilonetara ispred ZR u 11:30 :

xB_uA.jpg xCKTi.jpg

GPS (45 16 55.75N; 20 26 31.74E)

Bokija, nije ti losa ideja. Zakacicu plugove, mozda cete onda imati sanse vas dvojica da me stignete :harhar:

Sta mislite, da mi je nadimak slucajan? :scooter:

xIExA.jpg

Nego, Kole, ako krenemo u 10.30h od Intera, do se izvucemo iz grada pa preko pancevackog mosta, treba nam bar 20-ak min, a posle toga ce nas Bokija i Woodoo usporavati :harhar: pa nema sanse da stignemo do tad. Kasnicemo bar 15-30 min. (znaci tamo smo-mislim-negde oko 11.45-12.00h zbog ogranicenja brzine, jer ako panduri budu pisali kaznu za prekoracenje brzine x 20-ak auta - ima da dele 13-u platu. :wallbash::rofl:

nego ako ako ima ljudi sa "Balkana" ( centar, karaburma, mirjevo, višnjica vidikovac... ili svi krajevi sa ove strane bare )

koji neće da se cimaju odlaskom na NBG pa opet nazad - predlažem presretanje kolone negde oko OMV pumpe na početku zrenjaninca kod metroa ...

ili kod MOL-a malo kasnije na Zrenjanincu :question:

Ako nekom treba prevoz iz NS-a za Zr,ja verovatno idem sam pa kod mene ima mesta...Mozda ce jos jedan kolega ici samnom,ali nije siguran..Evo i mog broja mobilnog ako nekom bude trebao...065/3853-484...Pa se javite..Vidimo se u nedelju na Avi-i...

čekam kolonu negde na zrenjanincu kod OMV ili dalje kod lika sistema ... od 15 do 11, ako vas ne bude do 11 krećem solo pa se vidimo negde usput ... pozz :welcome:

Ako nekom treba prevoz iz NS-a za Zr,ja verovatno idem sam pa kod mene ima mesta...Mozda ce jos jedan kolega ici samnom,ali nije siguran..Evo i mog broja mobilnog ako nekom bude trebao...065/3853-484...Pa se javite..Vidimo se u nedelju na Avi-i...

Koliko ja znam,u subotu je skup :D

Stizemo u ZR,upravo smo pogledali FIAT NUOVA 500,koji izgleda kao bombona! :thumbsup:

Drago mi je su svi beLogradjani bili do mene da vide Fiat 500 i nadam se da se svima svideo! :)

Inache,dok vi voshtite po ovoj kishi za BG i NS ja evo cooliram u kuci :D

Takodje mi je drago da sam upoznao veliki broj chlanova i svi su zaista cool!

Kole i ja dolazimo uskoro u Bgd na redovno okupljanje nedeljom ;)

p.s.

Ko ima facebook neka me adduje Dejan Manojlovic ili Vojvodina's Finest (ovo je jedan profil sa 2 imena,bolje kucajte ovo drugo jer sam jedini pod tim imenom :) ) i naznachite da ste sa foruma :)

Edited by Dejan_Zr

Evo upravo se vracamo iz Zr i potvrdilo se da je Nesha van kola i za volanom,jedna sasvim drugacija osoba.

Totalna transformacija :evil: !

Kao DR.Dzekil i MR.Hajd :unsure: .

Edited by mik

@Dovla: Neee,nego sam najbrzhi :p

Nego,shteta shto nisi bio!

@mik: Nesha je dobar primer dao svim chlanovima kluba kako se vozi po gradu xDD

@zulurbr: Jesi li ti bio sa belim Stilom,sa zatamljenim staklima ?

E da ga samo vidis na otvorenom,van grada.

Jedan Audi A5 je pokusao da ga pretekne i sad je na putu do autolimara

Ja sam na svu srecu ponovo pogledao kad je skup i stigao danas na isti.. :rolleyes::rolleyes: Nesha je dao dobar primer kako se NE VOZI u rikverc...To je najbolje osetio moj zadnji trap i moj lakat..Bilo je dobro,malo nas je kisa poterala ranije kuci,a i vetar je bio neumoljiv...Uglavnom je bilo super,nadam se nekom novom druzenju...

@mik: Shteta za A5 xD

@Dule: Muzika koja ti je u kolima je brutale ;)

Chekaj da stignu beogradjani,oni su imali full aparaturu ;)

Jedan Audi A5 je pokusao da ga pretekne i sad je na putu do autolimara

Svi mogu da pokušaju...- jednom. :whistle:

Slikali su dosta danas...

Kao što se očekivalo, Kole i ekipa su sve odlično organizovali...jedino izgleda vage u Zrenjaninu malo drugačije mere 1 Kg, jer ovo je prvi put da je zafalilo mesa...9 Kg...plus još 4 Kg druga tura...i sve se pojelo... :thumbup: