Jump to content
FAS Euroauto Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Info o podForumu

Recommended Posts

Na predlog više ljudi, otvaramo ovaj novi poForum.

:thumbup:

Molimo Vas da Vaše postojeće postove ili teme putopisnog karaktera prekopirate u ovaj podForum. Na kraju posta stavite i link ka mestu gde se nalazi taj Vaš post ili tema odakle ste prekopirali, kako bi nakon što to ovde prekopirate, taj sadržaj bio obrisan sa stare lokacije.

Ne treba nam isti sadržaj na više mesta... :thumbup:

Molimo Vas da to uradite jer svako od Vas bolje zna gde je tako nešto pisao, nego da mi ručno pretražujemo 100.000 postova... :thumbsup:

Ako sigurno znate da ste tako nešto pisali, ali pojma nemate gde, ova tema će vam pomoći da taj svoj post ili temu pronađete:

http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=40121

Neke novije teme koje je bilo lako pronaći, već smo prebacili ovde. :thumbsup:

----------------------------------

Sadržaj ovog podForuma će činiti i uputstva ''Prođi kroz grad''.

:thumbsup:

Dakle, svako od vas ko je raspoložen nek' napravi par fotografija i/ili snimaka iz različitih pravaca za putnike namernike, prolaznike kako bi ste im olakšali snalaženje po vašem mestu. :thumbup:

Nešto tipa...ovde je ulaz u grad, pumpe, neki restoran ili kafić...neka lepa mesta za odmor...i sve što vam padne na pamet i učini vam se zanimljivim. Možda neka raskrsniaca na kojoj je lako promašiti skretanje ili sl., itd...itd...

----------------------------------

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

 Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...