Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
zlox

Kopaonik, skijanje

Recommended Posts

Evo vratio se i ja sa "dragog" nam Kopaonika pa da prenesem utiske :)

Otisli smo u subotu 6.feb. a vratili se juce. Bili u Brzecu, pa nas je ta exkurzija ultra jeftino kostala (stan i hrana za cca 100 jura), ali smo picili kolima do vrha svaki dan.

Vreme je protekle nedelje bilo uzas (magla, vetar i sitan sneg), sem u utorak kada je bilo fenomenalno - suncano a opet dovoljno hladno da sneg drzi. Staze solidno sredjene i srecom sve obelezene, pa se nismo izgubili po magli :)

Ljudi malo, nema guzve pa je bilo milina za voznju. Cene uzasno variraju da je to smesno. Kafa na stazi kosta od 100 do 250 din :) ali to je srbija :) Zbog malog broja posetilaca smanjili su cenu ski pasa i cene po nekim kaficima za 30-50%. Valjda su se malo opametili sto se toga tice.

Lance ni jednom nismo stavili, Stilisha je izgurao sve bez greske, sa prosecnom potrosnjom od 7,5l (po bordu 7,3). Uz hladno vreme (prvih 5 dana je ujutru bilo oko -10) sneg i led, potrosnja je super.

E da, posto je ove sezone pusten u rad novi cetvorosed na Gobelji, isli smo i to da overimo, i sem sto vetar uvek duva, super je. Pogotovo za bordere jer ima lepih off terena.

Evo i par slicica... nazalost dobar deo slika sam izgubio jer mi je riknula kartica u telefonu pa sam odlepio :(

Wjdli.jpg

btw ovo na skijama nisam ja :) mene ladno nigde na slikama nema na dasci, kad bolje razmislim mozda nisam ni isao ;)

vVwhJ.jpg umEG9.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čujem da se postavljaju nove žičare na Kopu, na Karamanu čak i neke sa šest mesta… A uvodi se i novi sistem za osnežavanje, tako da ni sa snegom neće biti problema. Kada se na to doda da je cena ski pasa 9400 din, i da nema smaranja sa putarinama i dugim putovanjem, ja znam gde ću ići ove zime :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijatelju, evo ja te MOLIM da ne ideš tamo :D Ja treba da idem na Kop ovog vikenda i za dve nedelje. Nijednom se neću skijati iz principa (iako ima snega na stazama) jer su abnormalno bezobrazni sa cenama ski pasa :wallbash:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...