Jump to content
FAS Goran
neshaoct

UEFA Champions League

Recommended Posts

Stojković odrađuje ono zbog čega je došao u tim koji igra Ligu Šampiona...i samo da ne napravi neki kiks u narednim mečevima, naći će još bolji angažman dogodine... :thumbup:

Bio je par situacija kada igrači Partizana nisu znali gde je lopta, ali generalno...nije bilo loše kada se igra protiv Arsenala...sa igračem manje.

Pokazuje se ono što je i bilo predviđeno pre početka utakmica u ovoj grupi, odnosno da će Partizan i Braga odlučivati ko će na proleće u Ligu Evrope.

Druga dva tima sihurno idu dalje u LŠ...

''Neki'' drugi timovi igraju sa Metalcem... :harhar::D

Share this post


Link to post
Share on other sites

To što ste ih nadtrčali izgledalo je tako što su se oni dodavali na prvu, a vaši igrači su trčali ne bi li došli do lopte. Ishod - 65/35 u posedu lopte.

Kada poslednji igrač odbrane napravi prekršaj nad igračem u gol šansi automatski dobija crveni karton bez obzira na težinu prekršaja ;)

Partizan ne odlučuje ni o čemu u Ligi šampiona. Toletove titule nisu merilo kvaliteta već uništavaju klupski fudbal u Srbiji :thumbdown:

Ligu šampiona igraju klubovi koji sanjaju pehar koga je neki drugi tim već osvojio, a koga su navijači Arsenala došli da vide. Kod vas nisu videli ništa, kod vas je mrak :smoke:

P.S. Vi ste samo mali partizan - svaka čast na iskrenosti :harhar:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Partizan ne odlučuje ni o čemu u Ligi šampiona. Toletove titule nisu merilo kvaliteta već uništavaju klupski fudbal u Srbiji :thumbdown:

Partizan nije ušao u LŠ tako što je osvojio titulu u Srbiji, već tako što je prošao kvalifikacije za LŠ...jedino ako je Tole namestio i Anderleht...i prethodna kola u ovogodišnjim kvalifikacijama.

Zbog ovako neobjektivnih stavova za koje se vidi iz aviona da su obojeni navijačkim strastima, vrlo lako ću zaključati temu i dodavati samo nove informacije u nju.

Ako tema može normalno da funkcioniše, ok...ako ne može...- opet ok. :thumbup:

p.s. I, ova tema je za Ligu Šampiona...šta u njoj traže navijači tima koji ne igra LŠ...ili dolaze zbog zavisti...ljubomore? :harhar::D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da bi neko mogao da učestvuje u kvalifikacijama za LŠ mora da osvoji titulu, bar u ovoj ubogoj ligi. Protiv Anderlehta ste imali mnogo više sreće nego znanja, ali to je problem partizana i Anderlehta i u to ne želim da zalazim...

Objasni mi, ako želiš, koji sam ja to neobjektivan stav izneo?

Jbg, ti si ovde car, kao što je Tole u domaćem fudbalu, tako da možeš da otključavaš i zaključavaš po sopstvenom nahođenju. Ključ je u tvojim rukama...

P.S. Ovde smo samo zbog ljubomore, provalio si nas. Izvinjavamo se nećemo više da vam zalazimo u klupske prostorije :unworthy:

Edited by TOGO

Share this post


Link to post
Share on other sites

Togo...znaš odlično da uzalud titula koju osvoji bilo koji tim u našem prvenstvu, jer ona ne omogućava direktan ulaz u LŠ. Ne omogućava ni samo jedno kolo kvalifikacija. Mora da se prođe više od toga...da se igra još od avgusta...dok su ostali timovi još na pripremama.

Ako je jedan tim, bilo koji, nameštanjem osvojio titulu...onda taj tim u Evropi ne može da igra, tj. nema kvalitet da se kvalifikuje za bilo šta.

Ali, ako se kvalifikuje igrajući na evropskim stadionima...onda ili Tole namešta i po UEFA takmičenjima...ili nema veze sa mozgom ta Lukićeva i Vesićeva priča.

Istu su stvar navijači i funkcioneri KK C.Zvezda pričali i kada su uzastopne titule Partizana u košarci bile u pitanju...kako se vrši pritisak na sudije, kako i oni treba da krenu tim putem ako je to način (čuveno Gurovićevo pominjanje gepekovanja).... I, to su pričali dok je Partizan bio zadovoljan ako uđe u TOP 16 Eurolige.

Ali...kada je Partizan počeo da redovno ulazi u TOP 16, pa onda u TOP 8 Eurolige, pa onda i na finalfour Eurolige...nema više te priče navijača i funkcionera KK C.Zvezda.

Mada, nema više ni KK C.Zvezda...

Kreator tih priča nekada u KK, Goran Vesić, je sada u FK C.Zvezda i kao što je ''uspešno'' radio u košarkaškoj sekciji...nastaviće i u FK...samo, valjda vam i znak FK neće prodati...

p.s. Igrača za kojeg se kaže da je odveo Partizan ove godine u LŠ nije Tole oterao iz Zvezde...nego Adžić. To je greška uprave C.Zvezde...ali, lakše je da se kaže da je neko drugi kriv za Zvezdine pogrešne odluke oko izbora igrača (evo, opet ste doveli Koromana...svaka čast...a, i Tošić se odlično pokazao...znatno bolje od npr. matorog Krstajića). To je prosto stvar odluke ljudi koji prave timove, dovode i prodaju igrače...a tu Zvezda odavno nije uradila nešto pametno. Koliko ste samo trenera promenili...

To su sve problemi za koje je lakše reći...- Tole je za sve kriv. :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odlicna igra obzirom da smo igrali protiv tima koji je u top 5-7 klubova u Evropi.

Ko je ocekivao pobedu Partizana nije realan.

Dzaba prica rezerve, drugi tim, nije to kao kod nas....

Navijanje posle utakmice - priceless.... :unworthy:

Ako otkinemo koji bodic Bragi eto nas na prolece u Ligi Evrope.... :thumbup:

P.S. A nisu nam svirali penal(e) na 0-0...Ko zna sta bi onda bilo.... :D:p

edit-jedino sto nisam mogao da verujem je kada sam cuo za tucu Grobara i Delija oko Marakane...Cuh neke palice i sekire da su radile....Dokle vise.... :wallbash:

Edited by sasa_vu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koliko sam čuo...oko Marakane je bila klasična tuča sa malo učesnika...ali kod Pionira je bila tuča između navijača Partizana koja je unapred pripremljena, sa palicama i ostalim alatkama...koje je Policija pronašla u dva automobila sa Pančevačkim registracijama koji su bili parkirani na parkingu Pionira...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koji su to carevi... sa stadiona idu na Pionir da se biju... pa ne znam koliko da me neko iznervira mrzelo bi me da idem toliko preko grada radi obračuna :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuca kod pionira se desila pre utakmice.

KK Partizan je u poslednjih 10 godina simbol za sudijske kradje, otimacinu igraca i nekaznjeno samaranje sudija. Ovogodisnji i uspeh u prethodne 2 godine izgleda baca u stranu 5-6 godina konstantnih blamaza u Evro Ligi. Ono na sta ja mogu njima da zavidim je samo scouting i nista vise. A da li su zasluzili sve te titule? Osim poslednje tri sve druge su dobili na veoma sumnjiv nacin, ociglednim sudijskim greskama u njihovu korist. Uostalom, mislim da najbolji srpski tim mora da ima vise od 4 reprezentativna igraca koji su ponikli u njemu. Toliko o kosarci. B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Necu da komentarisem prethodne postove posto je vec na vrlo lep nacin sve to objasnjeno. Hocu samo da kazem da mi je sve vise milo kada vidim da se neki zvezdas javi posto je to sada cisto iz ljubomore,komleksa (iz aviona vidljivo). Zvezda je trenutno pukla i tu nema sta vise da se kaze. Cigani nemaju vise cemu da ne raduju i to im je veliki problem.

E,da ti posle ovakve utakmice pokrenes tucu... stvarno nemam reci. Za cigane nikad nisam imao nijednu lepu rec,ali ovo sada je preteralo svaku meru. Nisam imao lepu rec,ali nisam iznosio ni ruznu,ali ovo sada me je malo pogodilo pa cu za sve ovo sto se izdesavalo reci samo dve reci: ISKOMPLEKSIRANE BUDALE!!!

Moj rodjeni brat je bio na utakmici. Posle utakmice prosetali malo da ubiju vreme dok ne dodje bus i sta se desilo,naisli da malopre pomenute. Na svu srecu sve je proslo samo sa masnicom na oku. Mislim sta vise reci posle ovoga...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tobdžije sa Hajberija, furundžije sa Topčidera. :p

Mislis 13. postava tobdzija napunila 1. postavu furundzija!!!

ALO BREEEEEEEEEEEE DA LI STE SVESNI DA OVA POSTAVA ARSENALA NE BI DOBILA NI CETVRTOLIGASA U LIGA KUPU ENGLESKE!!!

Bilo mi je drago sto su glodari usli u LS, kao i prosli put. Ali izdesavale su se stvari zbog kojih me je sramota, kao i svaki put kad se kaze Partizan BELGRADE sto sam iz Beograda.

Wenger ironicno izjavi da je dosao po bod, jer je veca njuska od celog FSS na celi sa Toletom Nacionaletom... (TOLE NACIONALE JE NAZIV ZA KARADZICA POPULARAN MEDJUNAVIJACIMA PARTIZANA) pa ste se primili da st jaci od Arsenala. A Wnger ne bi bio to sto jeste da nije ostavio najbolje igrace da se odmore(Videcete na 1. sledecoj utakmici, svi ti shatro bolesni ima da trce ko besni).

2. stvar je... igra...

Igra Arsenala nije mogla da se oredisa onom igrom koju gledate u Premier Ligi, kao ni sa onom u 1. kolu LS. Arselnal je delovao ko Mladost iz Zaklopace protiv glodara... sad ce glodari reci da je to zbog igre partizana jer su mnogo bolji od Arsnala. Tako smo se i mi tesili 96 sa Barselonom, pa su nam objasnili kako se igra fudbal.

Na trenutke i duhovita utakmica sa neverovatnim posedom 13. postave Arsenala od Cak 65% pretvoreno u cifre...60 Minuta lopta u posedu 13. postave Arsenala, a ostalih par minuta kod glodara, sto je gigantska prednost.

Kao sto se moze primetiti,partizan je za pr meseci od bede presao put da pre sezone moze da pljune pa miliona evra za dovdjenje jakih pojacanja... TU TOLE NIJE UMESAO PRSTICE, CEVAPCICE, MASNE...

Na kraju... Zelim vam dosta srece, da prodjete u naredno kolo LS, a pre toga morate mnoooogo bolje da irate negoprotiv 68. postave Arsenala, jer u suprotom, Braga ce morati na nekom da se istrese za 0:9 gol razliku.

Edited by chelic

Share this post


Link to post
Share on other sites

ALO BREEEEEEEEEEEE DA LI STE SVESNI DA OVA POSTAVA ARSENALA NE BI DOBILA NI CETVRTOLIGASA U LIGA KUPU ENGLESKE!!!

Slabija postava od ove sto je igrala je dobila Totenhem 4-1 neki dan pre utakmice u LS..... ;)

Wenger me odusevio jer cuh da je diplomirao elektrotehniku a doktorirao ekonomiju....I plus govori 6 jezika...I fudbalski je car.... :unworthy:

P.S. Imali smo igraca manje skoro celo poluvreme.... :crybaby::D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vazno da su miljaniceve titule ok.

"Ko je bio zaduzen za cigane u rupi? Jel smo lepo rekli da svi moraju u isto vreme da okrecu pedale"

Bez kiksa sledeci put inace pustamo bucu ministra na vas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakve veze ovo ima sa utakmicama Lige šampiona? :whistle::D

Šta je ovaj iz Vojvodine pokazivao...boje Kluba..šta li?

Nije valjda time spustio svoj Klub na nivo B tima Crvene Zvezde...pa se on kao osetio pozvanim da nešto zameri čoveku koji nikada nije igrao za Vošu?

Totalno mi nije jasno kako se ovaj igrač Vojvodine pronašao da on treba nešto da komentariše, dobacuje ili sl...

EDIT:

Mario Đurovski, vezni fudbaler Vojvodine, nakon vodećeg gola koji je postigao za svoj tim sa bele tačke, uneo se u lice golmanu Partizana Vladimiru Stojkoviću i rukom pokazivao na grb! Bio je to vrhunac ratoborne atmosfere koja je bila prisutna svih 90 minuta na stadionu „Karađorđe". Ipak, Mario Đurovski je posle meča rekao da nije „prozvao" Stojkovića zbog prelaska u redove Partizana, nego ga je samo šeretski upitao „gde si pošao".

- Moram prvo da kažem da je Stojke vrhunski golman. Znamo se dugo i znam da voli da provocira izvođača prilikom penala. I sad je mene provocirao, pa sam mu posle gola prišao i doslovce rekao: „Šta je bilo, gde si pošao? Gde si krenuo?". Eto, to je sve. Nisam pominjao njegov prelazak u redove Partizana, jer je Vojvodina moj klub. Isto bi se ponašao da je došla Crvena zvezda - poručio je Đurovski, koji je kao i Stojković prošao omladinsku školu Crvene zvezde.

http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudbal/story/135435

Share this post


Link to post
Share on other sites

Totalno mi nije jasno kako se ovaj igrač Vojvodine pronašao da on treba nešto da komentariše, dobacuje ili sl...

Valjda je pricao Stojkovicu kako je i njegov tata presao iz CZ u Partizan? :thumbup::rofl:

Nego, moram da prokomentarisem...Nisam gledao utakmicu, ali sam kasnije pogledao snimak i malo bacio pogled po novinama...Ni manje lige ni vise primitivaca...Kao da igraju fudbal ispred zgrade...U stvari lupam, ispred zgrade se ne igra onako...Krljanja, vredjanja, pljuvanja, samaranja...Ufff....Podsetilo me sto jedno vreme nisam gledao domaci fudbal, nego samo vidim rezultate i to je to....

Sportisti....Ej sportisti... :wallbash:

Da smo neka drzava pa svi komplet da popasu neke kazne...Da im se zabrani da igraju par meseci...Nesto...A ne, opalis 5 samara, pljunes, psujes i sta vec, dobijes crveni ili ne dobijes, pauziras mozda neku utakmicu pa kao da nista nije bilo...

A posle ce da se cude sto se biju navijaci, sto ovo sto ono, a eto ih prvi "sportisti" daju lep primer.....

Da ne pricam o izjavama rukovodecih ljudi iz nasih klubova...To je tek ludilo...

Plasim se sta ce sve biti do derbija i kako ce to sve proci....

edit: Da ne bude zabune, mislim na igrace oba tima ;-)

Edited by sasa_vu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...